لاریجانی: حضور مردم در انتخابات، سازمان اداره کشور را تقویت میکند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در اولین دقایق آغاز رأی گیری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری با حضور در ستاد انتخابات استان قم، آراء خود را به صندوق انداخت. رئیس مجلس شورای اسلامی سپس در جمع خبرنگاران گفت: با حضور مردم در انتخابات، سازمان اداره کشور و پشتوانه سیاسی و امنیتی آن تقویت میشود. علی...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در اولین دقایق آغاز رأی گیری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری با حضور در ستاد انتخابات استان قم، آراء خود را به صندوق انداخت.
رئیس مجلس شورای اسلامی سپس در جمع خبرنگاران گفت: با حضور مردم در انتخابات، سازمان اداره کشور و پشتوانه سیاسی و امنیتی آن تقویت میشود.
علی لاریجانی، پس از حضور در ستاد انتخابات استان قم و انداختن آرای خود به صندوق با تبریک روز فرخنده و مبارک انتخابات، این روز را سرنوشت ساز دانست و گفت: رأی ملت ایران به نمایندگان دو نتیجه دارد؛ هم سازمان اداره کشور را تقویت میکند و هم برای کشور پشتوانه سیاسی و امنیتی به همراه میآورد.
وی با اشاره به تلاش آمریکا و رسانههای غربی برای مأیوس کردن مردم از حضور در انتخابات ادامه داد: آنها تمام تلاش خود را کردند تا حضور مردم و روحیه آنها را تضعیف کنند.
لاریجانی همچنین در تشریح مجلس کارآمد بیان کرد: با پشتوانه رأی مردم و افزایش مشارکت، کارآمدی افزایش مییابد و حریف را پس میزند؛ به طوری که وقتی رأی مردم افزایش پیدا کند، حریف از خواسته هایش صرف نظر خواهد کرد.
وی مجلس را از ارکان اصلی و مصداق بارز مردم سالاری دانست و گفت: مجلس جایگاه اصلی را در کشور دارد که در ریل گذاری مسیر حرکت و تصمیم گیریهای کلان کشور از جمله در بحث بودجه، نقش اساسی به عهده دارد. ممکن است که در مواردی، چون بودجه، دولت مقدمات را فراهم کند، اما تصمیم گیری اصلی با قوه مقننه است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی اقدامات مهم صورت گرفته در مجلس دهم گفت: به عنوان نمونه، موضوع مسکن در مجلس شورای اسلامی مطرح شد تا به کسانی که در روستا یا شهر خانه ندارند، زمین یا خانه داده شود. در زمینه اشتغال تصمیم گیریهای مهمی صورت گرفت، از جمله 1/5میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی استفاده و از سوی بانکها به روستاییان وام ارزان قیمت اشتغال داده شد که از نمونههای تصمیم گیریهای مهم در مجلس شورای اسلامی است.
وی با اشاره به دیگر اقدامات نهاد قانونگذاری کشور ادامه داد: قانون فضای کسب و کار موجب شد تا سرمایه گذاری در استانها تسهیل شود، همچنین قانون معادن، دشواریهای فعالان این بخش در پیگیری امور مربوط را برطرف کرد.
لاریجانی عنوان کرد: مردم اگر در پای صندوقهای رأی حضور داشته باشند و انتخاب شایستهای انجام دهند، مجلس خوب و قدرتمندی خواهند داشت و میتوانند مسائل را حل و دشمن را مأیوس کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نزدیک به 200 قانون در مجلس دهم و در موضوعات مختلف مورد نیاز تصویب شده، گفت: از مهمترین قوانین مجلس گذشته، میتوان به قانون استاندارد، قانون خاک و قانون تسهیل فضای کسب و کار اشاره کرد که در ریل گذاری برای بخشهای اجرایی یا برای ایفای وظایف قوه قضائیه مفید است.
وی به تصویب قانون تجارت و قانون مالیات بر ارزش افزوده به عنوان نمونههایی دیگر از اقدامات مجلس دهم اشاره کرد و افزود: قانون تجارت، یک قانون مادر محسوب میشود که با هدف روزآمد سازی نظام تجاری کشور، تا کنون دو بخش آن تصویب شده است و قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز، آثار قابل توجهی در توسعه و آبادانی شهرها و روستاهای کمتر برخوردار دارد.
لاریجانی با اشاره به بعد نظارتی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در بعد نظارت، اقداماتی از جمله سوال از رئیس جمهو را انجام داد و همچنین تعدادی از وزرا در مجلس استیضاح شدند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که در نهاد قانونگذاری درباره امور کلان کشور بحث میشود، تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی بر بخشهای مختلف کشور نظارت میشود تا درست کار کنند، همچنین دیوان محاسبات کشور نظارت مستمر بر بودجه ریزی دارد و در اولین جلسه مجلس شورای اسلامی بعد از انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تفریغ بودجه گزارش میشود تا اشکالات توسط نمایندگان بررسی شود و مورد ملاحظه قرار میگیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار امیدواری کرد که مسیر قانونگذاری و نظارت در مجلس با این انتخابات و شورانگیز بودن آن و همچنین با پشتوانه جدی حضور مردم ادامه پیدا کند.