مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
در هنگام ترور شهید رجایی کمتر از یک ماه از ریاستجمهوری او میگذشت.
همزمان با ایام شهادت شهید محمدعلی رجایی، کتاب «بادیه فروش» که برگهایی از زندگی این شهید عزیز است، به همت نشر شهید کاظمی روانه بازار نشر شد.
در تقویم ایرانی، روز هشتم تیر ماه، روز مبارزه با تروریسم به بهانه ترور شهید محمدعلی رجایی و شهید محمدجواد باهنر نامگذاری شده است. سینما هم در آثار متعددی از «بهرنگ ارغوان» تا «ضد» به موضوع ترور پرداخته است.
سفیر ایران در اتریش با اشاره به پناه دادن تروریستهای عضو سازمان مجاهدین خلق از سوی برخی کشورهای اروپایی گفت: این کار چیزی نیست جز انتخابی اشتباه و گزاف، آنها دست کسانی را که به آنها غذا میدهند گاز میگیرند.
معاون امور بینالملل قوه قضاییه از محاکمه اعضای منافقین در دادگاه کیفری یک استان تهران خبر داد و گفت: دادگاه برای متهمان پرونده وکیل تسخیری تعیین میکند.
کتاب «بادیه فروش» با مصاحبه غلامعلی رجایی و بازنویسی مجید قاسم توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و راهی بازار نشر شد.
شهید محمدعلی رجایی بارها پشت سر کشمیری نماز خوانده بود و میزان باورپذیری رفتار ایننفوذی منافقین در حدی بود که بهراحتی در نخستوزیری و ریاستجمهوری رفتوآمد میکرد.
عصر ایران با اشاره به گافهای دنبالهدار شهرداری اصولگرا در انتشار تصاویر شهری، گزارشی در این باره منتشر کرد.
سوتی یا گاف جدید مثل تفضلی ها در نیست چون عکس دکتر لبافینژاد درست است اما تاریخ اعدام را 24 دی 1366 ذکر کردهاند! آن قدر انقلاب در انقلاب در انقلاب کردهاند که خیال کردهاند بعد از 57 هر سال انقلاب میشده و لابد سال 66 هم انقلاب بوده آن وقت ساواک در سال 66 چه کاره است؟!
یک گاف دیگر در بنر نصب شده توسط سازمان زیباسازی شهرداری انقلابی تهران در فضای مجازی فراگیر شد.
در این بیلبورد زمان تیرباران لبافینژاد را دیماه سال 66 و علت مرگ را نیز "تیرباران توسط ساواک" ذکر کردهاند. در حالی که لبافی نژاد در بهمن با حکم دادگاه و توسط جوخه اعدام در زندان اوین تیرباران شد.
سازمان منافقین از سال 61 با هدف زدن سرانگشتان نظام درصدد ترور کور شهروندان، مردم عادی و اعضای سپاه پاسداران، کمیتهها و مساجد برآمد.
حکومت در ایران برای «طبقه متوسط فقیر» که موتور اعتراضات دهه اخیر بوده است، برنامه درمانی ندارد.
در بیلبورد سازمان زیباسازی شهرداری تهران زمان تیرباران لبافینژاد را دیماه سال 66 و علت مرگ را نیز "تیرباران توسط ساواک" ذکر کرده اند.
حمیدرضا جلاییپور در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: حکومت در ایران برای «طبقه متوسط فقیر» که موتور اعتراضات دهه اخیر بوده است، برنامه درمانی ندارد.