دوشنبه 23 تیر 1404

ماکرون: باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شویم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ماکرون: باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شویم

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور فرانسه مدعی شد: «اروپا باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شود. تهدید ادامه یافته روسیه علیه مرزهای اروپا، یک تهدیدی بلندمدت و برنامه ریزی شده است.»

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه یکشنبه به مناسبت روز ملی فرانسه، سخنرانی کرد.

او با بیان این ادعا که «از سال 1945 تاکنون، آزادی تا این حد مورد تهدید قرار نگرفته بود»، خطاب به نیروهای نظامی فرانسه و حاضرین گفت: «در لحظه‌ای تاریخی قرار داریم. تعهد شما ارزشی بینهایت دارد. مدت‌ها از تغییرات درحال وقوع آگاه بودیم. این تغییرات از زمان 1945 تاکنون رخ نداده بودند. بیش از همیشه صلح در قاره اروپا به تصمیمات کنونی ما بستگی دارد. به دورانی باز می‌گردیم که در آن تاریخ شکل گرفت.»

ماکرون در ادامه اظهارات خود افزود: «بودجه دفاعی فرانسه را دوبرابر خواهیم کرد. تا سال 2027 آن را دوبرابر خواهیم کرد. قوانین برنامه‌ریزی نظامی نیز بازنگری خواهند شد. در سال 2026، 64 میلیارد یورو در اختیار ارتش قرار خواهد گرفت.»

او با اشاره به «مواضع نامشخص آمریکا» در جنگ اوکراین ادعا کرد: «اروپا باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شود. تهدید ادامه یافته روسیه علیه مرزهای اروپا، یک تهدیدی بلندمدت و برنامه ریزی شده است. آینده اروپا به آمادگی ما برای مقابله با این تهدید بستگی دارد، باید خود را برای آن آماده کنیم. این آمادگی یک بازدارندگی برای حفظ صلح خواهد بود.»

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید