دوشنبه 5 آذر 1403

مخالفان دولت بازی سیاسی با معیشت مردم را کنار بگذارند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مخالفان دولت بازی سیاسی با معیشت مردم را کنار بگذارند

تهران - ایرنا - «قاسم میرزایی نکو»، نماینده مجلس دهم به ایرنا گفت: این که مخالفان تلاش می کنند مساله تحریم را نادیده بگیرند و دولت را به بی کفایتی متهم کنند یک بازی سیاسی است. مدعیان به جای نمک پاشیدن بر زخم مردم، برای حل مشکلات راهکار ارایه دهند.

هدف تخریب دولت و نا امید کردن ملت است. در این میان برای مخالفان دولت فرقی نمی‌کند این هدف با چه ابزاری تامین خواهد شد. این ابزار مشکلات معیشتی مردم باشد یا توهین به منتخب ملت، به هر نحو دولت باید تضعیف شود و مردم نا امید شوند. حال اینکه مخالفان چه دستاورد واقعی از این اقدام ها دارند، سوالی است که چندان پاسخ روشنی برای آن وجود ندارد؛ شاید هم این افراد بر این باورند که با چنین روش هایی محبوب شده و در انتخابات نام آن ها از صندوق خارج خواهد شد. هر چند عملکرد مردم در سال های گذشته نشان داده اسیر این رفتار ها نشده و بعید است در انتخابات پیش رو با بازی های رسانه ای از ترس گرانی و محدودیت، به محدودیت کنندگان و عاملان گرانی روی بیاورند. «برخی می‌خواهند وجود تحریم را نادیده بگیرند»، این بخشی از سخنان «علی ربیعی» سخنگوی دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه در 17 فروردین امسال است؛ جمله‌ای که اشاره به تبرئه آمریکا توسط آمریکا ستیزان و محاکمه منتخب ملت به جای ترامپ دارد.

گرانی ها مردم را در دو سال گذشته آزار داده است. حجت الاسلام و المسلمین دکتر «حسن روحانی» رییس جمهوری هم بارها به گرانی اشاره کرده و تلاش های دولت برای کاهش مشکلاتی از این دست را تشریح کرده است. اما مخالفان اصرار دارند تحریم را نادیده گرفته و همه مشکلات را از چشم دولت ببینند. ربیعی هم چنین در مورد این رویکرد مخالفان دولت و تمسخر تلاش‌های مسوولان دولتی در زمینه مهار گرانی ها، گفته است: متاسفانه گرفتن تصویر گزینشی از یک روند و اظهارات دلبخواه و القایی، یک سنت تخریبی علیه دولت شده است.

سخنگوی دولت تصریح کرده: فراموش نکرده ایم که جریانی قبل از دولت یازدهم قطعنامه های سازمان ملل را «کاغذ پاره» خواندند و با تمسخر گفتند که «تحریم دیگر چیست؟» اگر اداره کشور با همان نگاه ادامه پیدا می کرد به طور قطع مردم و جامعه در ذیل قطعنامه فصل هفتم منشور ملل متحد دچار بحران های عظیمی می شد که برنامه نفت در برابر غذا یکی از آن‌ها بود. در بخش دیگری از این سخنان آمده است که: این یک واقعیت است که اگر نگاه جدیدی بر حکمرانی در کشور ایجاد نمی‌شد امروز مشکلات بسیار گسترده تر و ابعاد متفاوت تری داشت ولی عده‌ای هنوز هم این واقعیت را انکار می‌کنند. متاسفانه عده‌ای با کلمات به ظاهر انقلابی راهی می‌روند که حق ایران از اقتصاد جهانی را تضییع می‌کنند. انقلابی بودن به معنای حفاظت از زندگی مردم است و یک فرد انقلابی در حالیکه نباید در برابر زورگویی های جهانی مرعوب شود نباید با بی مبالاتی در برابر نظام نابرابر جهانی کشور و مردم را به ورطه تحریم و انزوا سوق دهد.

ربیعی در همین نشست خبری با اشاره به گرانی برخی اقلام مانند مرغ و نقش تحریم در این زمینه بیان داشته: بیش از 65 درصد قیمت تمام شده مرغ خوراک دام و سایر اقلام از خارج وارد می‌شود. فراموش نکرده‌ایم که پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا گفته بود اگر مردم ایران بخواهند غذا بخورند باید به خواسته های آمریکا تن بدهند. عده‌ای علاقمندند نقش تحریم‌ها در بحران‌های اقتصادی و برهم خوردن نظم بازار را نادیده بگیرند و همه مشکلات را به ناکارآمدی و بی کفایتی مرتبط کنند.

مشکلات مردم نباید ابزار تسویه حساب های سیاسی قرار بگیرد «قاسم میرزایی نکو» نماینده مجلس دهم در مورد بازی سیاسی با مشکلات معیشتی مردم و مساله گرانی ها توسط مخالفان دولت، به ایرنا گفت: وقتی کشور با تحریم مواجه است و در نتیجه این مساله مردم با مشکلات معیشتی و اقتصادی شدیدی مواجه هستند. انتظاری که از مسوولان، فعالان سیاسی و رسانه ها دارند هم‌دردی و فهم مشکل آن ها و سپس تلاش برای حل مشکلات و یا حداقل کم تر شدن مشکلات است. وی افزود: در این بین وقتی مردم می‌بینند مسوولان و جناح های سیاسی و رسانه های وابسته به این جناح هابه جای همدردی و تلاش برای حل مشکلات، به تسویه حساب سیاسی می‌پردازند و مشکلات آن ها را ابزاری برای این امر قرار داده‌اند خشمگین می‌شوند. بنابر این، اینکه مشکلات و گرانی ها را برخی جریانات ابزاری برای تخریب دولت قرار داده‌اند نماد بارزی از ترجیح منافع جناحی بر منافع عمومی است. تخریب دولت منجر به بی‌اعتمادی به کل نظام می‌شود

وی با بیان اینکه در ارزیابی مشکلات کشور باید به همه عوامل توجه کرد، گفت: دولت هم بدون تردید در مدیریت دارای ضعف هایی بوده و مسوولان دولتی هم این مساله را کتمان نمی‌کنند اما نکته مهم این است که اگر بر اساس تحلیل مخالفان، دولت بی کفایت است چگونه همین دولت در سال 95 و 96 کشور را به ثبات افتصادی رساند. اگر تحریم ها اثر گذار نیستند چگونه وضع سال 96 قابل مقایسه با سال 97 و 98 نیست. این نماینده مجلس دهم در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه تحریم عنصر اثر گذار در مشکلات کشور است، گفت: این که مخالفان تلاش کنند مساله تحریم را نادیده بگیرند و دولت را به بی کفایتی متهم کنند، یک بازی سیاسی است و بی اعتمادی به دولت منجر به بی اعتمادی به کل نظام می‌شود. بنابر این اگر این افراد واقعا دلسوز مردم و نظام هستند به جای این بازی های سیاسی راهکار ارایه دهند و نقش افراد بدون مسوولیت به خود نگیرند.

*س_برچسب‌ها_س*
مخالفان دولت بازی سیاسی با معیشت مردم را کنار بگذارند 2