مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
پس از پیروزی اسرائیل، بهائیان که از این پیروزی به وجد آمده بودند رسماً میگفتند «دولت اسرائیل در این جنگ قهرمان جهان شده، ما جامعهی بهائیت فعالیت این قوم عزیز یهود را ستایش میکنیم.»
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با طعنهای به ناظران و تحلیلگران بینالمللی گفت: هر بیننده و ناظر بینالمللیای دیگر امروز هیچ نیازی به توضیح ندارد و میتواند با دیدن صحنههای باشکوه حضور مردم، نشانههای خوبی دریافت کند.
فارس نوشت: رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امروز ایران اسلامی دارای یک جامعه زنده، پویا، فعال و هوشیار بوده و حتی اعتراضاتی که گاهی در کشور رخ میدهد، نشانه زنده بودن جامعه است.
گفته می شود که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی احزاب، گروه ها و افراد متعددی نقش داشتند که پس از پیروزی انقلاب نقش این گروه ها و احزاب نادیده گرفته شد.
حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی گفت: مردم خوزستان چه در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در همراهی با امام و در دوران پیروزی انقلاب اسلامی در همراهی با انقلاب و چه بعد از آن، در مقاطع مختلف این حضور را دیدیم و به آن مباهات میکنیم.
هر قسمت از ایران در تیول یک نفر از خاندان پهلوی بود؛ در رأس همه آنها اشرف و شهرام پهلوینیا قرار داشتند که هیچ معاملهای بدون دخالت آنها انجام نمیشد...
برنامه اقتصادی رژیم شاه بسیار نامتوازن بود و در حالی که مناطق شهری رشد سریعی میکردند، مناطق حاشیهای و روستایی در معرض کمبود امکانات، بیسوادی، وضع بد بهداشتی و... قرار داشتند.
کتاب «امنیت انسانی از دیدگاه امام خمینی (ره)» نوشته سیدمحمدجواد قربی توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی گفت: لیبرالها خط امام را قبول ندارند و به همین دلیل به نهضت انقلاب اتهام چپ بودن میزنند؛ آنها میخواهند نقش اسلام را در نهضت امام کمرنگ کنند!
به عقیده استاد موسسه امام خمینی (ره)، وابستگی و عقبماندگی در عرصه فضای مجازی، آسیبهای جدی در زمینههای گوناگون به بار آورده است؛ ازجمله شکلگیری بستر گسترده برای طرح اتهامات.
به ادعای سلطنت طلبان، دانشگاه در دوره پهلوی عزت و اعتبار داشت و با دانشجویان و دانشگاهیان برخوردی صورت نمی گرفت.
مردم بصیر و آگاه چهارمحال و بختیاری با شنیدن صدای حقگونه رهبر بزرگ انقلاب پا در عرصه مبارزه گذاشتند و بر خلاف باور نادرست برخی که چنین تصور و ترویج میکنند که تا آستانه پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 1357 هیچ خبری از فعالیت سیاسی و مبارزات انقلابی در این استان نبود، همگام با تحولات دیگر مناطق کشور در شکلگیری و وقوع انقلاب در مقاطع مختلف نقش مؤثری داشته اند.
رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان در حالی در طول انقلاب میسر شده است که پیش از انقلاب نهتنها خبری از این پیشرفتها نبود بلکه عموم مردم نیز بیسواد بودند.
سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور با تأکید بر ضرورت تبیین شخصیت امام خمینی (ره)، گفت: بزرگی ایشان و همراهی یاران بود که شکست حکومت پهلوی را رقم زد.