پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

متقاضیان مسکن ملی تهران 6 قسط خود را پرداخت نکرده اند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
متقاضیان مسکن ملی تهران 6 قسط خود را پرداخت نکرده اند

مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: متقاضیان مسکن ملی در استان تهران هنوز 6 قسط خود که حدود 240 میلیون تومان است را پرداخت نکرده اند.

حسین جنتی گفت: با وجود آنکه بیش از دو سال از زمان اجرای پروژه‌های مسکن ملی گذشته هنوز تعداد زیادی از متقاضیان آورده های خود را پرداخت نکرده و همین امر خود باعث شده روند پیشرفت پروژه‌های مسکن ملی با کندی زیادی روبرو شود.

به گفته مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران تا به امروز تعداد زیادی از متقاضیان آورده خود را پرداخت کرده که حدود 70 درصد را شامل می شود و حدود 30 درصد از متقاضیان آورده خود را پرداخت نکرده اند.

او می‌گوید: تعدادی از متقاضیان 6 قسط از خود که هر قسط 40 میلیون تومان است که شامل 240 میلیون تومان می‌شود را پرداخت نکرده اند.

او گفت: 30 درصد از متقاضیان حدود 40 تا 80 میلیون تومان را پرداخت کرده که زمنیه ساز کاهش چشم گیر پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی