سیاسی وبگاه فرارو
سیاسی وبگاه فرارو
سخنگوی وزارت خارجه گفت: «دوشنبه هفته آینده جلسه شورای امنیت با دستور کار خاورمیانه و با تمرکز بر موضوع فلسطین برگزار خواهد شد و وزیر خارجه در این نشست شرکت خواهد کرد.»
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: «در رابطه با آمریکا با توجه به عملکردها و رویکردها در زمان مقتضی تصمیم خواهیم گرفت، ولی این را همیشه تأکید کردیم که قاعدتاً مذاکره چیزی نیست که برای آن التماس کنیم. مذاکره یک جاده دو سویه است که با تأکید و به رسمیت شناختن منافع متقابل و احترام متقابل میتواند صورت بگیرد.»
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: «اجرای توصیههای گروه ویژه مالی یا FATF سالها در دستور بخشهای مختلف کشور بوده است و اخیراً در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال پیگیری است. در مطبوعات هم این موضوع مطرح شد. دو لایحه مهم در دستور کار است بهعنوان دو سندی که به نوعی پیششرط طی کردن این روند است؛ الحاق به کنوانسیون جرائم سازمانیافته فراملی و موضوعات مرتبط با مقابله با تأمین مالی...
با توجه به اینکه راه طولانی تا تشکیل میز مذاکرات سیاسی هستهای فنی وجود دارد، میتوان گفت که گفتوگوهای ژنو به نوعی تلاشی است برای بازگشت طرفین به جو مذاکرات و زنده نگه داشتن نبض مذاکرات و سنجش «نبض» مواضع و دیدگاههای طرفین برای ورود به مذاکرات جدی و احتمالی بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیسجمهور جدید آمریکا.
علیاکبر ابوطالب اصفهانی، شهروند ایرانی است که تصاویری از مجادله وی با نیروهای تحریرالشام در فضای مجازی پربازدید شد. او روز گذشته به کشور بازگشت. بخشی از گفتوگوی خبرنگاران با این شهروند بازگشته از سوریه را ببینید که ویدئوی جدالش با نیروهای تحریرالشام بازدید میلیونی داشت.
مهدی کوچکزاده، نماینده مردم تهران در مجلس، خطاب به علی عبدالعلیزاده، معاون رئیسجمهور، که گفته است «میرویم با آمریکا مذاکره کنیم»، گفت: «شما چه کاره هستید که میروید با آمریکا مذاکره کنید؟»
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «مجلس در موضوع FATF قبلاً نقش خود را ایفا کرده و در مجلس دهم نظر خود را داده است و الان ما هیچ نقشی در FATF نداریم و این موضوع نمیتواند در دستور کار مجلس قرار بگیرد و طبق قانون الان ما هیچ وظیفهای در قبال FATF نداریم.»
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «آن نیروی خالصگرا که به رغم استفاده از امکانات حکومتی، برخلاف انتظارش در انتخابات ریاستجمهوری دوره چهاردهم شکست خورد، ولکن معامله نیست. این نیرو قبل از انتخابات اخیر حضور خود را در دولت ابدی میدید، حالا میبیند پیاده شده است؛ لذا سادهانگارانه و بدون ملاحظه منافع ملی، دستوپا میزند و علاقه دارد دولت پزشکیان را با پستهای فیک در شبکههای مجازی به پایین...
فعال سیاسی اصولگرا گفت: «آمریکا همان آمریکاست، ما هم همان جمهوری اسلامی هستیم؛ پس هر نوع مذاکره در هر سطحی همانگونه که قبلاً زیان بار بوده، الان هم زیانبار خواهد بود؛ به این معنا که بالاترین مصلحت این است که بدانیم با دشمن و از دشمنمان توقع دوستی نداشته باشیم. دشمن در واقع راهحلی به ما ارائه نمیدهد که بر سر آن راهحل صحبت کنیم و بهترین مصلحت، دوری گزیدن از دشمن است.»
مسعود پزشکیان رییس جمهور گفت: با شعار دادن که مشکل حل نمیشود. من الان جرات نمیکنم بین مردم بروم حرف بزنم من این حرفها را با شماها میگویم برای اینکه مسئولید. به مردم بگویم که مثلاً چه؟ میگویند خب بگو برو انجام بده. تو که اصلاً رئیس دولتی، آنها هم که استاندارند و فرماندارند و وزیرند؛ خب برو اجرا کن. ما روز قیامت باید در برابر پروردگار پاسخ دهیم که در دوره مسوولیت مان چه کردیم؟ آنجا...
دلیل اعراض دکتر پزشکیان از خواندن متنهای محصول عقلجمعی و کارشناسیشده بهویژه این آخری که در همایش وفاق ملی بود و آن را نخواند، شاید این باشد که او میخواهد حرف دلش را بزند. میتوان پیشبینی کرد که در آینده نزدیک فشار به رئیسجمهور برای ایفای نقش یک اپوزیسیون بیشتر شود.
رئیس مجلس گفت: «برگزاری رزمایشها از جمله رزمایش غرورآفرین پدافند هوایی 1403 نیروهای مسلح با محوریت نیروی پدافند هوایی ارتش، رزمایش بزرگ 110 هزار نفری راهیان قدس در تهران و رونمایی از جدیدترین شهر موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روزهای اخیر، جلوههای جدیدی از اقتدار و توان دفاعی و رزمی کشور را به نمایش گذاشت.»
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «شما میدانید که اگر در دوم خرداد مدیریت آقای هاشمی و آن خطبه معروف آقای هاشمی نبود، در آن زمان فضا خیلی نزدیک بود به اینکه یک اتفاقی مثل 84 و 88 بیفتد. راحت میشد خیلی کارها را کرد، ولی آقای هاشمی ایستاد هم در سیستم اجرایی و هم در تبلیغات و خطبههای نماز جمعه. ظاهراً آقای هاشمی به آقای ناطق رأی داده بودند، ولی چون معتقد بود که عموم جامعه به سمت آقای خاتمی...
یک روزنامه اصلاحطلب در واکنش به حضور یک مقام آمریکایی در نشست گروهک «مجاهدین خلق» نوشت: «اجازه دادن غربیها به برگزاری نشست سیاسی این گروه نشانه استیصال آنان در ضدیت با ایران و ناامیدی از دخالتهای دیگر است. حمایت و همراهی غرب با سازمان مجاهدین خلق نشانه روشنی بود از اینکه غربیها هیچگاه بهصورت جدی و اصیل از شعارهای حقوق بشری و آزادی دفاع نمیکنند؛ سهل است که بر حسب ضرورت، از بدترین...
قاضی دادگاه رسیدگیکننده به پرونده چای دبش از متهم بودن «وزیر وقت کشاورزی، وزیر وقت صمت و رئیس وقت سازمان توسعه تجارت» در این پرونده خبر داد و گفت: «به اتهام این افراد در دادگاه رسیدگی میشود و پس از رسیدگی، تصمیم نهایی اعلام خواهد شد.»
«مهمترین محور مطالب نهجالبلاغه در تمام بخشهای چهارگانه نامهها، خطبهها، حکمتها و کلمات قصار، توجه عمیق و بنیانی به حقوق مردم است. فقه هم چیزی غیر از حقوق مردم نیست.»