مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
به گفته غلامحسیننژاد تهیهکننده برنامه «بدون توقف»، «بخشی از معیارهای ما برای انتخاب مهمانان این است که جوان باشند و کمتر در قاب تلویزیون دیده شده باشند».
تهران - ایرنا - رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در دیدار با مسوولان فرهنگی ارتش از آمادگی این مرکز برای همکاری بیشتر با ارتش برای تولید و انتشار کتب و ثبت و ضبط خاطرات تاریخی آن خبر داد.
پروان با بیان اینکه غیر از این بیگانگان، ساواک سومین پایگاه خود را بعد از مشهد و قوچان در بجنورد ایجاد کرد و رفتارها و تحرکاتی که منطبق بر هنجارهای آنها نبود را رصد میکردند، گفت: یکی از این مراکز "عصمتیه" مرکز فعالیتهای مذهبی و فرهنگی بانوان شهر بود که در اسناد ساواک هم به آن اشاره شده است.
از 19 دی تا ششم بهمن فقط دو هفته زمان لازم بود تا روستاییان و کشاورزان در قالب اتحادیه ها و شرکت های تعاونی روستایی مجاب شوند که منشور ششگانه انقلاب شاه و ملت به نفع شان است و به آن رای دهند، منشوری که مواد آن از شش به 21 افزایش یافت و نظام فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی کشور را تحت تاثیر سیاست های "کندی" رییس جمهور دمکرات امریکا قرار داد.
ساعت 2 بعد از ظهر 26 دی ماه سال 57 بود که خبر خروج شاه از ایران از رادیو پخش شد و فرار شاه، بهانه مناسبی برای تجمع و تظاهرات دوبارهای بود.
کتاب "سیاستورزی مؤمنانه"، در تبیین اقدامات سیاسی علامه مصباح یزدی که در دوره دولت حسن روحانی نتوانست از سد ممیزی عبور کند، به تازگی راهی بازار کتاب شده است.
کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، به قلم محمدحسن روزیطلب، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به نقش آقای هاشمی رفسنجانی در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی میگویند: «همان وقتها هم من همیشه به رفقا میگفتم که اگر آقای هاشمی یکبار در جلسه ما شرکت میکنند، ما در آن جلسه یک عالم پیشرفت میکنیم. واقعا آنوقت اینطور بود.» اخ
سال 1366 سپاه پیشنهاد کرد که امام حکم جهاد صادر کنند، یک پیشنهاد مدونی هم دادند به شورای عالی پشتیبانی گفتند که امام حکم جهاد صادر کنند... بنده مخالف بودم... برادر عزیزمان آقای هاشمی صددرصد مدافع بود.
حدود 20 هزار نفر از مردم ساری از خیابان شاه عباس (18 دی کنونی) به سمت دروازه گرگان (میدان شهدا کنونی) که محل تجمع تظاهر کنندگان بود حرکت کردند که در همین بین به تدریج درگیری بین مردم و ارتش شروع می شود. شیخ عبدالله دارابی، عبدالوهاب قاسمی، حاج حسین مفتاحی و عبدالحمید عبدالاحد از عناصر اصلی رهبری، برنامه ریزی و هدایت انقلاب در ساری بودند.