مراکز دانشگاه علمی و کاربردی به 600 مرکز کاهش یافت
تهران - ایرنا - رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مراکز علمی کاربردی در برنامه اول راهبردی برای ساماندهی این دانشگاه، از تعداد هزار و 77 واحد، به 600 مرکز رسیده است.
به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، محمد حسین امید روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: پنج سال پیش در اوسط سال 95، برنامه اول راهبردی دانشگاه شروع و اهداف آن مشخص شد.
وی با بیان اینکه اهداف پیش بینی شده دانشگاه از اول سال 95 تا انتهای سال 99 محقق شد، ادامه داد: در برنامه اول راهبردی قرار بود مراکز علمی و کاربردی ساماندهی شود که از هزار و 77 مرکز از سال 95 به 600 مرکز رسیدیم. برخی براساس مصوبه دولت حذف شدند و بخش دوم مراکزی بودند که کیفیت لازم را نداشتند و در برنامههای دانشگاه نمی توانستند کمک کننده باشند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی خاطر نشان کرد: همچنین براساس آیین نامه مدیریت دوره ریاست رییس دانشگاه ها باید حداکثر 2 دوره 4 ساله باشد، اما برای بسیاری از روسا این دوره برخلاف قانون بیشتر بود، بنابراین با رسیدگی به صلاحیت علمی و عمومی روسای دانشگاه نیز ساماندهی روسای مراکز صورت گرفت.
امید ادامه داد: همچنین بیش از 93 هزار مدرس به دانشگاه فراخوانده شدند که 25 هزار نفر از آنها آمدند و تا امروز چهار دوره فراخوان جذب مدرس در دانشگاه عنوان شده است.
وی با بیان اینکه فرآیند جذب مدرس قانونی است، گفت: همه مدرسان پایش میشوند و در طول همکاری با دانشگاه همیشه این روند ادامه دارد.
رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی افزود: ارزیابی مستمر و سطح بندی مراکز در طول سال انجام می شود و اگر مرکزی در یک سال ارتقا پیدا نکند، در پایان سال حذف می شوند.
کلاسهای حضوری دانشگاه علمی کاربردی از 15 آبان برگزار شد امید در ادامه درباره بازگشایی کلاس های درس به صورت حضوری گفت: آموزش مهارتی به صورت مجازی به درستی ارائه نمی شود، آموزش مجازی در دوران کرونا اتفاق افتاد، اما مهارت باید به صورت حضوری کسب شود.
وی یادآور شد: پیشتر بارها از وزارت بهداشت درخواست دوره حضوری داشتیم، اما ستاد ملی مقابله با کرونا به دلیل شیوع و گسترش بیماری کرونا اجازه حضور نداد، اما با توجه به مجوز ستاد ملی و آمادگی از پیش دانشگاه، بحث آموزش حضوری از روز گذشته آغاز شد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اولین دانشگاهی هستیم که آموزش حضوری را شروع کرد، البته دانشگاه علمی کاربردی دانشجوی خوابگاهی و غیر بومی ندارد که همین کار را آسانتر می کند.
امید تاکید کرد: راه اندازی کلاس های حضوری آغاز شده است، البته با توجه توانمندی و زیر ساخت های مجازی این اجازه داده میشود که دروس عمومی و بخش های نظری به صورت مجازی تداوم یابد.
وی افزود: برای سالهای آینده هم این امکان وجود دارد که برخی از دروس در برخی از رشتهها مانند دروس نظری و عمومی اجازه برگزاری آموزش حضوری داده شود که این موضوع به عدالت آموزشی و ارتقای سطح یادگیری کمک میکند. ادامه دارد...
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*