علی ربیعی
علی ربیعی
علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی در روزنامه اعتماد نوشت: گزارشگر ویژه سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی یادآوری کرد که «تحریمها 100 تا 120 میلیارد دلار از داراییهای ایران را مسدود کرده و موجب افزایش قیمت کالاهای وارداتی و کاهش کیفیت آنها شده است.»
تهران - ایرنا - معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما باید به مدارس بازگردیم نمیتوان در دانشگاهها جهاد تبیین و روابط عمومی را به طور کامل آموزش داد بلکه این مهارت باید از مدرسه به دانش آموزان آموزش داده شود.
رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز گفت: روابط عمومیها نقش کلیدی در جهاد تبیین دارند و نقش آنها حتی مهمتر از تلویزیون, رادیو, روزنامه, خبرگزاریها و..., است چرا که روابط عمومیها سرچشمه همه اخبار هستند.
پیشتر در یادداشتی در روزهای اوج تهاجم علیه استراتژی تعاملی دولت قبلی با جهان استدلال کرده بودم که صدای جنجال علیه برجام ودیگر دستاوردهای دولت مانع شنیده شدن "صدای پای تغییر جهان" می شود:
روزنامهنگاران و بهطور مشخصتر خودم به صفت حرفهای، هیچگونه مخالفت و بدخواهی با دولت نداریم، خواهان موفقیت آن هستیم. ولی این خواست نه تنها در تعارض با نقدهای جاندار از عملکرد دولت نیست، بلکه لازمه آن نیز هست.
یک چهره سیاسی که در سالهای گذشته اقدام به برگزاری افطاری میکرد به نقل از ابراهیم یزدی به گفت:«ابراهیم یزدی به ما میگفت شما مثل لولا در هستید و ارتباط ما را با جناح های سیاسی داخل که ارتباطمان با آنها قطع شده است وصل میکنید».
فارغ از تمام این موارد اما تلخترین شوخی دولت تدبیر و امید با مردم زمانی بود که واردات واکسن کرونا را نیز مشروط به پذیرش طرح اقدام FATF کردند.
طنز تلخی است که بانیان اصلی کارنامه دولت روحانی و مسببان اصلی مشکلات موجود بجای عذرخواهی از مردم، با توهین به فهم و شعور آنان، ژست کارشناس و صاحبنظر به خود می گیرند.
خبرگزاری حوزه نوشت: حجتالاسلام و المسلمین حسنی گفت: متاسفانه عدهای هستند که دل جوانان ما را خالی و مردم را نسبت به آینده ناامید میکنند. آنها گناه بزرگی مرتکب میشوند و بار گناهان خود را سنگینتر میکنند
علی ربیعی در روزنامه شرق نوشت: شاید یکی از خصوصیات منحصربهفرد دولت روحانی در تاریخ سیاسی ما، حجم بالای نقد و انتقادات به دولت بود. این نقدها در طیفی از حرفهای درست تا شایعه، دروغ و تهمت مطرح میشد که بخش دوم آن عمدتا از سوی مخالفان سیاسی مطرح و در سطح وسیعی منتشر میشد.
بیتردید، بزرگ شدن حوزه عمومی و شنیدن صداهای متنوع و متکثر و اجازه دادن به شکلگیری و بزرگ شدن میانجیهای اجتماعی، مسیری درست است که به ثبات بیشتر کشور انجامیده و بخشی از الزامات توسعه سیاسی _ اجتماعی است.
منیبان در یادداشتی به قلم علی ربیعی نوشت: نگاه تنگنظرانه به نهادهای مدنی و کوچک کردن حوزه عمومی و حتی زیر ذره بین بردن حوزههای خصوصی به نفع جامعه و سامان سیاسی نیست.
سید عبدالجواد موسوی و مهدی نصیری از ماجراهای افطاری خبرساز به میزبانی محمد مهاجری سخن گفتند. این دو در لایوی اینستاگرامی درباره اتفاقات سیاسی و فلسفی کشور در ابتدا درباره این ملاقات خبرساز سخن گفتند.