محسن تنابنده بهترین بازیگر کمدی شد / چند برنامه صدا و سیما به مناسبت دهه فجر
اداره کل آرشیو سازمان صدا و سیما در دهه فجر طرحی برای دریافت فیلم و عکس از دوران قبل و حین انقلاب درنظر گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در بسته خبری امروز رادیو و تلویزیون اخباری همچون انتخاب محسن تنابنده به عنوان بهترین بازیگر مرد کمدی متولد دهه 1350، «مأمور انتقال» در شبکه پنج، چند درخشش در هجدهمین اجلاس فناوری رسانه، فراخوان صدا و سیما به مناسبت دهه فجر، برگزاری نشست شورای علمی همایش ملی «حقوق و رسانه» و ویژهبرنامههای «زاویه» به مناسبت دهه فجر به همراه جزئیات در ادامه آمده است:
محسن تنابنده بهترین بازیگرهای مرد کمدی متولد دهه 1350 شد
برنامه "ترینها" با اجرای شاهین جمشیدی هر هفته با هدف معرفی برترینهای ایران در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، هنری، گردشگری و... پخش میشود.
"ترینها "در طول هفته در فضای مجازی موضوعات مختلفی از جمله ورزش، تفریحات، گردشگری، فضای مجازی و... را مطرح تا در زمان پخش برنامه به کمک شنوندگان به ترینها از نظر مخاطبان برسند. این برنامه در فضایی شاد و پرانرژی تقدیم مخاطبان میشود.
این برنامه روز جمعه هشتم بهمن با موضوع بهترین بازیگرهای مرد کمدی متولد دهه 1350 راهی آنتن شد.
در لیست ترینها اسامی این بازیگران کمدی به چشم میخورد «سعید آقاخانی، مهران احمدی، بهنام تشکر، محسن تنابنده، یوسف تیموری، امیر جعفری، پژمان جمشیدی، رامبد جوان، جواد رضویان، رضا شفیعیجم، علی صادقی، مجید صالحی، مهران غفوریان، هادی کاظمی، احمد مهرانفر و محمدرضا هدایتی».
طبق نتایج نظرسنجی مردمی در صفحه ترینها در فضای مجازی و پیامکهای ارسالی مخاطبان محسن تنابنده به عنوان بهترین بازیگر مرد کمدی متولد دهه 1350 معرفی شد و پژمان جمشیدی و مهران غفوریان به ترتیب در جایگاه دوم و سوم این رقابت قرار گرفتند.
«زرشک زرین» یکی از بخشهای جالب این برنامه است، که با ارائه گزینه های متناسب با موضوع برنامه، مخاطبان را برای انتخاب ضعیف ترینها به چالش میکشد. این بخش با اجرای شهره احمدوند تقدیم مخاطبان میشود.
روز جمعه هشتم بهمن رقابت برای دریافت «زرشک زرین» این برنامه بین کارگردانانی که آثار ضعیفی تولید کردهاند، بود.
گزینه یک، علی مسعودی برای ساخت سریالهای ضعیف کمدی گزینه دو، منوچهر هادی برای ساخت فیلم و سریالهای ضعیف کمدی گزینه سه، محمد امین کریمپور برای ساخته فیلم حکم تجدیدنظر
طبق نظرسنجی مردمی در صفحه «ترینها» در زمان پخش برنامه گزینه دوم منوچهر هادی برای ساخت فیلم و سریالهای ضعیف کمدی «زرشک زرین» برنامه را دریافت کرد.
برنامه «ترینها» روزهای جمعه ساعت 18:30 به تهیهکنندگی نازنین حاج سیفالله و اجرای شاهین جمشیدی و نویسندگی فرزانه عرفانیتبار و صدابرداری رضا سلیمانی به مدت 90 دقیقه تقدیم شنوندگان میشود.
«مأمور انتقال» در شبکه پنج
سه قسمت از سریال اپیزودیک «مامور انتقال» از امشب 9 بهمنماه ساعت 23 از قاب شبکه پنج سیما تماشایی میشود.
