فراکسیون امید
فراکسیون امید
یک رسانه اصلاحطلب که در سال 97 مدعی شده بود مردم از گرسنگی در سطلهای آشغال به دنبال غذا میگردند؛ به تازگی در گزارشی اینطور نوشته است که شرایط سال 97 خوب بود اما امروز خطر گرسنگی وجود دارد!
تهران - ایرنا - روزنامه نگار اصلاحطلب و عضو فراکسیون امید مجلس دهم، راه برون رفت اصلاحات را عبور از رهبری نمادین به سمت نهادسازی تلقی کرد و گفت: عامل اصلی ناکارآمدی شورایعالی اصلاحطلبان تلاش یکی از احزاب برای اتخاذ رویکرد حداکثری بود که انتظار داشتند ما با حرکتهای پارتیزانی به پشت بام قدرت برویم.
تجربه ثابت کرده است که اصلاح طلبان چه در انتخابات پیروز شوند و چه شکست بخورند، در هر دو حالت به مطالبات مردم بی اعتنا هستند.
پیرهادی گفت: مجلس فعلی با تکرار این و آن یا دستوری و سهمیهبندی برگزیده نشده است.
ایرنا نوشت: اصلاح ساختار یا انتخاب رییس، دو راهی اصلاحطلبان درباره آینده شورای عالی سیاستگذاری (شعسا) است. شماری از آنها در پی پاسخ به این پرسش هستند که آیا سازوکار کنونی شورا باید ادامه یابد و گروه دیگر هم با سوال چه کسی باید رییس باشد، درباره آینده این شورا اظهارنظر میکنند.
تهران - ایرنا - اصلاح ساختار یا انتخاب رییس، دو راهی اصلاحطلبان درباره آینده شورای عالی سیاستگذاری (شعسا) است. شماری از آنها در پی پاسخ به این پرسش هستند که آیا سازوکار کنونی شورا باید ادامه یابد و گروه دیگر هم با سوال چه کسی باید رییس باشد، درباره آینده این شورا اظهارنظر میکنند.
تهران - ایرنا - تاکنون 18 فراکسیون در مجلس یازدهم تشکیل شده، علاوه بر دو فراکسیون سیاسی، بقیه فراکسیون ها حوزههای مختلف اقتصادی، صنفی، اجتماعی و فرهنگی را پوشش میدهند.
فعال سیاسی اصلاح طلب درباره شرایط این روزهای اصلاح طلبان در فاصله یک سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری برایمان می گوید.
بیشتر اصلاحطلبان معتقدند که در ریاستجمهوری حجتالاسلام روحانی نقشی نداشتهاند.
در این هفت سال، هیچگاه موسوی خوئینی ها از روحانی، خاتمی، جهانگیری، زنگنه، آخوندی، ربیعی، نعمت زاده، نوبخت و دیگر دولتمردان و فعالین اصلاح طلب سوال نکرد که سرانجام وعده های آنها چه شد!؟
تهران - ایرنا - کمتر از یکسال دیگر تا انتخابات ریاستجمهوری 1400 باقیمانده است، تحلیلهای متفاوتی درباره میزان مشارکت مردم و کاندیدایی که احتمال تایید آنها وجود دارد، مطرح میشود. از طرفی شرایط امروز سبب شده تا همگان به دنبال نامزدی باشند که در عمل باری از دوش ملت بردارد.
داستان انتخابات در کشورمان را شاید بتوان به مسابقه فوتبال تشبیه کرد.
طی سه ماه اخیر اتاق فکر جریان نواصولگرا سرمست از کسب اکثریت کرسی های مجلس یازدهم در انتخابات دوم اسفندماه سال 1398 با بهره گیری از شبکه ای گسترده از رسانه های مکتوب و خبری نظیر روزنامه ها، سایت ها و فضای مجازی، حرکت سازماندهی شده ای را در جهت بی رمق نشان دادن دولت در سامان دهی به امور اقتصادی و سیاسی کشور آغاز نموده اند.