پنج‌شنبه 22 مرداد 1405

عبور قیمت نفت از 108 دلار‌

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
عبور قیمت نفت از 108 دلار‌

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، در معاملات امروز بازار جهانی انرژی هر بشکه نفت برنت دریای شمال 108 دلار و 3 سنت معامله شد که نسبت به دیروز یک دلار و 23 سنت بالاتر بوده است.

نفت آمریکا هم 91 سنت بالا رفت و به 103 دلار 10 سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش پایگاه رسمی کشورهای صادرکننده نفت، اوپک، هر بشکه نفت تولیدی این سازمان در آخرین معاملات دیروز 107 دلار و 97 سنت به فروش رسیده است.

به گزارش رویترز، دلیل رشد قیمت امروز نفت در بازار جهانی تمرکز سرمایه‌گذاران روی کاهش عرضه نفت از سوی روسیه و لیبی بوده است؛ سرمایه‌گذاران نگران آن هستند که با گذشت چند روز پس از تأثیر منفی کاهش صادرات نفت لیبی در بازار جهانی اتحادیه اروپا هم به سمت تحریم نفت روسیه بروند.

کارشناسان می‌گویند شاهد بالا گرفتن نوسان در بازار نفت طی روزهای آینده خواهیم بود چرا که اتحادیه اروپا هنوز موضوع تحریم نفت روسیه به خاطر درگیری نظامی با اکراین را کنار نگذاشته است.

لیبی هم گفته که روزانه 500 هزار بشکه از تولید نفتش پایین آمده است.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید روسیه قیمت نفت 108 معاملات لیبی اروپا آمریکا تحریم این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است