سریال «مأمور انتقال» تولید سال 2012 و محصول مشترک کشورهای فرانسه، کانادا، آمریکا وآلمان است. این سریال به کارگردانی استفان ویلیامز، براد تونر و اندی میکیتا تهیه شده و بازیگرانی چون کریس وانس، فرانکوز برلیند، آندرآ اُسوارت، دلفین کانه آک و چارلی هانبر در این مجموعه نقشآفرینی میکنند.
«مأمور انتقال» روایت مأموریتهای کاری شخصی به نام "فرانک" است که در هر اپیزود باید مأموریت مهمی را انجام دهد. مانند انتقال قلب پیوندی به یک بیمارستان یا هر امانتی دیگر که در طول این انتقال، اتفاقاتی برای او رخ میدهد ولی...
سه قسمت از سریال تأمینی «مأمور انتقال» از شنبه تا دوشنبه هر شب ساعت 23 از شبکه پنج سیما تماشایی و تکرار آن ساعت 11 صبح و 19 خواهد بود.
درخشش مرکز صبا در هجدهمین اجلاس فناوری رسانه
در اختتامیه این اجلاس که با حضور ریاست سازمان صدا و سیما برگزار شد در بخش تولیدات فناورانه، انیمیشن «چیا» از تولیدات تلویزیونی مرکز پویانمایی صبا به تهیهکنندگی و کارگردانی امیر سحرخیز که با بالاترین کیفیت فنی تولید شده بود مورد تقدیر قرار گرفت.
هجدهمین اجلاس فناوری رسانه، 5 و 6 بهمن ماه 1400 در تهران برگزار شد.
درخشش اداره کل فنی صدا در هجدهمین اجلاس فناوری رسانه
آیین اختتامیه هجدهمین اجلاس فناوری رسانه که با حضور پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما و معاونان و مدیران ارشد رسانه ملی برگزار شد، سید باقر حاجی سیدرضی مدیرکل فنی صدا به عنوان رتبه برتر نمایندگی های معاونت توسعه و فناوری توانست تندیس و لوح تقدیر برتر این اجلاس را از آن خود کند.
در آئین اختتامیه این اجلاس که به صورت ارتباط زنده ویدئو کنفرانسی با حضور مدیران کل و مدیران حوزه معاونت فنی 33 مرکز صدا و سیما برگزار شد رئیس سازمان صدا و سیما به همراهی رضا علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه، از چندین طرح نوآورانه رونمایی کرد.
همچنین در این اجلاس از 14 طرح فناورانه با حضور جبلی رئیس رسانه ملی و عیسی زارع پور وزیر ارتباطات رونمایی شد.
هجدهمین اجلاس فناوری رسانه با برنامههای متنوع، پنجم و ششم بهمن ماه 1400 در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به صورت مجازی برگزار شد.
معاونت توسعه و فناوری رسانه که برگزاری 17 اجلاس پیشین را در تجربه کاری خود به ثبت رسانده، بر آن بود تا برای نمایش استعدادهای فنی همکاران و در راه بهره برداری حداکثری از ظرفیتهای رسانه ای کشور تلاش دوچندان کند.
فراخوان صدا و سیما به مناسبت دهه فجر
اداره کل آرشیو سازمان صدا و سیما در دهه فجر طرحی برای دریافت فیلم و عکس از دوران قبل و حین انقلاب در نظر گرفته است.
این اداره کل به منظور غنای هرچه بیشتر منابع آرشیوی خود، در طرحی به نام آرشیو «جامع انقلاب» اقدام به دریافت منابع تصویری اورجینال مردمیکرده است.
به همین منظور در نظر دارد از منابع تصویری ایرانیان و فارسیزبانان سراسر دنیا تا پایان بهمن، بهرهمند شود.
ویژهبرنامههای «زاویه» به مناسبت دهه فجر
از نهم تا بیستم بهمنماه، ویژه برنامههای «زاویه» به مناسبت دهه فجر ساعت 22 از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.
در این ویژه برنامهها، موضوعات مرتبط با رویداد انقلاب اسلامی را از نگاه اندیشمندان علوم انسانی مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.
ویژهبرنامههای «زاویه» با موضوعاتی چون آرمانِ انقلاب، ایده انقلاب، جهان انقلاب و قانون انقلاب به بررسی شرایط تاریخی، فرهنگی و اجتماعی دوره انقلاب خواهد پرداخت.
