فعالیت 16 کارگاه قطعه بندی دام و طیور در همدان
مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: گوشت های بسته بندی شده در کارگاه ها از سلامت بیشتری نسبت به گوشت های فله برخوردار بوده و بهتر است در شرایط کنونی مردم از فرآورده های گوشتی بسته بندی شده استفاده کنند.
محمودرضا رسولی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از زمان شیوع کروناویروس برای تمام استان بخشنامه ای با عنوان ممنوعیت قطعه بندی گوشت و طیور در مغازه ها ارسال شد و از خرد کردن مرغ در مراکز توزیع جلوگیری به عمل آمد.
وی افزود: در حال حاضر 16 کارگاه قطعه بندی دام و طیور و همچنین بسته بندی تخم مرغ در همدان فعال است که با رعایت کامل اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و حفاظت فردی امر قطعه بندی و بسته بندی را به عهده دارند.
رسولی از بازدید 106 هزار مورد در واحدهای تولید و توزیع دام و طیور خبر داد و گفت: در بازدیدهای انجام شده 600 هزار کیلو مواد دامی غیرقابل مصرف امحا شده و 600 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند.
دام های عشایر از سلامت کامل برخوردار هستند
مدیرکل دامپزشکی در ادامه از پایش دام های عشایری که به قشلاق رفته بودند، خبر داد و گفت: شش اکیپ به مدت 40 روز در مناطق قشلاقی استان های خوزستان، کرمانشاه و ایلام به منظور واکسیناسیون دام ها مستقر بوده اند.
وی افزود: امسال 600 هزار نوبت سر واکسیناسیون برای دام های عشایری که وارد استان همدان می شوند، انجام شده که ورود به ییلاق دام ها با سلامت کامل همراه باشد.
رسولی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه زمان بندی واکسیناسیون دام و طیور به دامپزشکان مستقر اعلام شده و طبق زمان بندی اقدامات لازم صورت گرفته ضمن اینکه در سال گذشته هشت میلیون و 800 هزار نوبت سر واکسیناسیون در زمان مقرر انجام شده است تا از بیماری دام و بیماری های مشترک بین انسان و دام جلوگیری شود.
انتهای پیام