فاشیسم
فاشیسم
چندی پیش عبدالکریم سروش در انتقاد از رویه کسانی که خود را اپوزسیون جمهوری اسلامی معرفی میکنند، انتقاداتی مطرح و مشخصا گلشیفته فراهانی را به دلیل برهنگی مورد انتقاد قرار داد. تیغ تیز نقد سروش سوی کسانی بود که به نام تنمالکی و زنانگی و تنانگی، شرم و حیا و خانواده و اخلاق را از میان برمیدارند. در جانب دیگر گروهی به دکتر سروش تاختند که او حق زنان بر بدن خویش را به رسمیت نمیشناسد. سروش...
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی، روز گذشته (چهارشنبه، 8مارس) محل اقامت خود در قدس اشغالی را به مقصد فرودگاه بن گوریون ترک کرد تا امروز (پنجشنبه) برای سفری دو روزه جهت دیدار با مقامات مسئول ایتالیایی عازم ایتالیا شود. یک متجرم زن صهیونیست، روز چهارشنبه فاش کرد که از وی خواسته شده بود تا به عنوان مترجم، نتانیاهو را در این سفر و دیدار...
پوتین اکنون به عنوان یک مستبد کوچک و دمدمی مزاج حکومت می کند که نتیجه آن تصمیمات نابخردانه است. این تنها تصمیم خود او بود که یک جنگ تمام عیار را علیه اوکراین در فوریه 2022 به راه بیندازد.
«امروز عمدهترین مساله ایران، و همچنین دیگر نقاط جهان، ناشی از رقابت میان دو ایدئولوژی است. یکی از این ایدئولوژیها که توسط اتحاد جماهیر شوروی حمایت میشود، به کارگران و دهقانان گرسنه ایران وعده ناکجاآبادی تحت نظام کمونیستی میدهد.
کارگردان «قلادههای طلا»، درمورد حواشی جشنواره و تحریم آن از سوی برخی از افراد توضیحاتی داد.
سرنوشت عجیب همراهان آیت الله خمینی در هواپیمای ایرفرانس از نکات خواندنی در تاریخ ایران است. تقریبا عمده آنها یا از حکومت کنار گذاشته شدند یا اعدام یا ترور شدند.
توتالیتاریسم معکوس در ناشناختهبودن دولت شرکتمحور متجلی میشود و وانمود میکند دموکراسی، وطنپرستی و قانون اساسی را پاس میدارد. در حالیکه برای متزلزلکردن دموکراسی از فشار استفاده میکند.
هانتینگتون دیکتاتوریهای حزبی نظامی (شیلی) و حزبی (شوروی) و فردی (عراق) را از هم تفکیک میکرد.
علی بن ابیطالب در خطبه هَمام گفته است انسان پارسا «دیگران را بر مصائبشان سرکوفت نمیزند.» بنابراین معنا ندارد عدهای خودشان را پیرو علی (ع) بدانند و منتظر مصیبت برای سایر مردم جهان باشند و از درافتادن آنها به ورطه زمستان سخت، خوشحال شوند.
به دنبال اقدام اهانتآمیز نشریه فرانسوی شارلی ابدو نسبت به مرجعیت دینی و سیاسی ایران، گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو با محمد لسانی، کارشناس رسانه به گفتگو نشست. ابتدا محمد لسانی در توضیح نحوه مواجههی قدرتها با نشریه شارلی ابدو گفت: این نشریه را به طور خاص و عامدانه آزاد گذاشتهاند و این آزادی بیان عمومی نیست. سه موج هجوم به پیامبر مکرم اسلام وجود دارد. در دو موج اول یعنی 2006 و 2011...
اگر قسمت اول این نوشتار را دنبال کرده باشید می دانید که به بهانه انتشار یک شعر از یک شاعر گمنام ایرانی در کانال «الکساندر دوگین» این بحث شروع شده است.
ما حاج قاسم را درک نکردیم و فقط از آن یک اسم و شعار نگه داشتیم اما تئوریها و مکتبش را رها کردهایم. حاج قاسم برایمان شده است یک اسم، احساس و موسیقی. این حاج قاسم اسطورهای بدون حاج قاسم تاریخی و مکتبی و اندیشهای و فلسفی به درد نمیخورد.
پنجمین چاپ کتاب «دولت و جامعه مدنی» اثر آنتونیو گرامشی با ترجمه عباس میلانی توسط نشر اختران منتشر شد.
محمدرضا تاجیک در یادداشت «سعی میکنیم فکرش را نکنیم» روزنامه اعتماد نوشت: فرزندان انسان امروز، به بیان آن لطیف، دلش گاو میخواد، سوسک رو دیوار میخواد، قورباغه چاق میخواد، کانسپچوال آرت میخواد. بنابراین به تعبیر فرخی سیستانی، باید سخن نو آورد که نو را حلاوتی است دگر.