مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با تأکید بر لزوم تقویت پیوند میان عرصه دانشگاه و عرصه عمل در کتابخانههای عمومی، به بیان نکاتی پرداخت.
ایسنا نوشت: جوانی جاهطلب و فارغالتحصیل از دانشگاههای آمریکا «گروه پیشرو» را تاسیس کرد و مدتی بعد به «کانون مترقی» ارتقاء داد و با جذب چهرههای متنفذ عصر پهلویِ پسر کانون را توسعه داد و به «حزب ایراننوین» تبدیل کرد اما سخنان، رفتارها و سیاستهای ضد دینیش 14 ماه بعد کار دستش داد و به دست یکی از چهرههای جمعیت فداییان اسلام، اعدام انقلابی شد و در حسرت حزب و عوایدش ماند.
اقتصادنیوز: نیم قرن با اقتصاد ایران روایتی است از تحولات، شخصیتها و شاخصهای اقتصاد ایران و موضوعاتی که به نوعی با اقتصاد ایران ارتباط پیدا میکنند. شرایط فعلی اقتصادی ارتباط مستقیمی با گذشته آن دارد.
مشکل با دیپلماسی در خارج و دموکراسی در داخل حل شد نه با قشونکشی. وقتی مردی در حد قوام وارد مذاکره شود و نمایندهای در اندازه مصدق راهکار حقوقی دهد و البته آمریکای پس از جنگ جهانگیر دوم هم هشدار دهد جایی برای ارتش سرخ و به تبع آن دولت پیشهوری باقی نماند نه آن که خیال کنیم قشون کشیدند و پس گرفتند.
کتاب «کیمیاگر جان: گفتوگو با دکتر فریدون علاء بنیانگذار سازمان انتقال خون ایران» توسط نشر اختران منتشر و راهی بازار نشر شد.
بیش از نیم قرن از تصویب قانون حمایت حقوق مؤلفان، مصنفان و هنرمندان میگذرد، قانونی که در سی و سه ماده و سه تبصره، پس از تصویب مجلس سنا در تاریخ سوم آذر ماه 1348، در جلسه روز یازدهم دی ماه همان سال به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
رئیس شورای شهر تهران گفت: دولت انگلیس با آمریکا آمدند و کودتای ننگین 28 مرداد را راه انداختند.
رئیس شورای شهر تهران گفت: دولت انگلیس با آمریکا آمدند و کودتای ننگین 28 مرداد را راه انداختند.
عصرایران نوشت: این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد.
عصر ایران نوشت که در دولت دوم حسن روحانی هم ابتدا یک چهره کاملا سیاسی برای شهرداری تهران انتخاب شد و بعد از ماجراهایی که مجال ادامه کار را از او (محمد علی نجفی) ستاند این تصور غالب شد که بهتر است شهردار تهران غیرسیاسی باشد و در ادامه محمد علی افشانی و پیروز حناچی شهردار تهران شدند.
مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: هر چند شهرداری تهران نهادی خدماتی - اجتماعی و غیر سیاسی است و امتیاز روزنامه آن هم در ابتدا عنوان سیاسی نداشت اما شهردار تهران سیاسیترین مقام غیر سیاسی ایران است!
میرزا محمد فرخی یزدی ملقب به تاج الشعرا (1268 شمسی - 25 مهر 1318 شمسی) شاعر و روزنامهنگار آزادیخواه و دموکرات صدر مشروطیت است. وی سردبیر روزنامه طوفان بود. او همچنین نماینده مردم یزد در دوره هفتم مجلس شورای ملی بود. یک روز که ضیغم الدوله - حاکم یزد - از زندان بازدید میکرد فرخی یزدی او را دید و با دادن شعارهایی مثل زنده باد مشروطه و زنده باد آزادی باعث شد تا حاکم یزد دستور دوختن...
این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد و وظایف آن در عرصههای خدماتی و اجتماعی و از زمان کرباسچی به این سو فرهنگی نیز تعریف شود. علیرضا زاکانی البته از ساخت قریب 200 هزار خانه هم سخن گفته...
باغ موزه قصر جذابیتهای بسیاری دارد. یکی از دیدنیترین آنها کافه موزهای خاطرهانگیز است، درست شبیه اولین کافه ایران که 116 سال پیش در تهران به بهرهبرداری رسید، طراحی و شبیهسازی شدهاست.
کیومرث سرمدی گفت: شهید مدرس در بیان مشکلات مردم آزاده بود و نماینده واقعی ملت به لحاظ شجاعت، بیان صریح و بدون پرده مطالبات مردم، مقابله با زیاده خواهان بود.