همین طور جریان انقلاب تا امروز را نقد خواهد کرد و با بازنمایی سیر حرکت انقلاب اسلامی از ابتدای پیدایش تا هماکنون، تصویری نو برای پژوهشگران عرصه علوم انسانی به نمایش خواهد گذاشت.
در این مجموعه پیرامون آینده پیشِ روی انقلاب اسلامی سخن خواهیم گفت و از اساتید علوم انسانی سؤالهایی در مورد ارتباط متقابل جهان با انقلاب ایران، انسانی که ایده انقلاب را پرورش داد و انسانی که انقلاب تعیین بخشید، آرمانهای مردم در دوره انقلاب و ظرفیتهای مغفول قانون اساسی، خواهیم پرسید.
در ویژهبرنامههای زاویه که با حضور یک میهمان برگزار خواهد شد، اساتید علوم انسانی مانند دپارسانیا، اسماعیلی، متقی و آزاد حضور خواهند یافت.
اولین قسمت از ویژه برنامه دهه فجر زاویه در گفتوگو با محمدرضا جوادی یگانه، جامعه شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به نسبت مردم و انقلاب میپردازد.
انقلاب چه معنایی دارد؟ آیا یک اتفاق تاریخی است؟ نتیجه این دیدگاه در ارتباط با مردم چیست؟ آیا یک جریان مداوم است؟ نتیجه این دیدگاه در ارتباط با مردم چیست؟
وقتی میگوییم «مردم» چه معنایی از آن متبادر میشود؟ آیا میشود معانی گوناگونی از مردم در ذهن داشته باشیم یا یک تعبیر واحد از آن وجود دارد؟
معنای مردم در تاریخ انقلاب آیا یک مفهوم ثابت بوده است یا تحول تاریخی کرده است؟ منشاء این تحول تاریخی در معنا و - به تبع آن - در مصداق مردم چه بوده؟ نتایج این تحول معنایی چه بوده؟ رابطه مردم و انقلاب از چه نوعی است؟ مردم برای انقلاب یا انقلاب برای مردم؟
انقلاب یا مردم؟ کدامیک در ترازو مهمترند؟ کدام باید به نفع دیگری نادیده رفته شود؟!! چه طرز تلقی نسبت به مردم و انقلاب و نسبت میان آنها، میتواند آینده مردم و انقلاب را تضمین کند؟
«زاویه» کاری از گروه فرهنگ و اندیشه دینی شبکه چهار سیما است.
نشست شورای علمی همایش ملی «حقوق و رسانه» برگزار شد / تلاش برای رسیدن به راهحلهای بومی
رئیس نخستین همایش علمی «حقوق و رسانه» گفت: امیدوارم در گام دوم انقلاب اسلامی این همایش منشأ خیر برای جامعه حقوقی و رسانهای کشور باشد و پیوندی جدید میان این دو رشته که ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و هر دو بر جامعه اثرگذارند، ایجاد کند.
نشست شورای علمی نخستین همایش ملی «حقوق و رسانه» با حضور رئیس، دبیر علمی و اعضای این شورا در سالن مذاکرات مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد.
نخستین همایش علمی «حقوق و رسانه»، حسن گروسی، معاون حقوقی و امور مجلس صداوسیما و رئیس همایش در این نشست گفت: امیدوارم در گام دوم انقلاب اسلامی این همایش منشأ خیر برای جامعه حقوقی و رسانهای کشور باشد و پیوندی جدید میان این دو رشته که ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و هر دو بر جامعه اثرگذارند، ایجاد کند.
وی افزود: دایره موضوعات حقوقی و رسانهای چنان گسترده و در همین حال سیال و متغیر است که در زمان سیاستگذاری برای همایش به این نتیجه رسیدیم برگزاری همایش یک دورهای کفاف موضوعات و مسائل مبتلابه جامعه ایرانی را نخواهد کرد. به همین خاطر تلاش داریم در بازههای ششماهه همایش را پیگیری و موضوعات آن را به مسئله و دغدغهای مهم برای جامعه متخصصان حقوقی و رسانهای کشور تبدیل کنیم.
