جمعه 19 بهمن 1403

مسوولان گنبد: رسانه‌ها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مسوولان گنبد: رسانه‌ها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنند

گنبدکاووس - ایرنا - فرماندار و اعضای شورای تامین گنبدکاووس در نشست با خبرنگاران و فعالان فضای مجازی این شهرستان ضمن مهم دانستن نقش و تاثیرگذاری رسانه‌ها در آگاهی بخشی به مردم از آنان خواستند برای ایجاد شور انتخاباتی و افزایش مشارکت مردم در انتخابات 28 خرداد امسال تلاش کنند.

مسوولان گنبدکاووس روز یکشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه، فعالان فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با موضوع انتخابات گفتند که مشارکت پرشور واجدان شرایط در انتخابات پیش‌رو علاوه بر نمایش مردم‌سالاری دینی، عزت و اقتدار نظام اسلامی را نیز به رخ جهانیان کشیده و توطئه دشمنان و معاندین انقلاب را نیز خنثی می‌کند.

فرماندار ویژه گنبدکاووس دراین نشست بابیان اینکه برگزاری انتخابات سالم، قانونمند با رعایت اصل بی‌طرفی و امانت‌داری، اعتماد و اعتقاد عمومی مردم نسبت به مجریان و ناظران انتخابات را افزایش می‌دهد، یادآور شد که میزان مشارکت مردم گنبدکاووس در انتخابات دوره دوازدهم ریاست جمهوری 74 درصد و در مجلس یازدهم نیز 63 درصد بود.

عبدالقدیر کریمی اضافه کرد: مجریان و ناظران انتخابات 28 خرداد امسال در نظر دارند با رعایت اصول اشاره شده و با استفاده از همه ظرفیت‌ها بویژه رسانه‌ها، میزان مشارکت مردم گنبدکاووس در انتخابات پیش رو را افزایش دهند.

کریمی با ارائه آماری از میزان ثبت نام و تایید صلاحیت داوطلبان عضویت در شورای شهر و روستاهای گنبدکاووس گفت: درمجموع 180 نفر (149 مرد و 31 زن) برای عضویت در شورای اسلامی 2 شهر گنبد و اینچه برون ثبت نام کردند که 2 نفر قبل از بررسی صلاحیت‌ها انصراف دادند و در نهایت پس از بررسی هیات اجرایی و نظارت، صلاحیت 21 نفر (معادل 11 درصد ثبت نام کنندگان) شامل 17 مرد و چهار زن تایید نشد.

وی افزود: در حوزه روستاها نیز هزار و 25 نفر در بخش مرکزی و 191 نفر در بخش داشلی برون شامل هزار و 151 آقا و 65 خانم ثبت نام کردند که پنج نفر آنها قبل از بررسی صلاحیت‌ها انصراف دادند و در نهایت صلاحیت 13 نفر شامل 12 مرد و یک زن توسط هیات‌های اجرایی و نظارت تایید نشد.

فرماندار ویژه گنبدکاووس باتاکید بررعایت مر قانون انتخابات و تبلیغات بویژه مصوبات کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در فضای مجازی توسط داوطلبان ثبت نامی شوراهای شهر و روستاها این شهرستان، از خبرنگاران و فعالان فضای مجازی خواست بر اجرای قوانین انتخاباتی و رفتار قانونمند داوطلبان نظارت داشته باشند.

وی، توجه به وحدت و همدلی بین اقوام و مذاهب در گنبدکاووس و مصالح و منافع ملی و مردم را خط قرمز متولیان برگزاری انتخابات در این شهرستان دانست و تصریح کرد: رعایت این خطوط قرمز بر منافع فردی، گروهی یا قومی ارجحیت دارد و همه باید مراقبت آن باشیم.

دادستان عمومی و انقلاب گنبدکاووس نیز دراین نشست، فلسفه و مسوولیت اجتماعی رسانه‌ها را آگاهی بخشی به جامعه و درچارچوب قانون اساسی، مبانی شرعی، اخلاقی، عرفی و وجدان دانست و گفت: این آگاهی بخشی که در حوزه‌های مختلف از جمله انتخابات صورت می‌گیرد باید به علم مخاطب بیفزاید و نه اینکه در او ایجاد شبهه کند.

سیدخسرو خلیلی افزود: رسانه‌ها باید با تولید محتوا آگاهی مردم نسبت به علت برگزاری انتخابات و تاثیر آن در سرنوشت مردم و نظام سیاسی، ضرورت حضور حداکثری در این عرصه مهم سیاسی را ارتقا دهند.

همچنین رییس اداره اطلاعات گنبدکاووس در این نشست گفت: حرمت قلم و آنچه که می‌نویسد تنها باید برای آگاهی بخشی صحیح به مردم و درچارچوب مصالح نظام و قانون باشد تا خدشه‌ای به امنیت و احساس آن بویژه در استان گلستان که اقوام و مذاهب آن الگوی وحدت، همبستگی و زندگی مسالمت آمیز در کشور هستند، وارد نشود.

واعظی افزود: امروز دشمنان و معاندان نظام جمهوری اسلامی برای ایجاد نارضایتی عمومی درجامعه، ناامید کردن مردم نسبت به نظام و حاکمیت و ایجاد تفرقه در بین اقوام و مذاهب تلاش زیادی می‌کنند که رسانه‌ها، خبرنگاران و فعالان فضای مجازی باید مراقب این توطئه‌ها باشند و از همسو شدن با آنان از طریق نشر یا بازنشر اخبار غیرموثق و یا مطرح کردن مسائل قومی و مذهبی پرهیز نموده و به تقویت نظام و حاکمیت کمک نمایند.

رییس پلیس فتا گلستان نیز در این نشست با اشاره به نقش و کارکرد فضای مجازی و استفاده ابزاری دشمنان برای تهدید نرم، هدایت جامعه و فروپاشی آن گفت: دشمنان از این ابزار و به شیوه القا و اقناع، دروغ پردازی، دعوت مردم به هنجارشکنی و ترویج مسائل غیراخلاقی، برای تضعیف آرمان‌ها و ارزش‌های نظام استفاده می کنند.

سرهنگ ابراهیم پرسا همچنین با اشاره به برخی تهدیدات فضای مجازی، برلزوم آگاهی مدیران کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و مجازی و نیز داوطلبان عضویت در شوراهای شهر و روستا نسبت به محتوای جرایم رایانه‌ای تاکید کرد و افزود: درصورت تخلف از این قوانین پلیس فتا با همراهی دستگاه قضایی با متخلفان برخورد می‌کند.

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر همزمان با سیزدهمین دوره رییس جمهوری، دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی 28 خردادماه امسال برگزار می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*