مدیر عامل تامین اجتماعی: تلاشها نشان از پویایی و پیشرفت در مجموعه نفت پاسارگاد دارد
باید سهمی که در تولید و بازار داشته ایم را احیا کنیم و سالی که به نام تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، با تنوع محصول در راستای تحقق اهداف اقتصادی نظام گام برداریم.
مدیر عامل تامین اجتماعی گفت: در بازدید از کارخانه نفت پاسارگاد، تلاشها نشان از پویایی و حرکت رو به جلوی مجموعه میدهد که مشخصه آن هدفگذاری بوده و به واقع، حس مثبت آمادگی را در شرکت نفت پاسارگاد دیدیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نفت پاسارگاد، دکتر هاشم موسوی در جریان بازدید سرزده از کارخانه نفت پاسارگاد تهران افزود: مهمترین برداشت از بازدید امروز و هم در ارزیابیهای گذشته نشان دهنده این مهم است که مجموعه امانت دار بازنشستهها، کارگران و همه سهامداران است.
دکتر موسوی بیان کرد: فقط به معنای تخصصی شرکت داری نمیکنیم بلکه آن اطمینان بخشی و اعتمادی که باید به صاحبان سهام بدهیم و روندی که باید این فضا را نشان بدهد، وجود دارد. مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: امیدوارم روحیه جهادی که آقای اسفندیار و همه خدمتگزاران دارند، ادامه دار باشد.
وی تصریح کرد: به دنبال ایجاد ارزش افزوده و بالا بردن بازدهی سرمایهها هستیم و اگر همین موضوع را به عنوان محور برنامههای خود قرار دهیم در چند شاخص بایستی نگاه رو به جلویی داشته باشیم که نخستین مولفه، تولید پایدار است.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: باید سهمی که در تولید و بازار داشته ایم را احیا کنیم و سالی که به نام تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، با تنوع محصول در راستای تحقق اهداف اقتصادی نظام گام برداریم.
دکتر موسوی تصریح کرد: مجموعه نفت پاسارگاد ارتباط مناسبی با دانشگاهها دارد و سالانه تعدادی پایان نامه ارشد و دکتری با ظرفیتهای موجود این مجموعه، به پیش میروند.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هدف گذاری برای افزایش تولید و تحقق سودآوری باید در سیاست گذاریهای بنیادین مجموعه، مد نظر قرار گیرد.
وی توضیح داد: نگرش راهبردی در بحثهای عرضه، تقاضا و بازار باید مورد توجه جدی قرار گیرد و لازم است تا یک فرآیند برای افزایش سود طراحی و بررسی شود که برای افزایش سود چه اقداماتی میتوان انجام داد و در واقع انتظار سهامداران و شهروندان نیز همین امر خواهد بود.
دکتر موسوی ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر، مبحث توسعه است و همین که در بحث تقویت زیرساختهای صادرات مجموعه، توسعه مخازن را در اولویت قرار دادید، امری شایسته و قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: از منظر عمر کارخانه، مخصوصا در تهران، هم بازطراحی و هم توسعه به لحاظ بحث های فنی باید مورد توجه جدی باشد و باید برای سالهای آینده پیشبینی هایی را داشته باشیم.
به گفته مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، بسیاری از پتروشیمیها امروز با چالشهایی مواجه هستند که اگر سالهای گذشته به فکر بازطراحی و توسعه بودند، امروز با این وضعیت مواجه نمی شدند.
وی افزود: باید هم از مجموعه نفت پاسارگاد، شستا و زیر مجموعهها که در این رویکرد جدید به تحقق تولید و حوزههای کار جهادی وارد شدهاند، قدردانی کنیم.
دکتر موسوی خطاب به مدیران نفت پاسارگاد گفت: برنامه ریزی بلندمدت و توسعهای مولفه تحقق موفقیت است و نفت پاسارگاد این ظرفیت را دارد و قطعا با پتانسیل بخشهای مختلف از جمله واحد تحقیق توسعه شرکت، میتوان به خوبی مسیر را پیمود و نباید فرصت را از دست داد.
دکتر موسوی افزود: نکته مهم دیگر که در بسیاری از شرکتها به ویژه مجموعه بزرگ شرکتهای شستا که سهم بزرگی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی با خود همراه دارد و با بیش از 17، 18 محصول استراتژیک و 2، تا 3 محصول یونیک و منحصر بفرد در حال فعالیت است، بحث همافزایی درون گروهی است که بسیار مهم است.
وی ادامه داد: برخی اوقات از ظرفیتهای یکدیگر غافل میشویم و ممکن است در کنار شما مجموعهای توانمند وجود داشته باشد که بتوان از خدماتش بهره مند شد.
وی گفت: باید فرهنگ بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیها را در شرکتهای زیر مجموعه شستا تعمیم بدهیم و بدون شک به پتانسیل بزرگی خواهیم رسید و اگر همین موضوع را به شرکتهای زیرمجموعه وزارت تعاون تعمیم بدهیم به مجموعه بسیار بزرگی خواهیم رسید که حدود بیش از 400 شرکت وجود دارد که هرکدام میتوانند نقطه اتکایی برای انجام ماموریتها باشند.
دکتر موسوی خطاب به مدیر عامل نفت پاسارگاد افزود: اعلام شد که در مبحث هم افزایی و تحقق جهش تولید، گامهایی برداشته شده و من ضمن اینکه از این توجه و اقدام شما تشکر میکنم، تاکید مینمایم که از این ظرفیتها استفاده بیشتری بکنیم.
دکتر موسوی خطاب به مدیر عامل نفت پاسارگاد گفت: شما از فرزندان شهدا هستید و از همه تلاشها و خدماتی که در این مدت انجام دادید، قدردانی می کنیم و افتخار میکنیم که شما و همه مدیران ارزشمندی که با روحیه جهادی تلاش می کنند، در این دوره خدمتگزار هستند.
وی افزود: محصولات جایگزینی که بررسی فرآیند تولید آن در نفت پاسارگاد آغاز شده با هم افزایی و استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان و کارآفرین خروجی قابل توجهی خواهد داشت.
دکتر موسوی بیان کرد: نکته مهم دیگری که باید ازمدیریت نفت پاسارگاد تشکر کنم این است که در این دوره، یکی از مهمترین مسایل ما ایجاد شفافیت، دوری و پرهیز از کارهای ناصواب و ایستادگی و مقاومت در برابر ناکارآمدیهای درون و بیرون سیستم است که میتوان به وضوح در تغییر مدیرتها آنرا مشاهده کرد.
وی ادامه داد: باید با قدرت مقاومت نمود و این بخش را بیش از پیش صیانت کرد و نگذاریم و نگذارید که این اموال مردم، این ظرفیت و داراییها به هدر برود.
وی ادامه داد: توصیه من به شما و مجموعه این است که هرانچه را می توانید برای مردم شفاف کنید.
تماشاخانه