گروسی با بیان اینکه در حال حاضر برای برگزاری پنج دوره همایش سیاستگذاری لازم انجام شده است، گفت: نخستین همایش با عنوان اختصاصی «حقوق مخاطب و رسانه» برگزار میشود. دلیل انتخاب این عنوان، در نظر داشتن دغدغههای رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) در حکم ریاست جدید سازمان صداوسیما، تحقق شعار «هویتمحوری و عدالتگستری» در دوره جدید و همچنین توجه به این امر است که رسانه، بدون مخاطب، مفهوم و هویت ذاتی خود را از دست میدهد.
رئیس همایش «حقوق و رسانه» تصریح کرد: از اینکه دانشگاههای مطرح کشور همچون دانشگاه تهران، علوم قضایی، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، امام صادق (ع) و دانشگاه صداوسیما پایکار این همایش آمدهاند، بسیار خرسندیم که حتماً دلیل این استقبال، بدیع بودن عنوان این همایش میانرشتهای است. امیدواریم جامعه علمی کشور نیز با این حرکت همراه و موجی عظیم ایجاد شود تا بتوان به ایجاد نظم و نظام حقوقی نوینی در عرصه رسانهای نائل شد، بهطوریکه نیازهای اساسی رسانهای و مخاطبان در مسیری صحیح و بر بنیانی مستحکم پاسخ داده شود.
پیوند میان حقوق و رسانه
محسن اسماعیلی، دبیر علمی همایش با تبیین اهداف و اهمیت همایش «حقوق و رسانه» تأکید کرد: نکته نخست درباره این همایش آن است که صرفاً حقوقی یا صرفاً رسانهای نیست.
وی افزود: عنوان حقوق و رسانه برای این همایش از آنجهت انتخاب شد تا بتوانیم تعامل دوسویه بین این دو رشته و برای پل زدن بین دو رشته داشته باشیم که در ایجاد نظم اجتماعی مؤثر هستند.
اسماعیلی تأکید کرد: دنبال این هستیم با برگزاری این همایش گرهی از گرههای کشور باز کنیم، نه اینکه همایشی مثل برخی همایشهای کشور، همایشی برگزار کرده باشیم.
دبیر علمی همایش ادامه داد: عنوان حقوق و رسانه را با توجه و دقت انتخاب کردهایم؛ این همایش صرفاً به حقوق و صداوسیما اختصاص نیافته است، گرچه بار اصلی را صداوسیما متقبل شده است.
این همایش قرار است حلال مسائل رسانهای کشور باشد و دانش و حقوق ارتباطات و رسانه را پشتیبانی کند. گرچه اگر در مقالات ارسالی بهطور خاص به صداوسیما هم پرداخته شود، با استقبال برگزارکنندگان همایش مواجه خواهد شد. واقعاً دغدغه ملی برای برگزاری این همایش وجود داشته است، زیرا با گذشت زمان و تغییر دوران، نیازمند بازسازی ادبیات حقوقی و رسانهای هستیم.
اسماعیلی نکته مهم دیگر این همایش را برنامهریزی و زمانبندی برای برگزاری دستکم پنج همایش دانست و تصریح کرد: از اول بنا را بر آن گذاشتیم هر همایشی در هر دو فصلی برگزار و بهطور تخصصی روی یک محور متمرکز شود تا کار علمی انجام شود. سوگیری ما استخراج دستورالعمل است. مایلیم از هر مقالهای به صدور دستورالعمل برای کنش کنشگران رسانهای منتهی شود و پس از هر همایش، دفترچهای تحویل مدیران، کارکنان و خبرنگاران رسانهها بدهیم؛ یعنی واقعاً به دنبال خروجی داشتن و کاربردی کردن این همایش هستیم.
دبیر علمی همایش تصریح کرد: حرکت عظیم رسانهای در دنیا متوقف نمیماند و اگر آن را مدیریت نکنیم، آن حرکت ما را مدیریت میکند.
