پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

فقط یک «معجزه هزاره سوم»‌ی می‌تواند از «عدم دعوت» هم «کره گیری» کند!

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
فقط یک «معجزه هزاره سوم»‌ی می‌تواند از «عدم دعوت» هم «کره گیری» کند!

مراسم دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب در ماه رمضان برگزار شد و همگی مسئولان سابق و فعلی کشور در این مراسم حضور داشتند. این مراسم یک غایب مهم داشت که البته شاید مدت‌ها بود به دنبال همین عدم دعوت و غیبت در جمع مسئولان نظام بود. این چهره جنجالی فردی است که همه او را می‌شناسند، ولی مدت‌هاست دیگر بسیاری به او اعتماد ندارد!

مراسم دیدار کارگزاران نظام به رهبر انقلاب در ماه رمضان برگزار شد و همگی مسئولان سابق و فعلی کشور در این مراسم حضور داشتند. این مراسم یک غایب مهم داشت که البته شاید مدتها بود که به دنبال همین عدم دعوت و غیبت در جمع مسئولان نظام بود. این چهره جنجالی فردی است که همه اورا می شناسند اما مدت ها است که دیگر بسیاری به او اعتماد ندارد!

به گزارش «تابناک» محمود احمدی نژاد رییس دولتهای نهم و دهم که دوران او یکی از پر متلاطم ترین دوران هایریاست جمهوری بود و در زمینه جنجال سازی کارنامه سنگینی از خود برجای گذاشت گفته می شود به مراسم اخیر کارگزاران نظام با رهبر انقلاب دعوت نشده است. در همین زمینه یک نماینده مجلس شورای اسلامی می‌گوید محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری پیشین ایران برای دیدار روز سه‌شنبه مقام‌های جمهوری اسلامی با رهبر انقلاب «دعوت» نشده بود. احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در گفت‌و‌گویی این خبر را به نقل از محمود احمدی‌نژاد نقل کرده است. وی گفته است: «بنده با ایشان تماس گرفتم و آقای احمدی‌نژاد گفتند به این جلسه دعوت نشده بودم.»

این سیاستمدار 60 ساله که در مراسم تحلیف رییسی برای تصدی سمت ریاست دولت سیزدهم هم غایب بود در چند سال اخیر و به خصوص پس از بازداشت دو معاون جنجالی خود یعنی مشایی و بقایی سعی داشته مواضع جنجالی انتخاب کند و به گونه ای خود را به عنوان فردی طرفدار مردم معرفی نماید. اما شاید بهتر باشد که خود او و حامیان فعلی وی نگاهی به اقدامات او در زمان تصدی ریاست جمهوری بین سالهای 84 تا 92 بیندازند تا متوجه شوند که یکی از مهمترین پارامترهای با مردم بودن که «درک درست ازمنافع ملی» بود در آن دوران مورد غفلت واقع شد.

گفته می شود این سیاستمدار که پس از دوره ریاست جمهوری سعی داشته به مانند زمان تصدی ریاست جمهوری دو قطبی های جنجالی ایجاد نماید و زیست سیاسی خود را در وجود چنین دو قطبی هایی دنبال نماید، از عدم دعوت به مراسم دیدار با کارگزارن نظام سعی داشته حداکثر بهره برداری را ببرد و به کمک برخی از حامیان خود در فضای مجازی به دوقطبی «با مردم بودن» و «بر علیه مردم بودن» دامن بزند.

علی‌اکبر جوانفکر فعال سیاسی نزدیک به محمود احمدی نژاد در توییتر خود نوشت: نشست «مسئولان و کارگزاران نظام» با رهبری، بر خواسته کسانی که می‌گفتند بانیان وضع موجود نباید در راس امور قرار گیرند، خط بطلان کشید. مردم نیز فهمیدند که عزیزکرده‌های نظام، اگرچه خسارات جبران‌ناپذیری را به ملت تحمیل کرده‌اند، اما همچنان «مسئول و کارگزار نظام» باقی خواهند ماند! کنایه او به مسئولان دولت پیش بود روحانی و ظریف و جهانگیری بود که در این دیدار حضور داشتند.

جوانفکر و دیگر حامیان احمدی نژاد فراموش کرده اند که زمانی نزدیک بودن و هم نظر بودن با مقامات ارشد نظام را مهمترین شاخصه خود می دانستند و همیشه سعی داشتند خود و جناحشان را انقلابی ترین و مردمی ترین دولت خطاب کنند. اما در زمان حاضر غیبت او موجب افتخار شده و حضور بقیه مسئولان را «دورهمی عزیز کرده های نظام» می نامند. اما باید خاطرنشان کرد احمدی نژاد که تولد سیاسی او برساخته از یک دوقطبی بود سعی داشته در فضای مجازی و با بیان مطالبی، از نام بردن از چهره های مشهور خارجی گرفته تا حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه، خود را متفاوت ترین سیاستمدار ایران معرفی کند، با سوالات و ابهامات بزرگی درباره وقایع زمان تصدی خود روبرو است.

او باید باید به آن سوالات و ابهامات جدی افکار عمومی پاسخ دهد و گمان نکند با تعریف چهره جدیدی از خود و موج سواری بر یک «عدم دعوت» به مراسم و ایجاد دوقطبی «عزیزکرده ها ی نظام - غیر عزیزکرده های نظام» می تواند همه آن سوالات را از اذهان جامعه محو نماید و کارنامه پر ابهام خود را درخشان نماید.