قابلیت شهرداری تهران در تربیت نیروهای متخصص در سطح فرامنطقه
معاون شهردار تهران گفت: موسسه علمی کاربردی شهرداری می تواند آموزش و تربیت نیروهای متخصص مانند آتش نشان و راننده قطار شهری را با سیاستگذاری مناسب در سطح کشور و حتی فرا منطقهای دنبال کند.
معاون شهردار تهران گفت: موسسه علمی کاربردی شهرداری می تواند آموزش و تربیت نیروهای متخصص مانند آتش نشان و راننده قطار شهری را با سیاستگذاری مناسب در سطح کشور و حتی فرا منطقهای دنبال کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مظاهریان در مراسم تکریم و معارفه سرپرست موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران اظهار داشت: بهبود مستمر فعالیتهای آموزشی، ارتقای سطح دانش کارکنان و از همه مهمتر تربیت نیروهای متخصص و متعهد مورد نیاز مدیریت شهری از اهداف موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران بوده است.
وی با اشاره به مسائل موسسه در دوره جدید مدیریت شهری گفت: همزمان با آغاز به کار آقای دکتر ابوالحسنی ماموریت جدیدی برای موسسه علمی کاربردی تعریف نشده بود و بودجه و نیروهای موجود نیز با ماموریت و کارکرد جدید و قابل انتظار موسسه متناسب نبودند. همچنین با توجه به منظر دانشگاهی مدیریت جدید شهرداری، انتظارات قابل توجهی از این مجموعه وجود داشت که پیچیدگی هایی را رقم زد که باید در دوره مدیریت جدید برای آن تدابیری اندیشیده شود.
معاون شهردار تهران با تاکید بر لزوم بازنگری در نقش موسسه علمی کاربردی شهرداری بر اساس نگاه آینده نگرانه، افزود: سازمانها، فرایندها و افراد اگر به مهره غیرقابل تعویض تبدیل شوند منجر به ایجاد ثبات و پایداری می شوند.
مظاهریان خطاب به سرپرست جدید موسسه علمی کاربردی گفت: باید موسسه به نهادی موثر تبدیل شود که اگر از شهرداری حذف شد احساس کمبود و خلأ در شهرداری ایجاد شود و این مسیر سهل و ساده نیست.
سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران تصریح کرد: باید برای ماموریت های موسسه علمی کاربردی بازتعریف صورت گیرد. این مرکز فی نفسه می تواند کیفیت را تداعی کند و تبدیل به برند آموزشی معتبر شود.
وی با تاکید بر لزوم آموزش و تربیت نیروهای متخصص در شهرداری تهران افزود: آموزش آتش نشانی و لوکوموتیو رانی قطار شهری و... از موارد اختصاصی موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران است که می تواند با سیاستگذاری مناسب و اتخاذ اهداف بلند مدت، در سطح کشور و حتی فرا منطقهای نیز آموزش دهنده باشد.
مظاهریان تمرکز بر نقاط قوت موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران را ضروری دانست و اذعان داشت: باید برندسازی روشنی برای تقویت هوشمندسازی و آموزش مجازی در این موسسه انجام شود. تا اوایل نیمه دوم سال گذشته برگزاری جلسات مجازی به ندرت صورت می گرفت اما شرایط کرونایی حاکم بر کشور تمام برنامه ها و نشست ها را به فناوری پیوند داد و برقراری تعامل درون و برون سازمانی را در بستر وب امکان پذیر ساخت.
معاون شهردار تهران همچنین برندسازی، فراهم سازی سیستم فناوری قوی، بهره گیری از اساتید خبره و تقویت کیفی محتوای آموزشی برای ارتقای بهره وری سازمانی را از مدیریت جدید موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران خواستار شد.
در ادامه، سید رحیم ابوالحسنی رییس سابق موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران نیز ایجاد هیأت امنا، شورای موسسه و کمیسیون دائمی را از جمله اقدامات انجام شده در راستای اصلاح ساختار موسسه برشمرد و گفت: در این دوره ضمن کاهش نیروی انسانی و متناسب سازی آن با ظرفیت های موجود، مشخص کردن شرح وظایف، ایجاد ساختار حسابرسی منظم و ساماندهی ساختمان های غیرفعال، گام های مثبت آموزشی برداشته شده است.
وی از تلاش برای تشکیل آکادمی شهرداری تهران خبر داد و افزود: تبدیل موسسه به دانشکده در هیأت رئیسه دانشگاه علمی کاربردی به تصویب کلی رسیده و امیدواریم با توجه به مدل های نمونه آن در کشورهای پیشرفته موفقیت مناسبی در این زمینه حاصل شود.
گرگانی سرپرست جدید موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران نیز در سخنانی، با تاکید بر ضرورت بهره گیری مناسب از توانمندی نیروهای این موسسه گفت: از آنجایی که موسسه فاقد بودجه مستقیم است باید استراتژی افزایش درآمد و کاهش هزینه را دنبال کند و در این زمینه نیازمند ارتقای بهره وری نیروی انسانی هستیم.
گرگانی، با طرح درخواست واگذاری اجرای ماموریت آموزش در شهرداری تهران به این موسسه آموزش عالی گفت: در صورتی که هزینه آموزشی شهرداری در بخش های مختلف تحت نظر موسسه قرار گیرد می تواند به آموزش منظم، کنترل شده، قابل محاسبه و یکپارچه منجر شود.
در پایان این نشست، مظاهریان از تلاش های دکتر ابوالحسنی رییس سابق موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران، قدردانی کرد و حکم انتصاب گرگانی را به عنوان سرپرست جدید موسسه علمی کاربردی شهرداری تهران اعطا کرد.