مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
در تقاطع کوچه پارک امین الدوله و کوچه هفدهم محله فخرآباد کمی بالاتر از ساختمان آجری رنگ مجلس شورای ملی نمادی لوزی شکل و مشبک نصب است که این نماد محل ترور دومین شخصیت نظام جمهوری اسلامی ایران را به تاریخ نشان می دهد.
حسن داعیالاسلام بهعنوان فعال سیاسی و تحلیلگر مسائل ایران، مقیم در آمریکا متولد 1335 تهران بوده و فعالیت اصلی او در زمینه شناسایی لابیهای حمایتی از سازمان در اروپا و آمریکا بوده است. او سردبیر تارنمای فوروم ایرانیان آمریکا و در سالهای اخیر بهعنوان هوادار پوششی برای سازمان منافقین فعالیت داشته است. حسن داعیالاسلام یا همان حسن داعی از اعضای این سازمان بوده و برادری به نام سیدحسین...
تهران - ایرنا - در برجام، چون مسئولان ارشد تیم مذاکره مورد تأیید نظام و بزرگان بودند، تیغ مخالفان کارگر نیفتاد؛ اما باز هم از پروندهسازی در امان نماندند. چاره کار اما در این بود که در ردههای چندم تیم مذاکره افرادی را پیدا کنند و به آنها برچسب نفوذی بزنند.
در آغاز آیتالله لاهوتی از سوی امام مسئول ساماندهی این تشکیلات شد و شورایی هفتنفره از سوی شورای انقلاب برای این نهاد تازهتأسیس تعیین شد: آقایان جواد منصوری (فرمانده کل)، عباس آقازمانی (فرمانده عملیات)، محمد بشارتی، محسن رضایی، دانشمنفرد، محسن رفیقدوست، اسماعیل شمسی، فروتن و کلاهدوز.
از همان روزهایی که قطار مذاکرات برجام روی ریل قرار گرفته بود و فضا به سمت لغو تحریمها پیش میرفت، به طور شگفتانگیزی شایعاتی درباره افراد نفوذی در تیم برجام در محافل سیاسی خاص رد و بدل میشد.
با وجودی که 24 سال از بهترین سالهای عمرش را به رژیم پهلوی خدمت کرد و تا مقام سرلشگری ارتقاء یافت اما مشابهت نامش به پیامبر مکرم اسلام و شباهت نام فامیلش به نام خانوادگی یار و دوستدار یمنی پیامبر اسلام باعث شد به زندگی اش رنگ و بوی اویس قرنی دهد و با پشت پا زدن به مقامات نظامی و دنیوی، هستی اش را فدای ایران و اسلام کند.
بهمن نادریپور از اعضای ساواک لحظه این اعدام را اینگونه توصیف میکند: «در صحنه اعدام اولین کسی که رگبار مسلسل را به سوی آنها بست، سرهنگ وزیری بود و از آنجایی که گفتند همه باید شلیک کنند، همه شلیک کردند. من نفر چهارم یا پنجم بودم که شلیک کردم».
این سریال دهه شصت را دهه نفوذ توصیف میکند و پرسش مهم این است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نهاد نظارتی ساترا چه میزان در اعطای مجوزها نقش داشتهاند؟
این نام چنان با علم و سیاست و اخلاق و فرهنگ گره خورده که به بهانه نوزدهمین سالروز درگذشت، نکاتی را میتوان بازگفت هم از زندان و هم درباره نظریه تکامل...
روزنامه «ایران» به جای آن که ویژهنامه نوروزی خود را به بولتن دولت تبدیل کند در یک کار حرفهای و چشمنواز 100 سال را در 100 روایت آورده است...
نگاهی به جنجالیترین و خبرسازترین چهرههای سیاسی ایران در 42 سالی که از عمر جمهوری اسلامی میگذرد، نشان میدهد که برخی از آنان نسبت به سایرین جنجالیتر بودهاند؛
نوع مواجهه با «رییس جمهوری سابق» در نیمه مرداد 1400 یک نماد است هم چنان که نسبت دو رییس جمهوری دیگر پیشین با ساختار قدرت و سیاست، نکتهآموز است.
مجید تفرشی: برخی این روزها به دنبال دموکراسی چکمهپوش هستند / لطفالله آجدانی: اگر کودتای رضاخان انگلیسی بود، مشروطه هم انگلیسی است
آیت الله مطهری پشت تلفن فریاد می زد که در اعدام هویدا عجله نکنید.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.