دوشنبه 5 آذر 1403

مجاهدین خلق

مجاهدین خلق

وب‌گاه مشرق نیوز

او نان‌خور این حکومت بوده! اپوزیسیون‌بودنش را زمانی می‌شد باور کرد که وسط اغتشاشات برای نظام فیلم بازی نمی‌کرد!

خبرگزاری تسنیم

از نخستین روزهایی که ناآرامی‌ها و اغتشاشات در کشور به وجود آمد، صفحاتی به نام «جوانان محلاتِ» شهرهای بزرگ و جوانان دیگر شهرها و شهرستان‌های کشور در شبکه‌های اجتماعی به خصوص در اینستاگرام و توئیتر به وجود آمد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

مجید تفرشی گفت: اگر فقط به گفت و گو دلخوش باشیم در حالی که دولت همان راه قبلی را برود؛ نمی توان به بهبود اوضاع امید داشت. اما اگر گفت و گو همزمان بشود با اینکه دولت مطالبه‌ی مردم را جدی بگیرد و دست به تغییرات اساسی بزند آنوقت می شود امیدوار بود که گفت و گوی آَشتی ملی هم شکل بگیرد و دوران تازه ایی به روی ایران گشوده شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

مجید تفرشی، تاریخ‌دان و پژوهشگر، در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به اینکه تندرو های داخلی و اپوزوسیون خارجی در ظاهر ضد هم هستند اما در باطن همگام و هم راستا با هم عمل می کنند گفت: در بین مسئولان نظام اعتماد به نفس کاذبی وجود دارد که برای کشور خطرناک است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

پس از گذشت سه ماه از اعتراضات هنوز حکومت اقدام در خوری نکرده، کاری که جامعه ببیند و باور کند؛ لذا یک مقدار اوضاع دارد بحرانی‌تر می‌شود و ممکن است جامعه از وضعیت جنبشی عبور کند و به وضعیت‌های دیگر مثل وضعیت انقلابی نزدیک بشود، البته نه امروز و فردا، بلکه در میان‌مدت. البته ما هنوز وارد وضعیت انقلابی نشدیم زیرا از نشانه‌های وضعیت‌های انقلابی این است که اول حکومت نتواند کنترل کند. ما چنین...

خبرگزاری تسنیم

مستند "برزخی‌ها" ساخته عارف افشار را می‌توان در زمره تولیدات فرهنگی "جهاد تبیین" دسته‌بندی کرد، مستندی که "افراطی‌های سینمای پس از انقلاب" را رسوا می‌کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

حمیدرضا جلایی پور به اعتماد گفت: ما در گذشته مرگ‌های دلخراش مانند مهسا در ایران داشتیم ولی حول و حوش آن به این کوبندگی اعتراض شکل نگرفته است. مرگ‌های جانکاهی مثل مرگ هدی صابر، از شخصیت‌های ملی - مذهبی که به خاطر اینکه به درمانگاه نرساندنش در زندان اوین جان باخت یا مرگ هاله سحابی در هنگام تشییع‌جنازه پدرش.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

حمیدرضا جلائی پور گفت: اکثریت قریب بر 70 درصد از مردم ایران در اعتراضات ساکتند و حکومت پس از گذشت سه ماه از اعتراضات هنوز اقدام امیدوار کننده‌ای نکرده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

حمید‌رضا جلایی‌پور، جامعه‌شناس می‌گوید جنبش اعتراضی پس از فوت مهسا امینی «شورش کور» نیست و مطالبه دارد. او همچنین اعتراضات را به هشت جنبش اجتماعی حاضر در جامعه ایران گره می‌زند و معتقد است ظهور اعتراضات در این بستر، آن را طولانی و گسترده کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: اعتمادتحلیل جامعه شناختی حمیدرضا جلایی‌پور از عوامل و پیامدهای اعتراضات اخیر را منتشر کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: پس از گذشت سه ماه از اعتراضات هنوز حکومت اقدام در خوری نکرده، کاری که جامعه ببیند و باور کند. لذا یک مقدار اوضاع دارد بحرانی‌تر می‌شود و ممکن است جامعه از وضعیت جنبشی عبور کند

وب‌گاه دنیای اقتصاد

حمیدرضا جلائی پور گفت: جامعه ایران مدت‌ها است جامعه جنبشی است. در برابر چنین جامعه‌ای سازمان‌ها رویه‌های نهادی عمدتا با گشایش سیاسی و اداری باید پاسخ بدهند و اجازه دهند این مطالبات در آن بیان شود و تخلیه شود. متاسفانه هر چه جامعه جنبشی‌تر شده حکومت را بسته‌تر کرده اند و مطالبات جامعه تخلیه نشده و اینگونه خودش را در این 90 روز نشان داده است.

وب‌گاه 55 آنلاین

حمیدرضا جلایی پور: تقریبا 70 درصد مردم ایران در صحنه اعتراضات ساکت‌اند / حکومت بعد از سه ماه یک علامت مثبت به مردم نداده تا مردم یک مقدار امیدوار بشوند

وب‌گاه عرشه آنلاین

کاربری طی توئیتی نوشت: فقط 18سالش بود عضو منافقین شد با عملیات انتحاری آیت الله دستغیب و12 نفر از همراهان ایشون رو به شهادت رسوند.

خبرگزاری تسنیم

عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله گفته که رسانه‌های ایران دروغ می‌گویند و او و دوستانش تجزیه‌طلب نیستند؛ اما بررسی مواضع و سوابق تاریخی کومله و حتی دموکرات نشان می‌دهد که آن‌ها دقیقاً جدایی‌طلب هستند.