قالیباف رئیس مجلس یازدهم شد / قاضیزاده و نیکزاد نواب اول و دوم شدند
صبح امروز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی به ریاست سیدرضا تقوی آغاز به کار کرد. انتخاب اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی و گزارش شعب پانزده گانه درباره انتخاب اعضای هیأت رئیسه آنها و اعضای کمیسیون تحقیق و کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس در دستور کار امروز مجلس قرار دارد.
جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست سیدرضا تقوی آغاز به کار کرد.
به گزارش تابناک، نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز (پنجشنبه، 8 خرداد) رأس ساعت 8 و 5 دقیقه به ریاست سیدرضا تقوی رئیس سنی و با حضور 220 نفر از منتخبین مجلس آغاز شد.
روح الله نجابت منتخب مردم شیراز در مجلس دستور کار نشست امروز را به شرح ذیل قرائت کرد:
انتخاب اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی
گزارش شعب 15 گانه درباره انتخاب اعضای هیأت رئیسه آن ها و اعضای کمیسیون تحقیق و کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس
انجام مراسم تحلیف اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی
روز گذشته محمد باقر قالیباف با کسب اکثریت مطلق در فراکسیون انقلاب اسلامی، با کسب 166 رای از مجموع 230 رای ماخوذه، به عنوان کاندیدای ریاست مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.
گفتنی است؛ حمیدرضا حاج بابایی 57 رای، مصطفی میر سلیم 5 رای و حسن نوروزی 2 رای از مجموع 230 رای ماخوذه راکسب کردند.
در این جلسه امیرحسین قاضی زاده هاشمی با 94 رای و علی نیکزاد با 93 رای کاندیداهای نهایی نایب رئیسی مجلس شدند.
عبدالرضا مصری با 77 رای، محمدمهدی زاهدی با 56، الیاس نادران 53 و علیرضا منادی با 42 رای در رتبه های بعدی کاندیداتوری نایب رئیسی این فراکسیون قرار داشتند.
همچنین محمدحسین فرهنگی، محسن پیرهادی و علیرضا سلیمی، کاندیداهای این فراکسیون برای انتخاب بهعنوان ناظر یا کارپرداز هیئت رئیسه هستند.
در رای گیری فراکسیون، امیرآبادی و موسوی لارگانی هم بیشترین رای را برای دبیری هیات رئیسه به خود اختصاص دادند و پس از آنها، حاجی دلیگانی، دهنوی، متفکر آزاد و کریمی فیروزجایی حائز بالاترین تعداد آرا شدند.
گزارش لحظه به لحظه از جلسه امروز را در یر بخوانید:
رئیس سنی مجلس: مجلس یازدهم مجلس تراز اسلامی را به نمایش بگذارد
1399/03/08 - 08:42
سیدرضا تقوی رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس در نشست علنی امروز (پنجشنبه، 8 خرداد) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با تأکید بر مفاد سوگندنامهای که نمایندگان قرائت کردهاند، گفت: سوگندنامه باید تذکری برای نمایندگان باشد و هر روز آن را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند و به آن متعهد باشند و خود را با مفاهیم این متن قوی، عجین کنند. نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه متن سوگندنامه بر اساس اصل 67 قانون اساسی است، اظهار داشت: ما نمایندگان در مراسم افتتاحیه تعهد دادیم و کار سنگینی را بر عهده گرفتیم که همانا پاسداری از حریم اسلام و نگهداری از آرمانهای اسلامی است. وی افزود: همچنین نگهبانی از مبانی جمهوری اسلامی، پاسداری از ودیعه ملت، رعایت امانت و تقسیم وظایف، دفاع از قانون اساسی، پایبندی به استقلال و اعتلای کشور، حفظ حقوق ملت، پایبندی به خدمت به مردم و مد نظر قرار دادن استقلال کشور و تأمین مصالح از جمله مواردی است که ما نمایندگان باید بر اساس سوگندنامه به آن توجه کنیم. تقوی در ادامه با بیان اینکه ما به خداوند سوگند یاد کردیم تا به مفاد سوگندنامه وفادار باشیم، عنوان کرد: اگر به این موارد توجه کنیم ضعفهای کشور برطرف میشود، همچنین باید مجلس تراز اسلامی را به نمایش بگذاریم که شاخصههای آن ارزشگرایی و انقلابی بودن، زمانشناسی و دشمنشناسی و توجه به مشکلات معیشتی و محرومیت زدایی است. رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس یازدهم، انتخابات هیأت رئیسه مجلس را مسابقهای برای خدمت دانست و افزود: ما برای خدمت کردن باید از خودمان شروع کنیم و بدانیم افرادی که از طریق هیأت رئیسه خدمت می کنند وظیفه سنگینی بر عهده خواهند داشت.