چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه «جمهوری اسلامی ایران باید به مرکز مبادلات انرژی منطقه تبدیل شود»، گفت: «تحقق این هدف برای دولت چهاردهم اهمیت بسیار زیادی داشته و جزء راهبردهای ماست که با جدیت آن را دنبال می‌کنیم.»

سید حسین نقوی حسینی گفت: «آقای جلیلی در انتخابات پرچمدار حمایت از تندروها بود. آن‌ها تلاش می‌کنند تا هم در دستگاه‌ها و هم نهاد‌های تصمیم‌گیر نقش‌آفرینی کرده و جاپای خودشان را محکم کنند. با محکم شدن جای پایشان، با حمایت از لشکرکشی‌های خیابانی، نوع اظهارنظر‌ها و نوع موضع‌گیری‌ها تلاش می‌کنند تا جای خود را در صحنه حفظ کنند. نقش خیلی کلیدی در اتفاقات دارند.»

نماینده رهبری در شورای‌عالی امنیت ملی گفت: «امروز ما در شرایطی قرار گرفته‌ایم که فروپاشی تمدن غرب سرعت گرفته است. امروز پوچی شعار‌های مردم‌فریبانه استکبار غرب نمایان شده است.»

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه «در دنیای پرآشوب و هیاهوی امروز که همه دشمنان این سرزمین، دشمنان ریشه‌دار و کینه‌دار و بغض‌آلود مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی و عناصر و پیاده‌نظام‌های وابسته به اشرار بین‌المللی در حال ایجاد تلاطم هستند»، گفت: «در چنین فضای خطرناکی برقراری امنیت در ایران اعجاز است و فداکاری‌های بزرگ می‌خواهد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن را که منجر به شهید و مجروح‌شدن ده‌ها تن از جمله تعدادی زن و کودک بی‌گناه یمنی شد، به‌شدت محکوم کرد.

سرلشکر سلامی یادآور شد: رئیس‌جمهور آمریکا عملیات‌های انصارالله یمن را به نوعی به ایران نسبت داد. ما همیشه اعلام کردیم که یمنی‌ها ملتی مستقل و آزاد و دارای سیاست مستقل ملی هستند و انصارالله تصمیمات راهبردی و عملیاتی خود را خودش انتخاب می‌کند و جمهوری اسلامی برای هیچ جریانی از جبهه مقاومت از جمله انصارالله یمن تصمیم‌گیری نمی‌کند. ما هرکجا عمل کنیم واضح و آشکار مسئولیت آن را برعهده می‌گیریم....

این اظهارات نخستین وزیر سپاه که «ما تیمی داشتیم اویسی، پسر اشرف، اون قرتیه (فرخزاد)، بختیار و... همه تیم‌هایی که آنجا بودند. معمولا بچه‌های باسک (اسپانیا) مامور اجرا می‌شدند، اینها را می‌زدند و دیگر هیچی به هیچی... اصلاً ما آنجا (باسک اسپانیا) رفتیم. این‌ها (گروه باسک) آدم‌های جنگجویی هستند. ما گفتیم می‌خواهیم چنین آدمی را ترور کنیم. گفتند: این‌قدر می‌گیریم. روحانی مصری در آلمان بود...

نماینده مردم تهران در مجلس در واکنش به اظهارات اخیر عضو ارشد جبهه پایداری مبنی بر اجرایی نشدن مصوبه حجاب نوشت: «گفتند هرچیزی که باعث تنش می‌شود، دبیرخانه می‌تواند جلویش را بگیرد! این تشتت اقوال یعنی هیچکدام درست نیست و فقط بهانه ساکت کردن مردم است. بعد از همه این‌ها ناگهان برادری که مردم از او انتظار نداشتند، برای این تخلف قانونی، لباس شرعی دوخت!»

عضو ارشد جبهه پایداری در واکنش به اظهارات برخی دلسوزان که اجرا نشدن قانون حجاب را مساوی با سکولار شدن نظام می‌دانند، نوشت: «آیا عدم توفیق حضرت علی (ع) در اجرای کامل برخی احکام و اصلاح آن‌ها به‌علت معذوریت، به‌معنای سکولار بودن حکومت ایشان بود؟! این سخن درست نیست؛ چون در رأس حکومت، نائب امام زمان (عج) قرار دارد.»

«توجه به شرایط نمایندگان مجلس سوئد که یکی از کشور‌های پیشرفته دنیای امروز است، می‌تواند کارگزاران مجلس شورای اسلامی ما را متوجه زیاده‌طلبی‌هایشان نماید. در یک جامعه اسلامی انتظار این است که حکمرانان در ساده‌زیستی، پرهیز از اشرافی‌گری، آلوده نشدن به زیاده‌خواهی، خودداری از انباشت ثروت و فاصله گرفتن از عامه مردم پیشگام باشند. حکمرانان جامعه اسلامی ما نباید از مسئولین سوئدی الگوبرداری...

منابع آگاه از به شهادت رسیدن یک پاسدار در تفتان بر اثر حمله مزدوران وابسته به گروهک تروریستی خبر دادند.

«کسی نمی‌داند در قانون عفاف و حجاب چه چیزی تصویب شده است. حالا همین بی‌خبری درباره اجرای این مصوبه تکرار شده است. امروز کسی نمی‌داند آیا این قانون اجرا شده است یا نه؟ تعجب ندارد اگر درباره یک مصوبه، این همه سؤال و ابهام وجود داشته باشد. این ابهام ساخته رسانه‌ها یا مردم نیست؛ این ابهام ناشی از اظهارنظر چهره‌های سیاسی و نمایندگانی است که درباره اجرا شدن یا نشدن آن صحبت می‌کنند.»

«متأسفانه آقای پزشکیان درباره هر چیزی سخن می‌گویند، ولی درباره سیاست‌های خود جهت رفع تحریم حرف چندانی نمی‌زنند. این در حالی است که پرداختن به تحریم نمادی از کوشش برای رفع موانع رشد و توسعه کشور است و آن را نمی‌توان به یک موضوع فرعی تقلیل داد.»

«از این نکته نباید غافل شد که رژیم اسرائیل یکی از اصلی‌ترین بازیگران منطقه است که از مخالفت ایران با مذاکره سود می‌برد؛ مقامات تندروی این رژیم خواهان حل و فصل پرونده هسته‌ای ایران از طریق دیپلماسی نیستند؛ بنابراین بسیار ضروری است که ضمن تن ندادن به مذاکرات تحت فشار و ارعاب، شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم که رژیم اسرائیل برنده نهایی آن نباشد و کشور را به ورطه جنگ نکشاند.»

وزیر خارجه ایران در واکنش به حملات آمریکا به یمن با بیان اینکه «واشنگتن هیچ حقی برای دیکته‌کردن به سیاست خارجی ایران ندارد»، نوشت: «به حمایت از نسل‌کشی و تروریسم اسرائیل پایان دهید. کشتار مردم یمن را متوقف کنید.»

محقق داماد اگر چه از لحاظ سیاسی عضو هیچ حزبی نیست، اما از چهره‌های دینی نزدیک به جریان اصلاح‌طلب محسوب می‌شود. او در میان عموم مردم کمتر شناخته‌شده است، اما به خاطر سابقه علمی که دارد، صحبت‌هایش اغلب با واکنش رو‌به‌رو می‌شوند. سایت دیدبان - متعلق به نهادی دولتی - 28 اسفند 1391 در آستانه انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری، درباره او نوشت: «اصلاح طلبان برای بازگشت خود، از انتخابات پیش رو کمال...