مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
سید مجید شریف واقفی از محدود دانشجویان و اعضای سازمان مجاهدین خلق است که نامش چهار سال بعد از قتل، در آبان 1358 جایگزین «آریامهر» شد و دانشگاه صنعتی شریف را شکل داد.
یکی از سندهایی که در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی وجود دارد، موافقت اداره کل سوم ساواک با درخواست معصومه حائری برای صدور گذرنامه جهت مسافرت به عراق را نشان میدهد.
فرزند آیتالله مرتضی حائری یزدی (و نوه مؤسس حوزه علمیه قم)، عروس امام خمینی (ره) و همسر آیتالله سید مصطفی خمینی که همراه پدرش در تبعید بود و در تبعید شهید شد؛ هر کدام این نسبتهای خانوادگی کافی بود تا معصومه حائری یزدی تحت نظر و مراقبت ساواک باشد.
یک اعلامیه دادیم خانمها را دعوت کردیم، متوسطها را من خیلی باهاشون صحبت کردم، با ماشینهای خودمان به شهرهایشان برگرداندیم... چندتایشان که خیلی جوان بودند به کارمندان خودمان در دایره شوهر دادیم یعنی آنها گفتند ما برای خدا حاضریم با اینها ازدواج کنیم که الان هم زن و شوهر هستن و بچه دارند و خانمهای بسیار متدینه و خوبی هستند پای منبر ما هم میآیند.
به تازگی ویدیویی از یک گفتوگوی قدیمی با دکتر سید حسین نصر، رئیس دانشگاه آریامهرسابق (صنعتی شریف) در سالهای پیش از انقلاب و رئیس دفتر فرح پهلوی در فضای مجازی بازنشر شده که او در آن ادعا کرده «سازمان امنیت پیشتیبانی بسیار قوی از شریعتی میکرد در دانشگاه فردوسی. [شریعتی با ساواک] به نحوهای همکاری یا عضویت داشت...»
مرکز اسناد انقلاب اسلامی ایران گزارش هیات تحقیق و تفحص ارتش آمریکا که سالها در ردهبندی محرمانه قرار داشت و اخیرا در دسترس همگان قرار گرفته است را گردآوری و ارائه کرد.
اینفوگرافی طراحی شده توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی نشاندهنده تمام "نه"های رهبر انقلاب به سلاح اتمی است. منبع: دانشجو
تهران - ایرنا - مرکز اسناد انقلاب اسلامی ایران گزارش هیات تحقیق و تفحص ارتش آمریکا که سالها در ردهبندی محرمانه قرار داشت و اخیرا در دسترس همگان قرار گرفته است را گردآوری و ارائه کرد.
کریمی قدوسی، چهره حاشیه ساز مجلس درحالی ادعاهایی را درباره برنامه هسته ای ایران مطرح کرده که در دکترین امنیتی و دفاعی ایران چنین موضوعی مورد توجه نیست.
کریمی قدوسی، چهره حاشیه ساز مجلس درحالی ادعاهایی را درباره برنامه هسته ای ایران مطرح کرده که در دکترین امنیتی و دفاعی ایران چنین موضوعی مورد توجه نیست.
فرستادم شهرنو آمار گرفتم؛ 1.120 خانه در 80 هزار متر ساختمان در آنجا وجود داشت؛ یک طبقه و دو طبقه، تمام این خانهها مرکز فحشا بود. خیلی نرم باها آنها صحبت، و همهی خانهها را قیمتگذاری کردیم. خانهها را به ما واگذار کردند ولی به نام من در محضر نوشتند که وکیل آقای قدوسی (دادستان کل انقلاب اسلامی) بودم. من امضا میکردم و پولشان را هم نقد میدادم.
به اذعان کارشناسان، عملیات 26 فروردین 1403 بزرگترین حمله پهپادی تاریخ لقب گرفت. به همین بهانه این گزارش به عملیاتهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایت دشمنان پرداخته است.
در اینفوگرافیک زیر، حملات نظامی ایران به دشمنان از سال 1363 تا 1403 را مشاهده می کنید.
«از خواهش تا غرش» روایتی از تلخ و شیرین پرونده موشکی ایران است. محسن رفیقدوست که در دهه شصت وزارت سپاه را برعهده داشت در خاطرات خود که در گنجینه تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به ثبت و ضبط رسانده است به اولین گامهای موشکی ایران اشاره میکند. منبع: مرکز اسناد انقلاب اسلامی
علیرضا پناهیان از حامیان سعید جلیلی در انتخابات 92 بود و در همه این سالها تحلیل ها درباره جریان پایداری او را بهعنوان مرجع تصمیمگیر و جهتدهنده پس از مصباحیزدی که پدر معنویشان بوده، معرفی می کند.
روزنامههای شنبه 25 فروردین 1358 به موضوع بازداشت و آزادی دو پسر و یک عروس آیت الله طالقانی پرداختند که دو روز قبل یعنی پنجشنبه 23 فروردین ماه رخ داده بود و منجر به تعطیلی دفتر آیت الله طالقانی و خروج موقت ایشان از تهران شد.