دوشنبه 2 مهر 1403

فواید روغن شحم گاو

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
فواید روغن شحم گاو

در روایات بسیاری در مورد روغن شحم گاو صحبت و مصرف آن توصیه شده است، با ما همراه باشید تا در اینباره بیشتر و بهتر بدانید.

به گزارش مشرق، در روایات بسیاری در مورد روغن شحم گاو صحبت و مصرف آن توصیه شده است. برخی از این روایات را در ادامه آورده‌ایم:

در روایت معروفی از پیامبر (ص) اینگونه آمده که: گاو گوشتش مرض، شیرش شفا و شحم‌ش دوا است (طب النبی، ص27). که منظور از شحم بنا بر گفته‌های مذکور همان چربی اطراف قلوه‌گاه گاو می‌باشد.

(ع) ه ر (ص) ه: « ، ه، »، : «، ِ ».

در کتاب ُه آمده است: (ع): ! ه، ،؟: «ِ . ه! ، ه ه».

امام علی (ع) فرموده اند:«پیه هم اندازه خود بیماری از بدن بیرون می برد، مردم با هیچ چیز بیشتر از روغن حیوانی و قرآن خواندن درمان نشده اند.» در روایت دیگری از امام صادق آمده که:«روغن پیه قلوه گاه گاو با برنج سبب رشد عضلانی و مطلوب بدن خواهد شد.»

همچنین در این کتاب از آمده است: (ع) : َ، ه شده؛ (ع): « پُلوی، ؟ ه ه "قلوهه" ه، ه ه ، ؛ ، ه به بیمار، دخترت،».

روغن شحم از منظر اساتید طبی

دکتر مهدی فهیمی رئیس انستیتو بین المللی طب سنتی ایرانیان ماد در مورد پیه گاو می‌گوید: این کالای با ارزش خیلی ارزان از کشور ما خارج می‌شود، ولی کشور سوئیس به این مسئله پرداخته و دارویی را آماده کرده است که متخصصین روماتولوژیست و ارتوپد ما آن را زیاد تجویز می‌کنند و نام آن سلدرین است. اما مایه‌ی اصلی این دارو پیه‌ی گاو است و این یک نمونه از مطالعات کاربردی غربی‌ها روی احادیث پیشوایان است.

روغن جامد

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره روغن مناسب برای مصرف خوراکی اظهار کرد: استفاده از روغن‌های طبیعی از زمان قدیم مرسوم بوده است اما متاسفانه چند سالی است که رویه مصرف روغن‌های طبیعی کاهش پیدا کرد و جای خود را به روغن‌های صنعتی داده است. این متخصص طب سنتی تشریح کرد: بهترین روغن برای مصارف خوراکی، روغن‌هایی با منشا حیوانی مثل روغن شحم گاو و روغن کره دوغی هستند که در منابع طب سنتی به استفاده از آن‌ها تاکید شده است؛ با توجه به این که روغن‌های حیوانی با خوردن غذا و طی فرآیند تجزیه در بدن حیوان به چربی تبدیل شده‌اند مقداری از مضرات آن‌ها کاسته می‌شود، در نتیجه مواد زائدی که یک بار جذب بدن حیوان شده‌اند، در بدن ما رسوب نمی‌کنند.

منبع: برنا