مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
استاندار اسبق بوشهر در کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده درباره تأکید امام خمینی به حل مشکلات مردم بوشهر میگوید: پس از مدتی، در گناوه حدود هشتصد نفر از صیادان سنتی به مدت دو هفته تحصن کردند و خبر این تحصن در یکی از بولتنهای ویژه نوشته شد و به دست امام رسید.
حجتالاسلام سید ابوفاضل رضوی اردکانی در تاریخ 25 آذر 1350 و همزمان با ماه مبارک رمضان، به بوشهر آمد و در حالی که به شدت زیر نظر ساواک بود، روی منبر مطالبی سیاسی در حمایت از امام و نهضت روحانیت و انقلاب فلسطین و بیداری مردم بیان می کرد که همین موضوع باعث اخراج وی ازسوی رئیس ساواک کشور در بوشهر شد.
«ای شاه خائن / آواره گردی / کُشتی جوانان وطن / آه و واویلا،...»، «زاری مکن شهبانو / اگه ممد بمیره / کارتر تو رو میگیره»، «ازهاری بیچاره، ای سگ چارستاره، باز هم بگو نواره، نوار که پا نداره» و «امروز هوا بارونیه، کشتن شاه قانونیه».
انقلاب اسلامی در شرائطی به پیروزی رسید که جهان بین دو قطب قدرت غرب و شرق (آمریکا و شوروی) تقسیم شده بود و هیچ حرکتی در خارج از چهارچوب ادبیات و باورهای سیاسی این دو ابرقدرت قابل تصور نبود و انقلاب بزرگ ملت ایران، حیرت جهانیان را برانگیخت و در ناباوری کامل قدرتها، کانون امید شد.
پایان فراق و جلای وطن بعد از 14 سال دوری. میلیونها چشم به آسمان و میلیونها چشم به صفحه تلویزیونهای 14 و 21 اینچی و سیاه و سفید تا بلکه خبری از ورود گمگشته خود بشنوند. ساعاتی بعد تصویر بویینگ 747 ایرفرانس بر صفحه تلویزیون ها نقش بست و دقایقی بعد چشمان میلیونها ایرانی با معرفت به جمال یارِ مستضعفان عالم روشن شد.
مسعود خدابنده گفت: همانطور که در تاریخ ثبت شده مجاهدین خلق و شخص مسعود رجوی رای «نه» به جمهوری اسلامی دادند. بعد هم اعلام کردند که به قانون اساسی پایبند نیستند. ولی در موازات همین حرکت نفراتی را برای شرکت در انتخابات مجلس معرفی کردند و خود مسعود رجوی هم برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد (که البته به هزار دلیل و از جمله این که رئیسجمهور قرار است قانون اساسی را پاس بدارد و به اجر...
ایسنا نوشت: خدابنده گفت: فراموش نکنیم فیلمهای افشا شده را که رجوی سر قیمت ترور زندهیاد صیاد شیرازی با رئیس سرویس امنیتی صدام حسین چانه میزند که این پول کم است بیشتر بدهید.
حجت الاسلام پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی برنامههای ستاد یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم را تشریح کرد.
قم - ایرنا - یک پژوهشگر امور دینی در یادداشتی به مناسبت اولین سالگرد آیت الله شیخ عبدالله نظری خادم الشریعه مازندارانی به برخی ویژگیهای شخصیتی، ساده زیستی و سوابق انقلابیگری این عالم دینی پرداخته است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در نشستی خبری به تشریح برنامههای یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم به توسط آیتالله العظمی شیخ عبدالکریم حائری پرداخت.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در نشستی خبری به تشریح برنامههای یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم به توسط آیتالله العظمی شیخ عبدالکریم حائری پرداخت.
پیوند مردم مازندران با انقلاب اسلامی و نهضت امام خمینی (ره)، حلقهای دارد که آن حلقه مرحوم آیت الله نظری بودند که فردا مصادف است با اولین سالگرد ارتحال ایشان.