فیلمفرصت خوبی برای نمایش فرهنگ ایران در کشورهای دیگر است
درودیان گفت: باید سعی کنیم با نشان دادن فیلمهای خودمان فرهنگهای ایرانی را با کشورهای دیگر به اشتراک بگذاریم.
کسری درودیان همایونی تهیه کننده آثار سینمایی همچون «سلفی با دموکراسی»، «کاتیوشا» و «پارادایس» درخصوص اینکه با چه فیلمی وارد عرصه سینما و چه دغدغهای سبب ادامه این مسیر شد، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فیلم «آقای الف» به کارگردانی علی عطشانی نخستین تجربه کاری من حساب میشود که اولین فیلم سه بعدی ایران بود. تمام دغدغه ما ساخت اثری ماندگار بوده که جزو اولینها باقی بماند از همین رو هزینه زیادی برای آن صرف شد برای نمونه عینکهای سه بعدی خریداری کردیم که از علی عطشانی در جشنواره فیلم فجر بعنوان یک دستاورد تقدیر شد.
او ادامه داد:، اما جالب است بدانید که درنهایت به ما چنداکران بیشتر ندادند و با نا ملایمتیها مواجه شدیم، از آنجا دغدغه من این بود کارهایی را تهیه وسرمایه گذاری کنم که دستاوردهای بزرگ داشته باشند وحتی برای اولین بار رقم بخورند.
درودیان در پاسخ به اینکه ممکن است خیلیها فکر کنند تهیه کنندگان یا سرمایه گذاران دغدغهای برای این حرفه ندارند، بیان کرد: شاید در دیدگاه اول همه فکرکنند ما به عنوان سرمایه گذار و یا تهیه کننده فقط به سود کار و یا هزینه ساخت کمتر فکر میکنیم، ولی برای من سود و پول همه چیز نیست و بیشتر دغدعه سینما را دارم، برای مثال همین فیلم «اقای الف» با اینکه زیر ساخت این قضیه هنوز در ایران و سینماهای ما وجود نداشت، ولی ما اقدام به اینکار کردیم و بدون هیچگونه حمایتی و با هزینه شخصی این فیلم رو ساختیم تا بتوانیم حداقل بگوییم ماهم مانند کشورهای پیشرفته توان ساخت و دیده شدن در این عرصه را داریم و فقط نیاز به زیر ساختها داریم.
وی افزود: البته نمیتوان گفت که به بازگشت سرمایه و سود فکر نمیکنیم، چون بالاخره جدا از علاقه؛ سینما یک صنعت است و اگر کار را درست انجام دهیم هم اثر خوب و هم فروش خوبی داریم.
تهیه کننده «لوتریا» درباره اینکه برای تهیه کنندگی یک اثر به چه مواردی توجه میکنید، گفت: برای ساخت یک اثر خیلی از موارد موازی وجود دارد که باید بررسی شود، حتی کوچکترین مسائل که شاید از دید بسیاری اصلا به چشم نمیآید.
او ادامه داد: برای من معضل روز جامعه و اتفاقاتی که زندگی ما را در برگرفته خیلی مهم است. با وجود اینکه سینما خیلی پیشرفت کرده، از مرزها گذشته و ما توانستیم در عرصههای بین المللی حرفهای بسیاری برای گفتن داشته باشیم، بنابراین باید سعی کنیم تا با نشان دادن فیلمهای خودمان فرهنگهای ایرانی را با کشورهای دیگر به اشتراک بگذاریم که این خودش باعث ایجاد ارتباط و شناخت بهتری نسبت به جامعه و زندگی مردم ما در دیگر کشورها میشود.
درودیان با اشاره به فیلم «رویای کاغذی» که تازهترین اثر خود است، درباره این اثر، موضوع آن و دیده شدن در فستیوالهای خارجی گفت: فیلم «رویای کاغذی» بخاطر موضوع و فضای جدیدی که نشان میدهد برای بسیاری تازگی دارد و این باعث جذابیت اثر شده و تاکنون این فیلم در خیلی از جشنوارههای بین المللی درخشیده و توانسته جایزههایی هم دریافت کند و در خیلی از جشنوارههای دیگر حضور پیدا کرده و در حال داوری است. ما با توجه به صحبتهایی که با پخش کننده بین المللی داشتیم و دیدگاهی که از جشنوارههای بین المللی گرفتیم، بسیار تحت تاثیر قرار گرفتند و بابت ساخت چنین فیلمی تقدیر کردن و آینده درخشان تری در جشنوارهها برای این فیلم هم دیده اند.
درودیان درباره جدیدترین اثر خود گفت: تازهترین فیلم ما «لوتریا» که محصول مشترک مکزیک و هالیوود است که ترکیب بازیگران و عوامل این فیلم از سه کشور ایران مکزیک و آمریکا است که باعث شده فضای بسیار جذاب و جالبی جلوی تصویر و یا پشت دوربین رقم بخورد و ما با دیدن این تصاویر به این قضیه که هنر زبان مشترک تمام مللها است، میرسیم که در آینده نه چندان دور این فیلم را در چندین کشور به صورت گسترده اکران میکنیم.
وی افزود: البته در حال پیش تولید یک فیلم سینمایی دیگر که محصول مشترک ایران و هالیوود بوده، هم هستیم که اخبار و جزییات آن در خبرهای بعدی اطلاع داده میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر