فاشیسم
فاشیسم
مسکو تاکید داشت که ما به عملیات نظامی ویژه در اوکراین ادامه میدهیم. منظور من از جنگ ترکیبی، جنگی است که علیه روسیه به راه افتاده و مقابله با این جنگ ترکیبی مستلزم بودجه بیشتر است.
اقتصادنیوز: سخنگوی کرملین اعلام کرد: مسکو به بیانیه امروز ریاست منطقه کوهستانی قرهباغ درباره منحل شدن این جمهوری خودخوانده، توجه دارد و با دقت اوضاع به ویژه جنبه انسانی را تحت نظر گرفته است.
پروین نماینده زن بیدار اما خاموش است؛ که شعر نجیب ایران را در گیر و دار غربگرایی دوران مشروطه به منصه ظهور میگذارد.
اقتصادنیوز: اکونومیست در سرمقاله این شماره خود نسبت به قدرت گیری راست افراطی در اروپا هشدار داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وقتی از فاشیسم و سیاستهای فاشیستی سخن به میان میآید معمولاً اذهان متوجه آلمان نازی میشوند، اما باید توجه داشت که سیاست فاشیستی بخشی جداییناپذیر از فرهنگ نژادپرستانهای است در سراسر غرب مدرن جاری بوده است. سالهاست که بومیان و فعالان حقوق بومیان در کانادا در حال کشف و معرفی مظلومیت بومیان کانادا (که طرف دیگرش کشف بیش از پیش تاریخ نژادپرستی غرب...
احمد شاهمسعود چندی پیش از آنکه ترور شود، در مقر پارلمان اروپا در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «جنگ افغانستان و وجود پایگاههای تروریستی تنها به افغانستان محدود نمانده بلکه دیر یا زود این خطرات، گریبانگیر آمریکا و تعداد بیشتری از کشورها در منطقه و جهان خواهد شد.» او دو روز پیش از آنکه جهان به چشم خود فروپاشی برجهای دوقلوی آمریکا را ببینید، چشمهایش برای همیشه از دیدن کوهساران و دشتهای...
کتاب «وینستون چرچیل؛ روزگاران او، جنایات او» نوشته طارق علی با ترجمه پیروز اشرف توسط انتشارات جهان کتاب منتشر و راهی بازار نشر شد.
«مناقشه جاری اوکراین یک فاجعه است و ریشههایش به یک قرن قبل بازمیگردد. مداخله دائمی آمریکا به طور کلی صلح و آرامش شرق اروپا را به خطر انداخته و بحران اوکراین، نخستین نمونه آن نیست. ایالات متحده و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مدتهاست که به این جنگ و دیگر مناقشات دامن میزنند و حاضرند دیگران را قربانی کرده و آنها را وارد جنگ نیابتی خود با روسیه کنند.»
مبلغ نوشت: کتاب «پاپ و موسولینی»، نوشتهی دیوید آی. کرتزر به همت نشر اگر به چاپ رسیده است. پاپ و موسولینی روایتی دقیق، خواندنی و تأثیرگذار از رابطهی کلیسا و فاشیسم پس از دو اتفاق سرنوشتساز در تاریخ ایتالیاست.
اولین ضرورت "نظم و استقرار" است، دوم توسعه، سوم دموکراسی، چهارم عدالت. هر کسی اینها را جابجا کند، قصدش یا فروریختن نظام اجتماعی ایران است یا اینکه نمیداند چه میکند. جمهوری اسلامی الان استقرار پیدا کرده. باید برود دنبال توسعه. نتیجه توسعه میشود دموکراسی، نتیجه دموکراسی هم میشود عدالت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس که با موضوع «انقلابی بمانیم یا نهادی» در دوره توانمندسازی و دانشافزایی اساتید بسیجی، گفت: به حیث تئوریک نزاع کنونی هدایت شده به ایران از سوی مرکزیت سیاسی سکولاریسم در غرب یعنی بحث دیرین سکولاریزاسیون و دین ورزی با حاکمیت سیاسی است؛ سکولارها در فلسفه تاریخ میگویند سرنوشت تاریخ معلوم شده و انسان...
حسن فتحی که اخیرا به تماشای نمایش «انسان / اسب - پنجاه / پنجاه» به کارگردانی مرتضی اسماعیل کاشی نشسته است، یادداشتی بر این نمایش نوشت.
سال 133 قبل از میلاد است. در روم هستیم. تیبریوس گراکوس، تریبون مردم، همراه با سیصد نفر از حامیانش در خیابان کشته میشود. او با حمایت از قوانین ضدنخبهسالاری بسیاری از اعضای سنا را خشمگین کرده بود، قوانینی همچون توزیع مجدد زمین، کاهش مدت خدمت سربازی و دسترسی وسیعتر به امکاناتی که شهروندیِ روم در اختیار مردم میگذاشت. واقعهای که در تاریخ روم باستان بسیار مشهور است.
در چند روز گذشته اتفاقی که بهت و حیرت اهالی فرهنگ و هنر را به همراه داشت، گلایه و دادخواهی یک مترجم از یکی از انتشارات مطرح و باسابقه کشور در اینستاگرام بود که بازتاب زیادی به همراه داشت.