«غوغای غبار» روایتی از سفری که تداعی کننده روزهای جبهه است
گل علی بابایی در کتاب «غوغای غبار» از جبهههای دفاع مقدس پلی به حج زده است چرا که در سفر حج در نقاط مختلف قرابتی با سالهای دفاع مقدس پیدا میکند و در اصلً خود سفر هم عنایتی از همان سالها بوده است.
خبرگزاری میزان - نویسنده در کتاب «غوغای غبار» از جبهه های دفاع مقدس پلی به حج زده است چرا که در سفرش در نقاط مختلف قرابتی با سالهای دفاع مقدس پیدا میکند و در اصلً خود سفر هم عنایتی از همان سالها بوده است. گویا این سفر را تداعی کننده روزهای جبهه بوده است. حتی تاریخ عزیمتش هم نشانهای داشته است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
بابایی در بحبوحه عملیات کربلای پنج در 22 آبان 65 از جبهه آمدم که زندگی مشترک تشکیل بدهد. در 22 آبان 87 هم به همراه همسرم عازم حج شده است. سفرنامه حج بابایی در «غوغای غبار» از مرداد 87 در تهران شروع میشود و تا آذر ماه همان سال در مکه ادامه پیدا میکند. گلعلی بابایی در جایی درباره اینکه چرا اسم این کتاب را «غوغای غبار» گذاشته گفته است: «در حین طواف و نیز حضور در مسجدالنبی احساس میکردم گم شدهای هستم در غبار.
البته این شعر میرشکاک هم در اندیشهام بود که گفته: در تکاپوی سراغ بینشان معشوق خویش، جادهها خواندیم و غوغای غبار آموختیم.» گزیده متن: این دره سنگی اقامتگاه اجباری بنی هاشم در سه ساله پایانی دوران سیزده ساله غربت اسلام در مکه، همام محلی است که «رسول خدا (ص)» همراه یاران و خویشان مسلمان خود به مدت سه سال در محاصره کافران صاحب قدرت مکه و سران قبایل قریش قرار گرفت و با مشقت و رنج آن دوران را سپری کرد. صفحه 104 با سادات راه افتادیم سمت بازار بلازا تا مختصر ریالهای صعودی که در جیبمان سنگینی میکردن بریزیم توی دخلهای گل و گشاد تجار صعودی بازار بلازا یا همان پلازای آمریکایی که عرب صعودی بی بهره از حرف پ پارسی آن را بلازا میخواند و مینویسد پاساژی است بسیار شیک، در حد و اندازه معتبرترین فروشگاههای اروپایی که از جان آدمیزاد گرفته تا شیر مرغ، در آن یافت میشود. صفحه 64 لینک خرید نسخه الکترونیکی