قطبی: ایران نسلی طلایی و هوادارانی پرشور دارد / آسیا در مسیر پیشرفت و توسعه حرکت میکند
به گزارش خبرگزاری فارس، نمایندگان قاره آسیا پیش از جام جهانی 2002 تنها 2 بار توانسته بودند راهی مرحله حذفی جامهای جهانی بشوند.
پیش از آن موقع تنها کره شمالی در 1966 و عربستان در 1994 به مراحل حذفی رسیدند. جام جهانی 2002 که برای اولین بار در آسیا برگزار شد به نقطه عطفی برای کشورهای آسیایی لقب گرفت.
در جام جهانی 2002، کره جنوبی توانست رتبه چهارم دنیا را از آن خود کند و در جام جهانی 2010 به مرحله حذفی برسد. ژاپن نیز پس از جام جهانی 2002 در جامهای جهانی آفریقا و روسیه موفق شد راهی مرحله حذفی شود.
در همین رابطه خبرگزاری دویچهوله مصاحبهای با سرمربی سابق تیم ملی کشورمان ترتیب داد و نظر او را در خصوص پیشرفت تیمهای آسیایی پس از میزبانی در جام جهانی 2002 پرسید.
افشین قطبی گفت: آسیا در مسیر رسیدن به پتانسیل اصلی خود قرار دارد. موفقیت آنان در جام جهانی 2022 قطر میتواند اعلام بخش اتفاقات بزرگی در آسیا شود.
قطبی در مصاحبه خود اعلام کرد که موفقیت، موفقیت خواهد آورد و موفقیت تیمهای آسیایی در جام جهانی میتواند بسیار زیاد برای آسیا موثر ظاهر شود.
سرمربی سابق تیم ملی کشورمان گفت: رسیدن تیمی از آسیا به جمع 8 تیم پایانی بسیار اهمیت دارد. ما همیشه نیاز داریم که یک تیم یک عملکرد حماسی از خودش به ثبت رساند و بتواند به مراحل پایانی این رقابت نزدیک شود تا در آینده فوتبال آسیا نیز در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گیرد.
قطبی در مصاحبه با دویچه وله، قرعه تیمهای کره جنوبی و ژاپن را سخت دانست ولی اظهار داشت که عملکرد قطر و ایران در روز ابتدایی جام جهانی میتواند به ذهنیت آسیاییها در این رقابت کمک کند.
حضور قطر در کوپا آمریکای 2021 و بازی مقابل آرژانتین و لیونل مسی
قطبی در خصوص شرایط تیم ملی کشورمان گفت: ایران در حال حاضر نسلی طلایی و طرفدارانی پرشور در اختیار دارد که آنها میتوانند در ورزشگاهها تیم را کمک کنند. عربستان نیز یکی از بهترین دورههایش را تجربه میکند و از حمایت بزرگ طرفدارانش به دلیل نزدیکی با قطر روبهرو خواهد شد.
انتهای پیام /