جمعه 5 بهمن 1403

ماجرای عکس تقلبی "یلدا معیری" در سال 96 که به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ماجرای عکس تقلبی "یلدا معیری" در سال 96 که به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم شد

یلدا معیری با ثبت یک عکس تقلبی و دستکاری افکار عمومی در سال 96 به نماد اعتراضات تبدیل شد و دادگاه او را به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم کرد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، شب گذشته تصاویری از یلدا معیری در فضای مجازی منتشر شد که این فرد با پوشیدن لباس شریف پاکبانی مدعی شده است بر اساس حکم دادگاه به پاکبانی محکوم شده است.

یلدا معیری که در پی حضور در اغتشاشات اخیر در تهران بر اساس اتهامات ضد امنیتی و حمایت از اغتشاشات در فضای مجازی بازداشت شده بود، چندی پیش با قید وثیقه از زندان آزاد شد.

بازداشت این متهم هیچ ارتباطی با فعالیت رسانه‌ای وی نداشته و این فرد در صحنه اغتشاشات و به دلیل اتهامات ضدامنیتی بازداشت شده است. بر اساس بخشی از حکم بدوی دادگاه برای این فرد، وی به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم شده است.

حکم اعدام "حمید قره‌حسنلو"، "حسین محمدی" و "رضا آریا" نقض شد

این پارک ویژه استفاده بانوان بوده و آقایان اجازه ورود به آن را ندارند.

همچنین بر اساس حکم صادره که قابل تجدیدنظرخواهی است، وی به انجام پژوهش نیز محکوم شده است؛ ولی علیرغم اینکه اولین بند مندرج در تکمیل مجازات، پژوهش است تاکنون از پژوهش خود فیلمی منتشر نکرده است.

گفتنی است؛ این فرد در سال 98 نیز به 2 سال حبس تعلیقی محکوم شده بود و از ارفاق دستگاه قضائی بهره‌مند شده است.

این فرد در سال 1396 تصویری جعلی منتسب به اغتشاشات را به شیوه‌ای هدفمند منتشر کرد که بازتاب زیادی در رسانه ها و حتی در سطح بین‌المللی داشت؛ به طوری دونالد ترامپ رییس جمهور وقت آمریکا نیز از این عکس در یک پست توئیتری استفاده کرده بود.

در تصویر مورد اشاره زنی با مشت گره کرده در میان دود دیده می‌شود و به وضوح صحنه‌سازی و بازی با افکار عمومی در آن مشهود است و اینگونه به ذهن متبادر می‌شود که مرتبط با ناآرامی‌های تهران است اما همانطور که خود این فرد هم در مصاحبه‌ای به آن اعتراف کرده است، دودی که در عکس وجود دارد ناشی از پودر کپسول آتش‌نشانی است و فقط شبیه استفاده گاز اشک‌آور است.

این عکس در یک پارک با استفاده از پودر کپسول آتش‌نشانی و صحنه‌سازی ثبت شده بود.

تصویر اصلی که صحنه‌آرایی شکل گرفته برای ثبت عکس را نشان می‌دهد

معیری عکس تقلبی و جعلی را به چندین رسانه بین‌المللی نیز فروخته بود و بارها در رسانه‌های دنیا به عنوان صحنه‌ای از اغتشاشات ایران از آن استفاده شده است.

ماجرای عکس تقلبی "یلدا معیری" در سال 96 که به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم شد 2