سه‌شنبه 10 شهریور 1405

مردم با «بصیرت بالا» و امیدوار پای صندوق رای حاضر شوند / موضع مقام معظم رهبری وضعیت سختی را برای رژیم اشغالگر قدس به وجود آورد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مردم با «بصیرت بالا» و امیدوار پای صندوق رای حاضر شوند / موضع مقام معظم رهبری وضعیت سختی را برای رژیم اشغالگر قدس به وجود آورد

سالروز آزادسازی خرمشهر، پیروزی مردم غزه بر رژیم صهیونیستی و انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا مهم ترین محور خطبه های نماز جمعه این هفته استان یزد بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش یزدرسا، ائمه جمعه استان یزد در خطبه های نماز جمعه این هفته خود، سالروز آزادسازی خرمشهر، پیروزی مردم غزه بر رژیم صهیونیستی و انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را محور اصلی خطبه های خود قرار دادند.

امام جمعه یزد: مردم با «بصیرت بالا» و امیدوار پای صندوق رای حاضر شوند

وی تصریح کرد: پس از دوران هشت سال دفاع مقدس هم توطئه‌های بسیاری از سوی دشمن علیه انقلاب اسلامی ایران طراحی و اجرا شد ولی همه اینها به برکت امدادهای الهی و درایت‌ها و هدایت های مقام معظم رهبری خنثی شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد به انتخابات سوریه و جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه اشاره کرد و افزود: چند سال قبل آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت‌های آل‌سعود خائن و برخی دیگر کشورهای عربی تروریست‌های داعشی را ایجاد کردند تا با فروپاشیدن سوریه به ایران ورود کرده و کشور ما را در ناامنی فرو برده و انقلاب اسلامی ایران را نابود کنند.

ناصری یزدی گفت: این در حالی است که امروز و پس از گذشت سال‌ها سوریه نه تنها فرونپاشید بلکه به برکت کمک‌های الهی، درایت مقام معظم رهبری و فرماندهی فرماندهانی چون حاج قاسم سلیمانی عزیز، سوریه در امنیت اقدام به برگزاری انتخابات می‌کند.

امام جمعه یزد به در پیش بودن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور اشاره کرد و گفت: در این انتخابات همه باید با هم یکدل و متحد باشیم و آرای خود را با دقت و بصیرت بالا به صندوق رای بیاندازیم.

وی بر ضرورت حضور و مشارکت پرشور مردم در انتخابات تاکید کرد و ادامه داد: کاندیداها هم باید نسبت به همدیگر و نسبت به مردم احترام‌ها را حفظ کرده و از دروغ‌گویی به مردم برای کسب رای به صورت جدی پرهیز داشته باشند و برای رسیدن به صندلی ریاست و مسئولیت از راه‌های غیرشرعی استفاده نکنند.

امام جمعه ابرکوه: موضع مقام معظم رهبری وضعیت سختی را برای رژیم اشغالگر قدس به وجود آورد

رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه تصریح کرد: در طول جنگ موفق 22 روزه 409 راکت و موشک به سمت اسرائیل پرتاب شد اما در حملات اخیر و بی سابقه جبهه مقاومت ظرف 20 دقیقه نخست300 موشک و راکت پرتاب شد و کابوس دائمی را برای صهیونیست‌ها ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: این است که امروز برای اولین بار همه فلسطینیان در مناطق اشغالی به صحنه آمده‌اند و به هم پیوسته به مقاومت مسلحانه پرداخته اند و دو سوم از خاک سرزمین اشغالی را زیر آتش خود قرار داده‌اند و به رغم شرایط کرونایی، واکنش و آتش خشم جهانی را برعلیه متجاوزین صهیونیستی برافروخته اند.

امام جمعه ابرکوه تاکید کرد: ای کاش کسانی که چشم خود را در داخل کشور به روی حقایق بسته اند، ببینند که جهان امروز به اقتدار بین المللی ایران اسلامی در عرصه میدانی پی برده و حکمت صبر و خویشتن داری را برای اقدام و عمل در زمان مناسب به خوبی دریافته است.

