مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
مهاجرانی در یادداشتی نوشت: در دوره نخست مجلس از 270 نفر نماینده، 164 نفر روحانی بودند. تریبون هم باز بود و سخن بسیار. طول کشید تا نمایندگان یاد گرفتند، نطق پیش از دستور خود را بنویسند و از روی نوشته بخوانند. اما روحانی و حرف و شبهروحانی و حرف که لازم و ملزوم یکدیگرند. به همین دلیل در مجموع ما شاهد زیاد حرف زدن و حرفهای زیادی هستیم.
ایسنا نوشت: حملات هوایی و توپخانهای رژیم بعث عراق به ایران از سال 1348 آغاز شد و این رژیم تا سالهای ابتدایی دهه 1350 به صورت پراکنده 104 بار حریم هوایی و زمینی ایران را شکست اما این حملات و تجاوزات 14 ماه بعد از پیروزی نظام جمهوری اسلامی در بهمن 1357، وارد مرحله تازهای شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پروژه، مجموعه 10 قسمتی «تارکد» به 10 پرونده از حساسترین موضوعات در تاریخ انقلاب اسلامی میپردازد و با استفاده از مجموعه اسناد پژوهشی دقیق، جزئیات کمتر شنیدهشده از این رویدادها را بیان میکند. صالح نیکنام کارگردان «تارکد» درباره قسمت نهم این مستند که پنجشنبه 6 مهر روی آنتن میرود، گفت: در این قسمت سراغ حج خونین سال 66 میرویم...
مجموعه مستند تلویزیونی «تارکد» در قسمت جدید خود سراغ حج خونین سال 66 و ریشههای آن در ارتباط با مجاهدین خلق و آمریکاییها میرود.
در اطلاعرسانی همواره بر همان پاشنه میچرخد. اگر اتفاق یا حادثهای رخ دهد که ابعاد گسترده و اغلب امنیتی یا نظامی داشتهباشد و توجه افکار عمومی را جلب کند، تصمیم حاکمیتی همواره ارجحیت لاپوشانی بر شفافسازی است. مسالهای که بحران اطلاعرسانی و اعتماد عمومی را هر بار و با هر خبر به رخ میکشد. این فرآیند معیوب شب گذشته باز هم تکرار شد. نیمه شب 4 مهر، شهروندان در خرمآباد استان لرستان لرزش...
جبهه براندازان با اینکه خیال داشت تا سال 1402 فرا نرسیده، مسافر تهران شود، اما به تدریج کشتیاش به گِل نشست و فروپاشی را تجربه کرد. دلایل متعدد سیاسی، فرهنگی و تاریخی در این شکست، دخالت داشتند.
هیلاری کلینتون گفت، استیضاح «بایدن» سلاح سیاسی جمهوریخواهان است.
عوامل ضد انقلاب در دره قطور اینمحموله را گرفته بودند. نیروی زمینی میخواست قطار را نجات بدهد ولی صدمه خورد و شهید داد. از نیروی هوایی درخواست شد یکهواپیما بیاید قطار را نجات دهد.
علی ربیعی در اعتماد نوشت: تا پایان جنگ، همچنان هدف روایتها، تاکید بر تداوم دفاع مقدس بود. پس از اتمام جنگ نیز جامعه زندگیخواه، با نگاهی احترامآمیز به موضوع جنگ نگاه میکرد.
غلامحسین کرباسچی، چهره سیاسی اصلاح طلب به خبرگزاری مهر گفت: آقای خاتمی هر چه حرف معقول و معتدل میزند، مشاهده میکند که تأثیری ندارد بنابراین مجبور میشود، داد بزند.
سعید آقاخانی را سالها به عنوان بازیگر و کارگردان آثار کمدی میشناختیم تا اینکه اوایل دهه نود، فرزاد موتمن برای بازی در «خداحافظی طولانی» دست روی او گذاشت و برای اولین بار با گریمی متفاوت و بسیار جدی او را مقابل دوربین برد. آقاخانی با درخشش در این فیلم، به گزینه مهمی برای آثار جدی بدل شد. یک سیمرغ و یک نامزدی برای سیمرغ، مهمترین افتخارات آقاخانی برای ایفای نقشهایی جدی است. به بهانه...
وضعیت این روزهای کشور و ناکامی بازیگران آشوب برای بازگرداندن آن، یعنی میشود در فضایی برکنار از هیجان و التهاب به بررسی آن چه گذشت پرداخت از جمله نقش و عملکرد رسانهها.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: یک گروه سیاسی که احساس میکند در جامعه جایگاهی دارد و مورد قبول مردم است، باید در انتخابات شرکت کند چون به هر حال ما راهی بجز انتخابات نداریم.
کرباسچی با اشاره به اظهارات خاتمی گفت: وقتی که به مردم میگویند معقول باشید میگویند عالی است، ولی وقتی که به مسئولان میگوید درست عمل کنید تا وضعیت بدتر نشود، میگویند که تندرو شده و از نظام خارج شده است.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اینکه اصلاحات از نبوی عبور کرد و یک خانم را در این مقام از حزب اتحاد گذاشت، یک خسران برای اصلاح طلبان است.