محمد جواد ظریف
محمد جواد ظریف
محمدحسن نجمی در یادداشت روزنامه اعتماد نوشت: من دیدم که نیروهای یگان ویژه مقابل تجمعکنندگان صف کشیده بودند. کاغذهایی از طبقات فوقانی سفارت به بیرون ریخته شد. با ورود همصنفهایشان به سفارت، جماعت روحیه گرفتند و شعار «حیدر حیدر» را شروع کردند و به راه افتادند. آنها مانند عصای موسی که نیل را شکافت، راه خود را بدون کوچکترین خشونتی از میان صف نیروها ادامه دادند و جلوی درب اصلی سفارت...
پس از 7 سال سرانجام مشخص نشد، دستهایی که این حمله را ترتیب دادند و هدایت میکردند، از آستین کجا و چه کسی بیرون آمد. شاید فایل صوتی لو رفته جواد ظریف وزیر امور خارجه پیشین تا حدودی راه این معما را روشن کند.
مرور کوتاه بر تحولات فیمابین رژیم سعودی و ایران در سالهای اخیر نشان میدهد آلسعود دقیقا همزمان با سیاستهای دولت روحانی در عرصه سیاست خارجی، اقدامات خصمانه خود را علیه ایران و شیعیان علنی کرد.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
وزارت امورخارجه آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامات سابق و کنونی ایران را منتشر کرده است که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی آمریکا میشوند.
فارس نوشت: آمریکا 43 مقام ارشد ایرانی را در فهرست محدودیت مهاجرت قرار داد.
دولت آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامهای ایرانی که که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی میشوند منتشر کرده است.
دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامهای ارشد حکومت ایران که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی میشوند منتشر کرده است.
آمریکا 43 مقام ارشد ایرانی را در فهرست محدودیت مهاجرت قرار داد
مشکلات اقتصادی امروز کشور زبان مدیران اشرافی، ناکارآمد و پرمدعا را باز کرده است اما به نظر میرسد جنس این مشکلات تفاوتی بنیادین با مشکلات مشابه در دهه 90 دارد.
مهرداد خدیر در عصر ایران نوشت: عراقچی هم با همه ملاحظات و طبعا حفظ جایگاهی که به او اعطا شده مثل لیلاز میخواهد به کار به دستان خیالپرداز بگوید من هم روزی مثل شما فکر میکردم ولی در عمل دیدم به جای تقابل میتوان تعامل داشت و از ظرفیت سازمانهای بینالمللی استفاده کرد و به مرور واقعگرا و عاقلتر شدم.
روزنامه دولتی ایران نوشت: سکوت یک ساله جریان غربگرا نسبت به تخطئه ایدههای شکستخوردهاش مصلحتی بوده است و حالا که میوه آشوب نه در سبد براندازان بلکه در سبد مخالفان دولت چیده شده، محال است که از خیر آن به نفع کشور بگذرند.
نرخ ارز در حالی همزمان با آغاز آشوبها در پاییز امسال رکورد زد که یک سال پیش از آن تنها چند درصد افزایش یافته بود. بررسی نقطه نظرات تحلیلگران اقتصادی وابسته به جریانهای مختلف نشان میدهد که اصلیترین عامل گرانی دلار «ناامنی» و «افزایش فشار خارجی» عنوان میشود.
روزنامه دولتی ایران نوشت: سکوت یک ساله جریان غربگرا نسبت به تخطئه ایدههای شکستخوردهاش مصلحتی بوده است و حالا که میوه آشوب نه در سبد براندازان بلکه در سبد مخالفان دولت چیده شده، محال است که از خیر آن به نفع کشور بگذرند.
موقعیت ژئوپلیتیک ایران در خاورمیانه از سالهای قبل این سیاست تجربه شده را تقویت کرده که ایران باید در برابر کشورها، سیاست خارجی متوازن اتخاذ نماید. این سیاست بعد از انعقاد برجام با کشورهای غربی در 23 تیر 1394، به شروع تفاهمات درباره قرارداد25ساله با چین در 3 بهمن 1394 و به دنبال سفر رئیس جمهور چین به ایران، منجر شد