سیاسی وبگاه فرارو
سیاسی وبگاه فرارو
نشست کشورهای غربی و عربی به رهبری ریاض در حال حول مسئله آینده سوریه برگزار شد که ایران بزرگترین غائب این برنامه بود. در شرایطی که غائب بزرگ این نشست ایران بود، اما این نشست اولین برنامه بود که هم حاکمان جدید سوریه و هم مقامات ارشد غربی در آن شرکت داشتند و عربستان سعودی رهبری آن را بر عهده داشت.
صادق زیباکلام فعال سیاسی به اظهارات اخیر کوچکزاده در مجلس واکنش نشان داد.
لاهوتی گفت: وقتی میگوییم شورای عالی امنیت ملی یعنی همه. در حال حاضر هم همه به صلاح کشور نمیبینند که این قانون فعلاً ابلاغ شود. چرا عدهای کاسه داغتر از آش شدند. حرف بنده این است که شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته که فعلاً این قانون ابلاغ نشود، در این شورا فقط رئیس جمهور که حضور ندارد بلکه رئیس مجلس، قوه قضائیه، سپاه و ارتش و... هم حضور دارند، به عبارتی همه هستند.
عبدالرضا داوری ادعاهایی را درباره حوادث سال 88 مطرح کرده است.
محمد خواجوئی، تحلیلگر مسائل خاورمیانه میگوید: به نظر میرسد، سیاست کلان ترامپ درباره ایران همان است که در دوره نخست دولت او در دستور کار قرار خواهد گرفت. ترامپ نسخه دوم فشار حداکثری را به اجرا خواهد گذاشت و به سمت مکانیسمهایی برای تشدید چندجانبه علیه ایران خواهد رفت تا اینکه ایران به سمت توافقی حرکت کند که مدنظر آمریکاست.
مرعشی گفت: فصل نوینی در سیاست خارجی ما آغاز شده است و چند برگ مهم را از جمله سوریه و لبنان حتی عراق را هم اکنون در دست نداریم و نمیتوانیم بر روی حوثیها حساب کنیم. رژیم صهیونیستی میخواهد ماشه را فعال بکند و حضور ترامپ در هفتههای آینده فشار اقتصادی سنگینی را متوجه ایران خواهد کرد.
گویا یکی از مهمترین دلیلهایِ شما برای پافشاری در جابهجاییِ پایتخت از تهران، کمبودِ آب است. بلوچستان اگر آبِ فراوانی دارد، چرا هماکنون در تبِ تشنگی میسوزد؟!
محمد فاضلی به صحبتهای جنجالی امروز کوچکزاده در مجلس واکنش نشان داد.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور به نسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع) از دو مرکز نگهداری کوکن و نوجوانان بی سرپرست در جنوب تهران بازیدید کرد.
نایب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به تلاشها برای استیضاح برخی وزرا واکنش نشان داد.
کریستین ترنر مدیرکل سیاسی وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد: گفتوگوها جدی، صریح و سازنده بود. در شرایطی دشوار، نگرانیها را مورد بحث قرار دادیم و بر تعهد خود به یک راهحل دیپلماتیک تأکید کردیم. توافق شد که گفتوگوهای خود را ادامه دهیم.
احمد زیدآبادی مطلبی تحت عنوان «روضهای گریهدارتر از این؟» در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
کوهکن با اشاره موافقان و مخالفان پرونده FATF بیان کرد: همه میدانند که درباره این پرونده موافقان و مخالفانی وجود دارد. البته استدلالهای همگی صددرصد متنقن نیست و هر کدام ایراداتی دارد. نهایتا راه درست این است که همگی علی رغم نقطه نظرات مطرح شده، به خروجی مجمع تشخیص تن بسپارند.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: امروز مملکت به آرامشی رسیده که میخواهند افایتیاف را مجدد بررسی کنند. امام مسلمین این اجازه را دادهاند و باید پرسید تو (کوچکزاده) بهظاهر ولایتمدار، چهکارهای که حالا مخالفت میکنی؟
اگر از زوایه امنیت انسانی به وضعیت کنونی و آینده ایران بنگریم و اندکی از تهدیدات سخت (نظامی و قهری) که تا حد زیادی فضای رسانهای و تحلیلی در کشورمان را پُر کرده فاصله بگیریم، با چالش معناداری که ایران باید خود را آماده رویارویی با آنها کند، برخورد میکنیم. چالشهایی که نظام حکمرانی در کشورمان از همین حالا باید تدابیر لازم و مقدماتی برای مخاطب قرار دادنِ آنها را بیندیشد.
شمخانی به اعتراض برخی نمایندگان درمورد لوایح CFT و پالرمو واکنش نشان داد.