در این نشست، حسن خجسته، عضو هیئتعلمی دانشگاه صداوسیما، حسین میرمحمدصادقی، حقوقدان و استاد دانشگاه، علی دارابی، عضو هیئتعلمی دانشگاه صداوسیما و معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، محمود حکمتنیا، حقوقدان و معاون وزیر دادگستری، حسین رضی، عضو هیئتعلمی دانشگاه صداوسیما، توکل حبیبزاده، عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق (ع) و رئیس مرکز امور حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری، علی رجبزاده طهماسبی، معاون پژوهشی دانشگاه صداوسیما و هدی غفاری، عضو هیئتعلمی دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان اعضای شورای علمی که در این نشست حضور داشتند، دیدگاههای خود را برای کمک به غنای علمی این همایش مطرح کردند.
دقت به حق رسانهها ازجمله برنامهسازان و خبرنگاران، استقبال از محورهای جامع در سلسله همایشهای حقوق و رسانه، رسیدگی به ابرچالشهای رسانههای کشور، استفاده از ظرفیتهای مختلف در کشور ازجمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همکاری با این همایش، بومی کردن مباحث حقوق و رسانه، توجه به مباحث حقوق بشری در مسائل رسانهای، توجه به مسائل نوپدید در حوزه رسانه و حقوق، ازجمله محورهای مطرحشده از سوی اعضای شورای علمی در این نشست بود.
معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما نخستین همایش ملی «حقوق و رسانه» را با همکاری مرکز تحقیقات صداوسیما، دانشگاه صداوسیما و تعدادی دیگر از دانشگاههای کشور اردیبهشت 1401 برگزار میکند. مقالات ارائه شده در این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد. فرصت ارائه چکیده مقالات تا 15 اسفند امسال و ارائه اصل مقالات تا پایان فروردین ماه 1401 تعیین شده است.
این همایش که محسن اسماعیلی، دبیر علمی، مسلم ملکی، دبیر اجرایی و علی کربلائی حسینی، مسئول روابط عمومی آن هستند، در محورهای «حق دسترسی به اطلاعات و اخبار و الزامات آن»، «حق بر پاسخگویی در رسانهها»، «مبانی و الزامات اسلامی سیاستگذاری حقوق مخاطب در رسانه»، «رسانه و تامین نظم اجتماعی»، «سواد رسانهای» و «حق مخاطب در فضای مجازی» برگزار میشود و با توجه به اینکه مهمترین مسئله حقوقی کشور در سالهای اخیر مسئله تحریمهاست، بخش ویژهای هم با عنوان «تحریم و رسانه» در نظر گرفته شده است. مقالات ناظر به مسائل حقوقی رسانه ملی و دارای جنبه اسلامی و تطبیقی، دارای امتیاز ویژه خواهند بود.
همایش ملی «حقوق و رسانه» قرار است به صورت منظم ادامه یابد. طبق برنامهریزی انجام شده، دومین همایش با عنوان اختصاصی «تنظیم گری و نظارت رسانهای» در آذر 1401، همایش سوم با عنوان «آینده پژوهی حقوق و رسانه» در اردیبهشت 1402، همایش چهارم با عنوان «عدالت رسانهای» در آذر 1402 و همایش پنجم با عنوان «رسانه و خانواده و سبک زندگی اسلامی - ایرانی» در اردیبهشت 1403 برگزار میشود.
رئیس سازمان صداوسیما اول دی 1400 در حکمی گروسی را به ریاست «اولین همایش ملی حقوق و رسانه» منصوب کرد. در بخشی از این حکم آمده بود: «همایش مذکور در برهه حساس کنونی که رسانه ملی با تحریمهای خصمانه و یک جانبه آمریکا، ددمنشی شبکههای معاند نظام و از طرفی هجمه بنگاههای سخنپراکنی کذاب در فضای مجازی مواجه شده است، میتواند ضمن تبیین جایگاه حقوقی سازمان و همچنین دستیابی به آخرین یافتههای پژوهشی حقوقی حوزه رسانه، دستاوردهای بزرگی در عرصه حقوق داخلی و بینالمللی برای رسانه ملی به ارمغان آورد».
جشنواره سینمایی تلویزیون زودتر از جشنواره فیلم فجر آمد + جزئیات "خرابکاری در تلویزیون" پیچیده و کار صاحبان تکنولوژیهای مربوطه است + فیلم توصیه شهید رجایی به «هوشنگ توکلی»/ ماجرای سر و سامان دادن تلویزیون بعد از انقلاب + فیلم