پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، FATF را فاقد فایده برای کشور دانستند و تأکید کردند پذیرش آن مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد می‌کند.

مردم کالیفرنیا فقط خانه‌های خود را از دست دادند، اما در غزه فجایع بسیاری رخ داد و همچنان در حال رخ دادن است و مردم نه تنها خانه و کاشانه که عزیزان‌شان را از دست می‌دهند؛ این قضیه در کالیفرنیای آمریکا، درس عبرتی است؛ باشد که عبرت گیرند!

امیر سرتیپ نصیرزاده گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در به‌کارگیری پهپاد به بلوغ قابل توجهی رسیده است و طیف متنوعی از پهپاد‌ها و راهبرد‌های مربوطه متعددی را با ابداعات و نوآوری‌های خاص، در نیرو‌های چهارگانه زمینی، هوایی، دریایی و پدافندی خود به کار گرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه موضوع «نفت‌های انبارشده ایران در چین» را خبرسازی‌ای بیش قلمداد نکرد و گفت: «رابطه ما با چین رابطه‌ای کاملاً تثبیت شده است و ما از هر فرصتی و از هر امکان و ظرفیتی برای تداوم روابط تجاری‌مان با چین استفاده می‌کنیم.»

امیر نصیرزاده گفت: «پهپاد‌هایی که در مأموریت‌های پدافندی و تلفیقی مورد استفاده قرار می‌گیرند، پهپاد‌هایی با قابلیت نشست و برخاست در دریا هستند.»

عقل سلیم وقتی این تورم دانش (یا شبه دانش، خدا عالم است) مدیریت و ساز و کار‌های متنوع و رنگارنگ پرورش مدیران را می‌بیند، حق دارد از خودش بپرسد که اگر ما این همه مدیر داریم، چرا وضعیت‌مان این‌طوری است؟ چرا بروکراسی ما این‌قدر به اصطلاح فشل و ناکارآمد است؟

فعال سیاسی اصولگرا خطاب به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور نوشت: «در 5 سال اخیر هیچ‌کس در مجمع تشخیص و سایر سازمان‌ها و دستگاه‌ها هزینه مخالفت با FATF را نپرداخته؛ بنابراین انتظار این است که جلسه را علنی برگزار کنید و یالااقل صورتجلسه کامل را منتشر کنید. صورتجلسه‌ای که معلوم باشد چه کسانی با رای خود، به نفع یا زیان معیشت ملت رای داده‌اند. مراقبت کنید به شما گران نفروشند و مثل قصه فیلترینگ،...

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: «پروژه آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر به طور متوسط بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امید می‌رود سال آینده سال انتهای این پروژه باشد و وارد مدار تولید شود.»

ناظران مدعی‌اند که شرایط حاکم بر لبنان بسان آزمونی برای ایران و عربستان خواهد بود؛ دو بازیگری که دو سالی است روابط‌شان را عادی کرده‌اند، اما کماکان درگیر رقابت‌های پنهان هستند.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به هیاهو‌هایی که در صحن علنی امروز 24 دی‌ماه مجلس درباره FATF اتفاق افتاد، گفت: «آقای قالیباف! شما گفتید که دولت از مقام معظم رهبری اجازه گرفته است که FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام دوباره بررسی شود؛ پس این چه غوغا و هیاهویی است که در مجلس راه افتاده است؟»

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای قاچاق مواد هسته‌ای به ایران، ضمن مضحک خواندن این اتهام گفت: «همه اتهام‌هایی که در این سال‌ها علیه ایران مطرح شده، عمدتاً سناریوسازی‌های هالیوودی برای اعمال فشار به ایران بوده است.»

رئیس جمهور در جلسه روز گذشته هیئت دولت از مشکلات پیش‌آمده برای دو چهره ملی ابراز ناخرسندی کرد و به وزیران مربوطه دستور داد موضوع را پیگیری کنند.

تردیدی نیست که علم‌الهدی با مواضع خاص خود، صاحب یک جریان سیاسی است و نمی‌توان از او تنها به‌عنوان امام جمعه مشهد یاد کرد. اظهارات مختلف او در حوزه وضعیت اتباع بیگانه در کشور، مخالفت با برجام، حمایت از قوانین سختگیرانه در حوزه حجاب و موضع‌گیری‌های تند او در قبال هر مسئله غربی موضوعاتی است که حامیان خود را در بدنه اصولگرایی دارد.

یک حقوقدان و فعال سیاسی گفت: «برخی از عنوان معاهده برای fatf استفاده می‌کنند که اشتباه است. fatf یک معاهده نیست، بلکه یک گروه ناظر برای همکاری در تراکنش‌های مالی است. ایران قرار نیست به fatf بپیوندد، بلکه می‌خواهد با یک گروه مالی همکاری داشته باشد.»

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به فریاد‌های نماینده تهران با استفاده از الفاظ تند و ناسزا در صحن علنی مجلس، گفت: «ما بر روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم و این وظیفه عقلانی و انقلابی ما است، اما خدمت به مردم و حل مشکلات اقتصادی آنها با ارزش‌تر است و باید هر دو را انجام دهیم.»

نماینده مقام معظم رهبری در شورای‌عالی امنیت گفت: «جوانان کولبر در مرز باشماق امروز با ایجاد تعاونی و جایگزین کردن صادرات به جای کولبری توانسته‌اند موفقیت‌های قابل‌توجهی را به دست آورند. بنده اعتقاد دارم که کولبران ما باید به صادرکننده تبدیل شوند.»