قانون صندوق بیمه حوادث طبیعی برای جبران خسارات بسیار کمک کننده است
کریمی گفت: قانون صندوق بیمه حوادث طبیعی در سال 99 تصویب شده است و این قانون برای جبران خسارات وارده به ساختمان بسیار کمک کننده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، گفت: کشور ایران جزو 10 کشوری است که بالاترین بلایای طبیعی را دارد و قطعا در بحث حوادث طبیعی، پیشگیری، اولویت و اهمیت و نفع اقتصادی بیشتری دارد.
کریمی اظهار کرد: جبران خسارت بعد از امداد و نجات اولیه اهمیت بالایی دارد، عموما در کشور همه امکانات برای جبران خسارت بسیج می شود اما تا زمانی این امر در یک قالب هدفمند سازماندهی نشود درگیر تلاطم خواهیم بود، این جبران خسارت می تواند ساختار مالی دولت را بهم بریزد و بهترین راهکار، استفاده از سازوکار بیمه ای است. وی ادامه داد: قانون صندوق بیمه حوادث طبیعی در سال 99 تصویب شده است و این قانون برای جبران خسارات وارده به ساختمان بسیار کمک کننده است. نماینده اراک گفت: مکانیزم های بیمه می تواند دولت را از این تلاطم های مالی کشور نجات دهد و با پرداخت 10 درصد حق بیمه که در فیش برق لحاظ می شود مردم می توانند ساختمان خود را بیمه کنند و با تقویت سازوکار بیمه ای بتوانیم فشار ناشی از جبران خسارات این چنینی برای دولت را به حداقل برسانیم. وی ادامه داد: کشاورزان در این سیل خسارات هنگفتی را متحمل شدند و قنوات نیز آسیب دیده اند، حفظ قنات برای روستاییان بسیار اهمیت دارد، قنواتی که در سال 98 خسارت دیدند هنوز به صورت کامل بازسازی نشده بودند و همچنان گرفتاریم، این سیل نیز به این مسئله دامن زد و امیدواریم پرداخت های بلاعوض و تسهیلات به سرعت انجام گیرد. کریمی خاطر نشان کرد: منازل روستایی ناپایدار هستند و این فرصتی است که با حداکثر تسهیلات روستایی بتوانیم بازسازی و بهسازی واحدهای روستایی را به سرعت انجام دهیم. محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، گفت: متاسفانه هرزگاهی کشور با حوادث طبیعی و غیرطبیعی روبرو می شود و اگر آمادگی نباشد خسارات بیشتری را متحمل می شویم و در همین لحظه نمی دانیم اگر در اراک زلزله رخ دهد کجا مردم را می توانیم اسکان دهیم؟ آصفری اظهار کرد: باید برآورد اطلاعاتی از امکانات در کشور داشته باشیم تا در صورت بروز یک حادثه بتوانیم مردم را مستقر کنیم و این یک ضرورت مهم است. وی ادامه داد: بارندگی در اراک حدود 20 دقیقه انجام شد و اگر این زمان افزایش می یافت نمی دانیم چه اتفاقی رخ می داد، آیا در استان موتور قوی ژنراتور در اختیار داریم، جایگاه سوخت سیار وجود دارد یا خیر، آیا تلفن رادیویی و بی سیم مهیا است یا خیر؟ آصفری یادآور شد: بسیاری از ساختمان های اداری همچون ساختمان نیمه کاره بحران در کمیجان با عمری 10 ساله، فرسوده است و اگر اتفاقی بیفتد و ساختمان تخریب شود جلسات کجا برگزار خواهد شد؟ و لذا قطعا باید برای تمام این موارد ایده پردازی و برنامه ریزی صورت گیرد. نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس گفت: بخشی از خانه های مردم در این سیل از بین رفته و دو ماه دیگر هوا سرد می شود و باید ظرف دو تا سه ماه آینده هر کاری که امکان دارد برای بازسازی انجام گیرد و بهتر است به جای جذب پیمانکار و تشریفات، از گروه های جهادی استفاده شود تا کار با سرعت پیش رود و مردم قبل از فصل سرما اسکان داده شوند. وی افزود: بخشی از این اقشار آسیب دیده تحت پوشش کمیته امداد هستند، از طرفی هزینه ها بسیار بالاست و باید هر چه سریعتر تامین اعتبار صورت گیرد تا این خسارات جبران شود. وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت موکب داران و گروه های جهادی در این شرایط برکات فراوانی دارد و امروز بسیاری از جهادگران و بچه هیئتی ها در آهنگران در حال خدمات رسانی هستند و باید با سازماندهی مناسب از این ظرفیت بهره برداری حداکثری صورت گیرد. انتهای پیام