شنبه 4 اسفند 1403

لغو پروازهای لوفت‌هانزا به ایران تا آخر ماه آوریل

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
لغو پروازهای لوفت‌هانزا به ایران تا آخر ماه آوریل

ایسنا نوشت: ایرلاین آلمانی لوفت‌هانزا از تمدید لغو و تعلیق پرواز هواپیماهایش به ایران و ایتالیا خبر داد.

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس خطرناک و کشنده کرونا در ایران و ایتالیا، لغو و تعلیق پرواز هواپیمایش به تهران و شهرهای شمالی ایتالیا را تا پایان ماه آوریل سال جاری میلادی تمدید کرد.

بر اساس گزارش finance.yahoo، پیشتر گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا که شامل ایرلاین‌های لوفت هانزا، سوئیس و اتریش ایرلاینز می‌شود، اعلام کرده بود که پرواز به ایران و ایتالیا تا 24 آوریل 2020 لغو خواهد شد که حالا بر اساس تازه ترین بیانیه این شرکت، تعلیق پروازها تا 30 آوریل تمدید خواهد شد.

ویروس کرونا که در ابتدا از چین شیوع و گسترش یافت، تاکنون بالغ بر 87 هزار نفر را در کشورهای مختلف جهان مبتلا کرده که در این میان تاکنون جان 3044 نفر را گرفته است.

223229

کد خبر 1359548