مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا درزلو؛ روز 29 بهمن 1356، قرار بود ساعت 10 صبح، انقلابیون در مسجد قیزیللی تبریز تجمع نمایند. پیش تر از طرف آیت الله قاضی و ده تن دیگر از روحانیون تبریز از انقلابیون برای شرکت در چنین مراسمی دعوت شده بود. همچنین در 25 بهمن آیت الله گلپایگانی و شریعتمداری نیز به همین مناسبت اعلامیههایی صادر و این روز را عزای عمومی اعلام کرده بودند. در روز 29 بهمن، انقلابیون...
در سال 1336 در ابتدای رابطه پنهانی بین حکومت پهلوی و رژیم صهیونیستی، نمایندگان ایران و اسرائیل در تلآویو قرارداد فروش نفت ایران به بهای هر بشکه 1.30 دلار را منعقد کردند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هیأت داوران بخش «مدافعان حرم» پس از بحث و گفتگو در جلسات متعدد، چهار اثر زیر را از بین 167 اثر رسیده به دبیرخانه این جایزه ادبی، شایسته حضور در مرحله نهایی این دوره دانسته و به عنوان نامزدهای دریافت این جایزه معرفی کردند. 1 سربلند / نویسنده: محمدعلی جعفری / ناشر: شهید کاظمی 2 طائر قدسی / نویسنده: مریم عرفانیان / ناشر: روایت فتح 3 برایم حافظ بگیر...
تهران - ایرنا - سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: در حوزه فرهنگ، نشر و کتاب و شعر و ادبیات چهرههایی داریم که از نظر رسانهای فرصت چهره شدن همانند سلبریتیهای سینمایی را پیدا نکردند، به این دلیل که به آنها پرداخته و فرآیند فعالیتهای آنها رسانهای نشده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انجمن حجتیه که پیش از پیروزی انقلاب مخالفت شدیدی با نهضت اسلامی داشت و قیام علیه طاغوت در عصر غیبت را باطل میانگاشت و برای شیعیان نسخه قعود و سکوت در برابر حکام جور را مینوشت، پس از پیروزی انقلاب و استقرار نظام نوپای اسلامی هم موضع تقابلش با جریان انقلاب را حفظ کرد. شیخ محمود حلبی رهبر و مؤسس انجمن حجتیه پس از پیروزی انقلاب صریحاً نسبت به امام...
تهران - ایرنا - سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور، گفت: در نهاد کتابخانه ها نیروی انسانی، جزیی از کار فرهنگی است و آرامش خیال کتابداران بسیار مهم است. ما امکان جذب سرمایه پایدار را نداریم که پرداختی راضی کننده برای همکاران کتابدار داشته باشیم.
ایسنا نوشت: هر انقلابی پس پیروزی در اولین گام اقدام به محاکمه سردمداران رژیم پیش از خود کرده و درصدد انتقام از آنها برخواهد آمد. اعدامهای اول انقلاب همیشه از شبهاتی است که در فضای رسانهای بازنشر شده تا به وسیله آن نظام جمهوری اسلامی مورد هجمه واقع شود. اما واقعیت آن دوره تاریخی چیزی فرای این فضاسازیهای تبلیغاتی است.
پس از پیروزی اسرائیل، بهائیان که از این پیروزی به وجد آمده بودند رسماً میگفتند «دولت اسرائیل در این جنگ قهرمان جهان شده، ما جامعهی بهائیت فعالیت این قوم عزیز یهود را ستایش میکنیم.»
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با طعنهای به ناظران و تحلیلگران بینالمللی گفت: هر بیننده و ناظر بینالمللیای دیگر امروز هیچ نیازی به توضیح ندارد و میتواند با دیدن صحنههای باشکوه حضور مردم، نشانههای خوبی دریافت کند.
فارس نوشت: رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امروز ایران اسلامی دارای یک جامعه زنده، پویا، فعال و هوشیار بوده و حتی اعتراضاتی که گاهی در کشور رخ میدهد، نشانه زنده بودن جامعه است.
گفته می شود که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی احزاب، گروه ها و افراد متعددی نقش داشتند که پس از پیروزی انقلاب نقش این گروه ها و احزاب نادیده گرفته شد.