عدم کیفیت ارائه خدمات راه آهن شرق از دلایل سوانح ریلی است / خواستار توسعه ناوگان ریلی هستیم
زنگنه گفت: خیلی از سوانحی که در منطقه شرق طی سالهای گذشته به ویژه سانحه اخیر قطار مشهد - یزد که رخ داد به اذعان بسیاری از کارشناسان طول مسیر یکی از عوامل بروز این حوادث و عدم کیفیت ارائه خدمات در شرق کشور بوده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار کرد: خیلی از سوانحی که در منطقه شرق طی سالهای گذشته به ویژه سانحه اخیر قطار مشهد - یزد که رخ داد به اذعان بسیاری از کارشناسان طول مسیر یکی از عوامل بروز این حوادث و عدم کیفیت ارائه خدمات در شرق کشور بوده است.
وی تصریح کرد: بنابراین این موضوع کار کارشناسی شده است و در دولت دوازدهم و دولت سیزدهم مطرح شده و بر همین اساس کار بسیار کارشناسی فارغ از بحث های سیاسی و منطقهای این موضوع بررسی و پیگیری شد و در نهایت پس از جمعبندی شرکت راهآهن و سازمان استخدامی با این امر موافقت کرد.
زنگنه بیان کرد: این موضوع چند نکته دارد که در گام نخست آن چیزی که مصوب شده استقلال ایستگاه تربت حیدریه است و این هیچ ضرری به جایگاه تشکیلاتی ادارات کل شهرهای دیگر وارد نمیکند و قرار نیست که اداره کلی تضعیف و منتقل شود. درحال حاضر قرار است که یک مرکز مستقل شکل بگیرد و هدفش ایجاد شرایطی برای توسعه شهرستان تربت حیدریه فارغ از اداره کل شرق و سایر شهرستانها است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: نکته دوم از مردم طبس که همواره مردم بسیار مومن متدین بوده اند درخواست می کنم با این مسئله به صورت احساسی برخورد نکنند درحال حاضر یک شرایطی پیش آمده که یک شهرستان ارتقا پیداکند و خدماتش، امکاناتش، شرایط برای رشد مهندسین و برای ظرفیت انسانی و ارائه خدمات بهتر به مردم برای توسعه ناوگان ریلی فراهم شود.
تایید مدیران راه آهن جمهوری اسلامی بر استقلال راه آهن تربت حیدریه
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه گفت: اگر به سایت شرکت راه آهن جمهوری اسلامی مراجعه کنیم و ادارات کلی که در کشور هستند را مورد بررسی قرار دهیم خواهیم دید که اکثر این ادارات و مراکز اداری شرکت راهآهن عموماً در شمال و در غرب کشور و بعضاً در مرکز ایران تمرکز پیدا کردهاند که حداکثر طول ریلها در مجموعه تحت پوشش هر اداره کل معمولاً بین 250 تا 300 کیلومتر است.
زنگنه بیان کرد: از نظر ریلی به جز اداره کل راه آهن خراسان (مشهد)؛ در شرق کشور فقط تنها یک اداره کل داریم که با حدود 1000 کیلومتر یکی از طولانیترین خطوط ریلی را دارد و با توجه به افزایش مسیرهای ریلی و همچنین احداث خط آهن مشهد به چابهار و اتصال زاهدان و بیرجند به این مسیر؛ طول خطوط ریلی این مسیر به بیش از 1600 کیلومتر میرسد.
نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مهولات ادامه داد: پوشش دادن این میزان خطوط ریلی توسط یک اداره کل از نظر مسائل فنی مشکلات فراوانی به دنبال دارد و با توجه به این حجم مسیر و خطوط ریلی، ما متاسفانه شاهد آن رشدی که در غرب کشور و در مرکز کشور هستیم در شرق کشور نبودیم.
وی تصریح کرد: تربت حیدریه؛ نه تنها در شرق کشور ایستگاه ممتاز و برتر است که در بین ایستگاههای برتر کشوری نیز قرار دارد.
زنگنه ادامه داد: مباحث فنی، ظرفیتهای انسانی که در شهرستان وجود دارد بعلاوه میزان طول مسیری که درحال حاضر توسط ایستگاه تربت حیدریه مدیریت میشود و امکاناتی که در این ایستگاه وجود دارد، در قالب یک طرح بسیار منسجم و فنی از حدود دو سال پیش با مدیران شرکت راهآهن کشور در میان گذاشته شده و با این هدف که ما در شهرستان خواستار توسعه ناوگان ریلی هستیم و با توجه به استانداردهای ایستگاه تربت حیدریه در نهایت با برگزاری جلسات متعدد کارشناسی، جمع بندی بر استقلال ایستگاه تربت حیدریه قرار گرفت.
وی افزود: در این موضوع تمام جوانب فنی، ظرفیتهای انسانی، مدیریتی، مسائل بومی، فرهنگی، اجتماعی و موقعیتهای ژئوپلیتیک و امکاناتی که در ایستگاه وجود دارد، مورد بررسی قرار گرفت که این اتفاق نظر را در شرکت راهآهن ایجاد کرد که تربت حیدریه استحقاق یک مرکز و مدیریت مستقل را دارا میباشد.
انتهای پیام /