وی یادآورشد: به لطف خدا توازن قوا به صورتی ملموس و محسوس به نفع جبهه مقاومت تغییر کرده است و همین دلیل است که امروز اسرائیل کشتار بی رحمانه مردم و زنان و کودکان فلسطینی را تشدید کرده و سکوت مجامع بین‌المللی و اعراب را به معنی حمایت از خود می داند.

امام جمعه ابرکوه به مذاکرات وین اشاره و تاکید کرد: هوشیاری تیم مذاکره‌کننده ایرانی می‌طلبد تا مراقب باشیم که تعلیق تحریم ها به جای لغو تحریم ها قالب نشود.

امام‌جمعه مهریز: مشارکت حداکثری اولویت اصلی انتخابات است

محی‌الدینی خاطرنشان کرد: مردم فهیم و با بصیرت ایران اسلامی باید از میان کاندیداها فردی را برای مسوولیت مهم و حساس ریاست‌جمهوری این کشور انتخاب کنند که در خدمت مردم و به دنبال حل مشکلات باشد.

وی بیان کرد: فردی باید در راس قوه مجریه کشور قرار گیرد که ولایتمدار، انقلابی، مردمدار، دلسوز مردم، دشمن‌ستیز، جوانگرا و در عمل با مظاهر مختلف فساد جدی برخورد داشته باشد.

امام‌جمعه مهریز تصریح کرد: توجه به مشکلات اصلی کشور به خصوص تلاش برای حل معضلات اقتصادی و معیشتی مردم که فشار زیادی بر اقشار آسیب‌پذیر وارد کرده باید محور، هدف و اقدام رییس‌جمهوری آینده باشد.

محی‌الدینی ابراز امیدواری کرد ملت قهرمان و آزاده ایران اسلامی گوش به فرمان مقام معظم رهبری با حضور گسترده و همراه با بصیرت در پای صندوق‌های رای، توطئه دشمنان را خنثی کنند.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف محوری استکبارجهانی در وضعیت کنونی، دلسرد کردن مردم برای مشارکت در این عرصه سرنوشت‌ساز است گفت: مردم باید به کوری چشم تمامی بدخواهان این مرز و بوم یکپارچه خالق حماسه شوند.

امام‌جمعه مهریز در ادامه به جنایات وحشیانه اخیر صهیونیست‌های غاصب علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه اشاره کرد و با محکوم کردن مجدد آن یادآور شد: راه شکست رژیم جعلی صهیونیستی تنها مقاومت و انتفاضه است.

محی‌الدینی گفت: باید امت اسلام و آزادیخواهان جهان در کنار جبهه پیروز مقاومت و مردم ستمدیده قدس شریف و بیت‌المقدس، قلبه گاه اول مسلمین قرار گرفته و تنفر خود را از یهود عنود ابراز دارند.

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز به سکوت مرگبار حامیان به اصطلاح مدافع حقوق بشر اشاره کرد که تنها به فکر منافع خود و حمایت از رژیم ضد بشری و کودک‌کش صهیونیستی هستند و باید بر ایستادگی در برابر آنها افزوده شود.

محی‌الدینی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و دوران طلایی هشت سال دفاع مقدس به عمیات غرورآفرین آزادسازی فتح خرمشهر قهرمان در سوم خردادماه اشاره کرد.

وی گفت: سوم خرداد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب مقدس اسلامی و دفاع مقدس و سند ایستادگی یک ملت مومن و ولایتمدار در برابر سلطه‌گران و دشمنان این آب و خاک است.

وی افزود: استکبار جهانی از بدو پیروزی انقلاب اسلامی برای ضربه‌زدن به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی که حاصل خون شهیدان گرانقدر و ایستادگی مردم و رهبری داعیانه امامین نظام است از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

امام‌جمعه مهریز به جنگ نظامی، فرهنگی، اقتصادی و روانی و تبلیغاتی دشمنان علیه انقلاب در 42 سال گذشته اشاره و یادآور شد: راه عزت و اقتدار این ملت و کشور تنها در گرو عمل به منویات مقام معظم رهبری، روحیه انقلابی، مدیریت جهادی و حضور مسوولانه در صحنه‌های مورد نیاز کشور است.

انتهای پیام /