دوشنبه 5 آذر 1403

مرور زندگی یک شهید شاخص راهیان نور 1401

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
مرور زندگی یک شهید شاخص راهیان نور 1401

حسین بدرالدین الحوثیتحت تأثیر اندیشه های امام خمینی (ره) به تشیع اثناعشری و انقلاب اسلامی علاقمند شد و همچون شهدای ایران و حزب‌الله لبنان، با تمسک به اصل برائت از دشمنان اسلام، حرکت انقلابی خود را در صعده - شمال یمن - آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، ستاد مرکزی راهیان برای سال 1401 حسین بدرالدین الحوثی را به عنوان یکی از شهدای شاخص راهیان نور انتخاب کرده است. به همین مناسبت نگاهی به بخشی هایی از زندگی این شهید خواهیم داشت.

حسین بدرالدین الحوثی با نام کامل «سید حسین طباطبایی» حوثی فرزند «علامه سید بدرالدین طباطبایی حوثی» رهبر شیعیان زیدی جارودی یمن بود.

او تحت تأثیر اندیشه های امام خمینی (ره) به تشیع اثناعشری و انقلاب اسلامی علاقمند شد و همچون شهدای ایران و حزب‌الله لبنان، با تمسک به اصل برائت از دشمنان اسلام، حرکت انقلابی خود را در صعده - شمال یمن - آغاز کرد.

حسین بدرالدین الحوثی با درک درست زمان خود، مسئولیت تاریخی‌اش را به خوبی انجام داد و علاوه بر تدریس علوم دینی به جوانان، به همراهی یارانش شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» و «اسلام پیروز است» را در مساجد بزرگ یمن فریاد زد و علیه آمریکا که به بهانه مبارزه با تروریسم و القاعده، نیروهای نظامی و امنیتی خود را در خاک یمن مستقر کرده بود قیام کرد.

حسین بدرالدین تقریبا در تمامی سخنرانی‌هایش از امام خمینی (ره) نام برده و به سخنان ایشان اشاره می کرد. این اشارات کافی بود تا دولت وقت یمن حسین بدرالدین را به حمایت مالی و نظامی از سوی ایران متهم کرد و یا دست حزب‌الله را در جریانات صعده ببیند و حتی علامه بدرالدین و یارانش را «اثنی‌عشری» و «احیاء کنندگان امامت» بخواند؛ غافل از آنکه ارتباط حسین بدرالدین و شیعیان یمن با انقلاب اسلامی ایران، ارتباطی روحی، فکری، معنوی و عاطفی بود.

تلاش‌های دولت مزدور یمن در خاموش کردن این صدا بی‌فایده بود؛ برای همین پاسخ شیعیان صعده را با گلوله داد و جنگ های متوالی را به این مردم مظلوم تحمیل کرد. شهید حسین در مقابل حمله نظامی ارتش یمن به دفاع پرداخت و پس از چند ماه جهاد در سپتامبر سال 2004 (26 رجب 1425)، هنگامی که به همراه جمعی از یارانش برای قرائت دعای کمیل به کوهستان رفته بود مورد محاصره قرار گرفت و به شهادت رسید.

انتهای پیام