شنبه 3 آذر 1403

عملکرد مدیریتی استقلال در سال 98

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
عملکرد مدیریتی استقلال در سال 98

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، باشگاه استقلال تهران در این فصل با انواع مشکلات و بحران‌های مدیریتی مواجه بود. این مشکلات پیش از شروع فصل و در دوران مدیریت امیرحسین فتحی و معاونت علی خطیر آغاز شد و در نهایت خطیر پس از اختلاف‌هایی که در زمان نقل و انتقالات به ویژه در راه تمدید قرارداد ستارگانی مانند وریا غفوری، سید حسین حسینی و جدایی بازیکنانی، چون سید مهدی رحمتی و پژمان منتظری بین او و برخی اعضای هیئت مدیره باشگاه به ویژه کامران منزوی و احمد سعادتمند به وجود آمد از پست خود استعفاء داد که این استعفاء 5 مرداد از سوی فتحی مورد موافقت قرار گرفت.

با توجه به نقش غیر قابل انکار خطیر برای ورود آندره آ استراماچونی به ایران، سرمربی ایتالیایی هم از زمان جدایی خطیر بهانه گیری هایش را آغاز کرد و از هر طریقی دنبال گرفتن امتیاز از مدیران باشگاه بود. هرچند استرا بیش از اینکه نگران خداحافظی معاون جنجالی باشد، نگران امکانات ضعیف و مسائل مالی بازیکنانش بود.

5 شهریور سعادتمند هم از سمت خود استعفاء داد تا فتحی، منزوی، خلیل زاده و میرشاد ماجدی در هیئت مدیره بمانند و خلیل زاده رئیس هیئت مدیره شود.

به هر حال نا به سامانی‌های مدیریتی مانند عاجز بودن فتحی از پرداخت اصولی و به موقع قرارداد بازبکنان، تامین زمین تمرین مناسب برای تیم که سبب خانه به دوشی مداوم بازیکنان و کادرفنی بین ورزشگاه نفت تهرانسر و مجموعه ورزشی انقلاب شده بود و البته از همه مهم‌تر بدقولی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره برای پرداخت حقوق سرمربی و مربیان خارجی استقلال در نهایت کار دست تیم داد و آندره آ استراماچونی بامداد روز بازی با پیکان (18 آذر) پس از فسخ یک طرفه قراردادش به ایتالیا بازگشت.

در همان روز هجوم هواداران شاکی استقلال به مقابل درب ورودی باشگاه سبب شد امیرحسین فتحی از سمت خود استعفاء بدهد و یک روز بعد اسماعیل خلیل زاده با حفظ سمت ریاست هیئت مدیره، به عنوان سرپرست جای فتحی را روی صندلی مدیرعاملی باشگاه گرفت.

خلیل زاده با وعده‌ها و تلاش‌های فراوان پروژه بازگشت استراماچونی را آغاز کرد. ضمن اینکه در همان برهه علی فتح الله زاده هم به صورت غیر رسمی به جمع اعضای هیئت مدیره اضافه شد، اما مصاحبه عجیب او در یکی از برنامه‌های تلویزیونی و مطرح کردن شرط‌های جدید استرا پس از اینکه بخشی از مطالبات این مربی با کمک وزارت امور خارجه، شعب یکی از بانک‌های ایران در رم و سفارت خانه‌های ایتالیا در ایران و سفارت کشورمان در رم به حساب سرمربی واریز شد نشان داد احتمال بازگشت این مربی به ایران به صفر درصد رسیده و در نهایت هم چنین اتفاقی رخ داد.

در این میان میرشاد ماجدی، تنها عضو فوتبالی هیئت مدیره هم از سمت خود استعفاء کرد.

در نهایت پس از قطعی شدن جدایی استرا و دستیارانش، هیئت مدیره باشگاه تصمیم گرفت فرهاد مجیدی را به عنوان جانشین او انتخاب کند. البته در آن زمان عبدالرضا موسوی هم به عنوان عضو جدید هیئت مدیره به بدنه باشگاه اضافه و حکم او روز 13 بهمن از سوی مجمع عمومی باشگاه زده شد.

در این میان استعفای گاه و بی گاه فتح الله زاده و البته مشخص شدن اینکه مهدی شریفی، عضو جدید هیئت مدیره باشگاه یک اختلاس گر فراری به خارج از کشور است شرایط عجیبی را برای آبی پوشان ایجاد کرده بود که البته وزارت ورزش اعلام کرد هیچ حکمی برای شریفی صادر نشده است‌.

موسوی به عنوان بازوی اقتصادی هیئت مدیره از ابتدای حضور در این باشگاه تلاش‌های زیادی برای کمک به مجموعه داشت و واریز 10 میلیارد تومان به حساب باشگاه و اختصاص پرواز چارتر برای سفر اعضای تیم به امارات و قطر برای دیدار‌های مرحله پلی آف لیگ قهرمانان و همچنین سفر به عراق و کویت برای بازی با الشرطه و الاهلی جزء مهم‌ترین اقدام‌های این فرد متمول محسوب می‌شود.

8 اسفند پس از استعفای اسماعیل خلیل زاده وزیر ورزش و جوانان در حکمی علی فتح الله زاده را طبق هماهنگی با رئیس هیئت مدیره به عنوان سرپرست جدید باشگاه منصوب کرد. این موضوع با دلخوری فراوان موسوی همراه شد چراکه این عضو هیئت مدیره تصور می‌کرد خلیل زاده و فتح الله زاده به نوعی او را پیچانده اند و به همین دلیل او هم به صورت شفاهی استعفاء داد.

روز گذشته (10 فروردین 99) احمد سعادتمند به عنوان مدیر عامل جدید باشگاه استقلال معرفی شد.

همچنین اسماعیل خلیل زاده نیز استعفا کرد.

انتهای پیام /

عملکرد مدیریتی استقلال در سال 98 2