دوشنبه 5 آذر 1403

قایقران ملی پوش پارا کانو: با شرایطی که برایم پیش آمد امیدم را از دست ندادم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
قایقران ملی پوش پارا کانو: با شرایطی که برایم پیش آمد امیدم را از دست ندادم

بهروزی راد گفت: با شرایطی که برایم پیش آمد امیدم را از دست ندادم و توانستم اولین بانویی باشم که مدال قهرمانی جهان را در قایقرانی از آن خود کنم.

شهلا بهروزی راد قایقران ملی پوش پاراکانو در گفتگو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: از لحاظ جسمی حرکتی معلولیت دارم و کلیه و پای چپم مشکل دارد، به دلیل اینکه از کودکی واکسن فلج اطفال را نزدم این موضوع باعث شد این اتفاق برای من بیفتد. برخی حادثه‌هایی که در زندگی ما اتفاق می‌افتد حکمت دارد و امیدم را از دست ندادم و همچنان با این وضعیت ورزش حرفه‌ای را دنبال می‌کنم.

او گفت: در سال 85 در رشته پرتاب دیسک مشغول بودم همچنین در دو و میدانی نیز ورزش می‌کردم تا اینکه تست استعداد یابی برای رشته قایقرانی پارا برگزار شد. در این تست آمادگی شرکت کردم و خیلی خوب ظاهر شدم. برای مسابقه قهرمانی کشور به تهران آمدم، با این که افرادی که قایقران بوده و از بندر انزلی که مهد قایقرانی ایران است آمده بودند و در آنجا تمریناتشان را انجام می‌دادند، خیلی خوب ظاهر شدم و توانستم مقام اول آن دوره از مسابقات را کسب کنم. بعد از آن به اردو‌های تیم ملی راه پیدا کردم و در مسابقات قهرمانی آسیا که در تهران برگزار شد توانستم به مدال طلا دست پیدا کنم.

بهروزی راد افزود: از این جهت رشته دو و میدانی را ادامه ندادم، زیرا فکر می‌کردم در قایقرانی خیلی موفق‌تر هستم. در رشته دو و میدانی تا سطح قهرمانی کشور پیش می‌رفتم، ولی خوشبختانه در قایقرانی بهتر بودم و زمان بیشتری برای این رشته گذاشتم و توانستم در این ده سالی که در قایقرانی کار کردم، 5 مدال طلای آسیا و 2 نقره آسیا را از آن خود کنم، برای اولین بار در تاریخ قایقرانی ایران توانستم مدال قهرمانی جهان را به دست بیاورم و اولین بانویی هستم که چه در بخش المپیک و پارالمپیک در رشته قایقرانی اولین مدال قهرمانی جهان را دارم.

بهروزی راد گفت: در کرمانشاه زندگی می‌کنم و در آنجا شرایط مناسبی برای تمرین ندارم و مجبور هستم با تمرینات بدنسازی و استخر کارم را دنبال کنم، بدنم را به حالت آمادگی نگه می‌دارم تا وقتی که به اردو می‌روم، خودروی شخصی ندارم و مجبورم که برای رفت و برگشتم تاکسی دربست بگیرم تا تمرینات خود را در کرمانشاه ادامه دهم.

ملی پوش پاراکانو گفت: با مشکل جسمی و حرکتی که دارم مجبورم که از راه هوایی مسافرت کنم و هزینه‌های بالایی بابت آن پرداخت می‌کنم. در بحث تجهیزات ورزشی نیز نسبت به کشور‌های دیگر قایق‌های غیر استانداردی داریم و فقط 2 قایق است که کاملا استاندارد است، برای دو نفر که البته بنده نیز شامل یکی از آن دو نفر هستم و با آن تمرین می‌کنم، ولی مابقی ورزشکاران از قایق‌هایی استفاده می‌کنند که مرتبط با استاندارد‌های جهانی نیست.

او ادامه داد: در حال حاضر در اردو هستم و در دریاچه آزادی زیر نظرمسعود مهدوی نیا سرمربی تیم ملی پاراکانو تمرین می‌کنم. برای آخرین مدل قایقی که در توکیو با آن مسابقه می‌دهم، کمیته پارالمپیک کل هزینه‌ها را تقبل کرده است و احتمال دارد قبل از عید این قایق به دست من برسد.

بهروزی راد گفت: خوشبختانه در دریاچه آزادی که هستم مشکلی برای رفت و آمد ندارم، زیرا خوابگاه ما نزدیک به دریاچه آزادی است و فدراسیون قایقرانی همه شرایط را کاملا برای ما ورزشکار‌ان فراهم کرده است. تمام تلاش فدراسیون این است که مشکلی برای رفت و آمد نداشته باشیم.

انتهای پیام /

قایقران ملی پوش پارا کانو: با شرایطی که برایم پیش آمد امیدم را از دست ندادم 2