لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن اقدامی سیاسی است
فراکسیون زنان مجلس در بیانیهای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد را رفتاری کاملا سیاسی و حرکتی بدعتگونه و ظالمانه توسط آمریکا و کشورهای اروپایی دانست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در بیانیهای با یادآوری اینکه کشورهای غربی در حالی دفاع از حقوق زنان را در بوق و کرنا کردهاند که طبق آمار و براساس گزارشهای بینالمللی، خود بزرگترین ناقض حقوق زنان هستند، از لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن به عنوان رفتاری کاملا سیاسی و حرکتی بدعتگونه و ظالمانه یاد کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
یکی از مسائل قابل تأمل تاریخ معاصر که متأسفانه کشورهای امپریالیستی آن را به شکلی جدی در ساختار سلطه نظام بینالملل نهادینه کردهاند، این است که صاحبان سلاحهای کشتار جمعی که بزرگترین زندانهای طول تاریخ جهان را اداره میکنند، کشورهایی که در آنها میان سفیدپوستها و رنگینپوستها تبعیض بیداد میکند، امروز داعیه دفاع از حقوق بشر دارند و در این میان کشوری که خود قربانی تروریسم و تحریمهای ظالمانه آنهاست را ناقض حقوق بشر میدانند.
کشورهای غربی در حالی دفاع از حقوق زنان را در بوق و کرنا کردهاند که طبق آمار و براساس گزارشهای بینالمللی، خود بزرگترین ناقض حقوق زنان هستند. این کشورها در یک حرکت کاملاً سیاسی و به نام دفاع از حقوق زنان، به عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مقام زن پایان دادند. این در حالیست که وضعیت زنان در ایران به روایت آمار در حوزههای مختلف ارتقا یافته است؛ به ویژه در زمینه آموزش و بهداشت شاهد وضعیتی قابل توجه و مثبت هستیم.
در جمهوری اسلامی ایران از همان روزهای نخست انقلاب اسلامی سرمایهگذاری و برنامه ریزی مؤثری برای رشد و بهبود وضعیت تحصیلی و سلامت توجه ویژه به زنان و دختران مشخص انجام شد و امروز شاهد به ثمر نشستن این برنامهریزی هستیم.
زنان تحصیلکرده ما که بخش قابل توجهی از کرسیهای دانشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاهها را تشکیل میدهند، فعالیتهای خود را در عرصه دانشبنیان، کارآفرینی و تعاونیهای مبتنی بر دانش آغاز کردهاند و شاهد اثرگذاری بیش از پیش ایشان در عرصه عمومی هستیم. علاوه بر این، ساختارسازیهای مؤثر مرتبط با زنان پس از انقلاب اسلامی، توجه ویژه به زنان در برنامههای توسعه و قانونگذاریهای مرتبط با زنان همگی گویای توجه ویژه جمهوری اسلامی ایران به این امر مهم است. ضمن آنکه جمهوری اسلامی ایران تاکنون سعی داشته تعامل مثبت و سازندهای با نهادهای بینالملل مبتنی بر زیستبوم فرهنگی و مذهبی خود داشته باشد و حُسننیت خود را به اثبات رسانده است. به همین جهت، لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن که خارج از قاعده و با یک رفتار کاملاً سیاسی توسط آمریکا و کشورهای اروپایی که خود بیشترین نقش را در استثمار زنان و کالایی شدن آنها دارند، صورت گرفته، یک حرکت بدعتگونه و ظالمانه است. قطعاً آمریکا و غرب که خود، مجری سیاستهای غیرانسانی رژیم کودککش صهیونیستی هستند، باید به افکار عمومی جهانی پاسخگو باشند.