سه‌شنبه 6 آذر 1403

لزوم تامین اعتبار برای ورودی شهر سی سخت / مصالح به کار گرفته شده مناسب بافت اقلیمی نیست + تصاویر

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
لزوم تامین اعتبار برای ورودی شهر سی سخت / مصالح به کار گرفته شده مناسب بافت اقلیمی نیست + تصاویر

جلسه ستاد بازسازی دنا امروز در سالن اجتماعات استانداری استان برگزار شد که در این جلسه بر تامین اعتبار ورودی حادثه ساز سی سخت تاکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس صبح امروز نشست ستاد بازسازی شهرستان زلزله زده دنا به ریاست معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مدیر کل ستاد بحران استان گفت: مشکلات نظیر علمک های گاز و هزینه آن، امهال وام ها در مناطق زلزله زده دنا به مدت دو سال، مطرح است. عزیزالله محمدی افزود: بانک ها باید اقدامات لازم برای افرادی که وام های آنها اماده شده است انجام دهند. معاون بازسازی بنیاد مسکن استان گفت: 1100 واحد به مرحله اجرای سقف رسیده است، 635 واحد درب و پنجره آنها نصب شد، از تعداد واحد هایی که به مرحله اجرای سقف رسید 500 واحد در روستاها و 608 واحد در شهر سی سخت و پاتاوه است، حدود 280 واحد به بهره برداری رسید و 973 واحد شهری به بانک ها معرفی شده است که مجموعا 90 درصد تسهیلات پرداخت شد. وی افزود: 28 هزار و 943 تن سیمان، بیش از یک میلیون آجر، و حدود 150 واحد مسکونی در مرحله فونداسیون هستند. اصالت زاده معاون بازسازی دنا گفت: 250 فرد در چادر بوده که کار منازل آنها شروع شده و دو مبلغ 20 میلیونی و 7 میلیونی برای آنها در نظر گرفته شده است. رئیس سازمان نظام مهندسی استان گفت: تفاهم نامه ای با بنیاد مسکن وجود دارد در این راستا بنیاد مسکن اقدامی در خصوص این تفاهم‌نامه انجام نداده است. وی افزود: نظام مهندسی علاوه بر اینکه یک ناظر دارد، کمیته عالی نظارت از صبح تا عصر در شهر سی سخت فعال است و کیفیت نظارت ها افزایش پیدا کرده است. مهرجو گفت: هنوز مطالبات ناظران نظام مهندسی پرداخت نشده است. مدیر کل نوسازی مدارس استان بیان کرد: مدارس تعمیری آماده شد از طرفی 4 مدرسه مقاوم سازی شد از این تعداد سه مورد برای مهرماه و یک مورد برای اواخر آبان ماه آماده می شود. مدیر کل راه و شهرسازی استان در ادامه بیان داشت: پروژه ای از مکان بازآفرینی در دست اقدام است و رفع معارض پروژه ها از طریق فرمانداری و شهرداری سی سخت باید دنبال شود. نیک اقبالی بیان کرد: شهروندانی که زمین آنها در مسیر تعریض قرار گرفته است باید تغییر کاربری داده شود. وی افزود: اعتبارات زلزله برای ورودی سی سخت درنظر گرفته شود زیرا یک نقطه حادثه خیز و دچار مشکل است که مقرر شد این اعتبار از سرجمع اعتبارات زلزله سی سخت برای ورودی این شهر باشد. این مسئول به کلنگ زنی چشمه بیدخونی، یک باب کتاب خانه، یک واحد مدرسه و یک فرهنگسرا اشاره داشت و گفت: 10 میلیارد تومان برای معابر شهری سی سخت اختصاص یافت. فرماندار دنا با اشاره به اینکه جدیت پیگیری در خصوص مناطق زلزله زده دنا کمتر شده است، گفت: 70 درصد خانه ها کار آنها تمام شد و نظام مهندسی حدود 500 هزار تومان هزینه از شهروندان دریافت می کند که تقاضای کاهش هزینه ها را داریم. این مقام مسئول افزود: تا امروز طبق مکاتبات قبلی پرداخت خسارت به کارگاه های سی سخت مشخص نشده است.

امام جمعه سی سخت در این برنامه گفت: دولت جدید همه مدیرانی که در جریان بازسازی دنا تلاش داشتند تشویق کند.

حجت الاسلام مصباح نژاد با بیان اینکه آیین نامه ها در مناطق زلزله زده باید تغییر پیدا کند، گفت: ظاهر سازه ها براساس نظر افراد فنی مقاوم نیست، از طرفی مصالح متناسب با بافت اقلیمی سی سخت نبوده که نظام مهندسی باید ورود کند. وی با بیان اینکه مسئولان مربوطه باید در بحث آزادسازی تسهیلات اقدام کنند، گفت: تسهیلات 285 میلیارد تومانی فرصت خوبی برای ساخت منطقه گردشگری سی سخت است اما در این راستا نباید کیفیت ها فدای سرعت شود. امام جمعه شهر سی سخت پیشنهادهایی برای درآمد پایدار مانند تله کابین، احداث مجتمع های گردشگری به شهرداری سی سخت ارائه داد و گفت: در آمد پایدار در شهر سی سخت سبب می شود تا این شهر در تراز ملی ارز آوری و رشد داشته باشد. معاون عمرانی استاندار در ادامه این نشست از صبر و همکاری مردم تشکر کرد و ادامه داد: با مدیریت استاندار و سایر مدیران شهرستانی و سایر نهاد ها آب و برق و تلفن برقرار شد و در یک روز بعد از زلزله گاز آنها متصل شد. این مقام مسئول به حضور ارگان‌هایی مانند سپاه، نیروی انتظامی در بحث امنیت، راهنمایی و رانندگی، شهرداری، هلال احمر اعضای شورا، دادستان، دادگستری و زیر مجموعه آنها، اصحاب رسانه، صدا و سیما، معتمدان منطقه در جریان زلزله دنا اشاره کرد و عنوان کرد: در روزهای اول زلزله پرونده های زلزله زده ها به سختی جا به جا می شد اما امروز بالغ بر 1100 واحد مسقف شده است. حاجی زاده با اشاره به اینکه تلاش ها و همت ها همچنان باید بر اتمام واحدهای زلزله زده تا قبل از فرا رسیدن فصل سرما ادامه داشته باشد، ادامه داد: در بازسازی مناطق زلزله زده کیفیت بازسازی و سرعت بازسازی نباید فدای یک دیگر شوند در این راستا باید تا آخرین زمان مسئولیت، مسئولان فعال و تلاش داشته باشند. معاون عمرانی استاندار با اشاره به اینکه در بحث اعتبارات بنیاد مسکن و نمایندگان مجلس خصوصا نماینده مرکز استان سبب افزایش کیفیت در بازسازی دنا شد، ادامه داد: در بحث احداث مدارس نظارت و جدیدت بیشتری شود از طرفی در بحث فنی باید نظارت ها بر ساخت و سازها افزایش پیدا کند. انتهای پیام /
لزوم تامین اعتبار برای ورودی شهر سی سخت / مصالح به کار گرفته شده مناسب بافت اقلیمی نیست + تصاویر 2
لزوم تامین اعتبار برای ورودی شهر سی سخت / مصالح به کار گرفته شده مناسب بافت اقلیمی نیست + تصاویر 3
لزوم تامین اعتبار برای ورودی شهر سی سخت / مصالح به کار گرفته شده مناسب بافت اقلیمی نیست + تصاویر 4