چهارشنبه 11 مهر 1403

قهرمان جودو نابینایان: طلای جهانی من‌را به خودباوری رساند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
قهرمان جودو نابینایان: طلای جهانی من‌را به خودباوری رساند

تهران - ایرنا - ملی‌پوش جودو نابینایان ایران گفت: کسب مدال در تورنمنت‌های بزرگ ورزشکار را به خودباوری می‌رساند و اوج این کار برای من مسابقات جهانی 2018 پرتغال بود.

«محمدرضا خیرالله زاده» که مدال نقره بازی‌های پاراآسیایی 2018 جاکارتا را در کارنامه دارد روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر اردوهای آماده‌سازی، اظهار داشت: بعد از آنکه به دستور ستاد ملی پیشگیری از کرونا تمرینات تمام رشته‌های ورزشی تعطیل شد به دستور مربیان تمرینات را به طور انفرادی و در منزل انجام دادم. در این مدت تمام برنامه‌ها زیر نظر مربی بود و کمیته ملی پارالمپیک نیز بر این تمرینات نظارت داشت. همچنین با روان‌شناس این کمیته برای تنوع در برنامه‌ها در ارتباط بودم.

دارنده مدال طلای قهرمانی جودو نابینایان جهان در ادامه، افزود: قرنطینه خانگی سخت بود و یک‌نواختی تمرینات این سختی را چند برابر کرد، اما سرمربی تیم با استفاده از تجربه و دانش خود تمرینات متنوعی برای ما در نظر گرفت که در نهایت توانستیم از این سختی‌ها عبور کنیم. شاید کیفیت تمرینات در حد تمرینات گروهی نبود اما در حد توان بدن را آماده نگه داشتیم. امیدوارم با رفع تعلیق فدراسیون جودو برنامه‌ها به روال عادی برگردد تا جودوکاران نابینا نیز حریف تمرینی داشته باشند.

دارنده مدال برنز مسابقات قهرمانی جهان عنوان کرد: در این مدت فیلم تمام حریفان را آنالیز کردم و مهم‌ترین حریفم از ازبکستان است که در بازی‌های پاراآسیایی 2018 با ناداوری به او باختم اما چند ماه بعد در کشور ازبکستان با ضربه‌فنی این جودوکار را شکست دادم تا به اعتمادبه‌نفس لازم برسم.

خیرالله‌زاده با بیان اینکه هر ورزشکار نیاز به یک موفقیت مهم برای رسیدن به خودباوری دارد، تصریح کرد: باخت در فینال بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا به حریف ازبک تاثیر زیادی بر روی عملکردم داشت اما چند ماه پس از این اتفاق در مسابقات جهانی پرتغال قهرمان جهان شدم و این قهرمانی شاید پلی برای رسیدن به خودباوری بود. پس از آن نیز در صدر جدول وزن خود قرار گرفتم و تاکنون نیز نفر نخست هستم. این جایگاه موجب شد تا سهمیه المپیک من در سال 2019 قطعی شود.

وی در پایان یادآور شد: تعویق یک‌ساله المپیک 2020 توکیو هیچ تفاوتی برای ما ندارد چون تنها برای یک کشور نیست بلکه تمام حریفانم یک سال زمان برای تمرین دارند؛ اما یکی از مشکلات آن آماده نگه‌داشتن بدن پس از توکیو است. جودوکاران ایران باید در سال 2022 در مسابقات پاراآسیایی هانگژو شرکت کنند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*