پنج‌شنبه 27 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

آن‌طور که خبرگزاری فرانسه گزارش داده، دیپلمات‌های ارشد سه کشور اروپایی عضو برجام شامل فرانسه، آلمان و انگلیس و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حال اعمال فشار به ایران هستند تا این کشور را در جهت «بازگشت بدون وقفه به مسیر دیپلماتیک به‌منظور رسیدن به یک توافق قوی، قابل راستی‌آزمایی و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران» متقاعد کنند.

در این قسمت از مستند، روایت‌هایی تکان‌دهنده و واقعی از افرادی به تصویر کشیده می‌شود که به طمع پول یا تحت تأثیر تبلیغات دشمن، اقدام به جمع‌آوری و ارسال اطلاعات محرمانه برای سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی کرده‌اند.

تامی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در یک نشست مطبوعاتی به خبرنگاران گفت: از امروز، وزیر [خارجه مارکو] روبیو تصمیم گرفت وضعیت خروج اجباری برای هیات نمایندگی ایالات متحده در عراق، از جمله پرسنل سفارت در بغداد و کنسولگری اربیل را پایان دهد.

سردار وحیدی اظهار کرد: اقدامات علیه سوریه نشان دهنده ذات خبیث و شرور رژیم صهیونسیتی است که اصولاً با سرزمین‌های اسلامی دشمنی عمیقی دارد؛ او نمیخواهد سرزمین‌های اسلامی بمانند. امروز سوریه و غزه را می‌زند و برای همه کشورهای اسلامی نیز برنامه دارد.

ارتش اسرائیل قبل از این تهدید کرده بود ارتش سوریه نباید وارد جنوب این کشور به ویژه استان سویدا شود. ارتش اسرائیل در همین راستا دو روز قبل یعنی چهارشنبه، به ساختمان وزارت دفاع و کاخ ریاست جمهوری سوریه در دمشق حمله کرد.

علی لاریجانی عنوان کرد: الان بحث مذاکره نیست. معتقد هستم که هیچ عجله‌ای برای مذاکره نیست. آنها با ما جنگیده‌اند، باید اول بگویند چرا جنگ کردند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: مواجهه با موضوع اینترنت و فضای مجازی حتما با ملاحظاتی از جنس ملاحظات تربیتی که در همه دنیا وجود دارد و این را نمی‌توانیم کتمان کنیم باید باشد و نباید هم جز این محدودیتی ایجاد شود.

ما فقط به دنبال خروج اتباع غیرمجاز از کشور هستیم و اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد. اگر مواردی از اخراج اتباع مجاز هم وجود داشته، بررسی شده است.

«جمهوری اسلامی ایران با رد کامل اتهام‌های وارده به شهروندان ایرانی، اصرار برخی محافل داخلی آرژانتین برای فشار بر نظام قضایی آن کشور جهت اتهام‌زنی بی‌اساس و صدور احکام به ظاهر قضایی علیه شهروندان ایرانی را محکوم کرده و خواستار معرفی آمران و عاملان واقعی پرونده آمیا، کشف حقیقت و اجرای عدالت بوده است.»

کمیته تسهیل هدفش جلوگیری از مداخله‌های بی‌مبنا و غیرقانونی نهادهای بالادستی در امور کسب‌وکارهای دیجیتال است.»

در چنین وضعیتی، اصلاح الگوی کشت نه‌تنها یک ضرورت فنی، بلکه اقدامی ملی و راهبردی برای تأمین امنیت غذایی پایدار کشور است؛ موضوعی که در سطح عالی دولت به آن توجه جدی شده است.

آن‌چنان که رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری و درخواست آمریکا خواستار آتش‌بس شد و ما نیز برای جلوگیری از گسترش بحران، با درخواست آن‌ها موافقت کردیم، اما همچنان آماده پاسخگویی قاطع به هرگونه تجاوز هستیم.

افتخار می‌کنیم امروز مسیری را سپری می‌کنیم که به لطف الهی پیروزی هرچه بزرگتر انشاءالله برای ملت ما حاصل خواهد شد. از همه شهدا درخواست می‌کنیم که در ملکوت اعلی ملت ما را بیش از پیش دعا کنند و ما هم قول می‌دهیم که راه شهدا را با صلابت و قدرت ادامه دهیم.

ما در جنگ محکم وارد شدیم؛ دلیل واضحش این است که رژیم صهیونیستی که طرف مقابل جنگ بود، مجبور شد به آمریکا متوسل بشود.

مرعشی با تاکید بر اینکه اگر امنیت نباشد هیچ فعالیت اجتماعی یا اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد افزود: زمانی دولت سوریه نتوانست سیستم پایدار را مستقر کند، نه بشار اسد پیروز شد و نه احمد الشرع؛ تنها اسراییل بود که از آشفتگی بهره برد و امروز حاکم فضای سوریه است.