دوشنبه 26 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

در امر سرمایه گذاری و حتی قانون تجارت، تمام دسترسی‌های مبتنی بر داده‌های درآمدی را بر ما مسدود کردند و حتی طی دو سال اخیر اجازه بررسی و مطالعه کامل گزارش حسابرسی سالانه را به ما ندادند!

نشست نقد و بررسی کتاب «پرچم در اهتزاز» (روایتی از محرم کرونایی در مسجد ارک) به همت مرکز هنری رسانه‌ای سلوک و نشر سوره مهر در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.

پس از رخدادهای سال گذشته، استراتژی رسانه‌ای روی پررنگ کردن مسئله مهاجرت در داخل کشور تاکید دارد و انتخاب و حمایت سازمان سینمایی در نمایش عمومی این اثر یک تاکتیک فرهنگی به شمار می‌آید.

دافی به سفارش یک برند آرایشی در داخل کشور تهیه و توزیع شده و حالا پایش به امن‌ترین محیط آموزشی بچه‌های‌مان یعنی مدرسه رسیده است.

وقتی مطلبی در فضای مجازی می‌گذاشتیم، خیلی‌ها پیام می‌دادند. هنوز هم آن موج آرام نشده است. خیلی‌ها با پدر عباس تماس می‌گیرند و از تأثیرات شهادت عباس بر خودشان می‌گویند.

کارگردان فیلم در آغوش درخت گفت: فیلم در آغوش درخت می‌خواهد به خانواده‌ها اعلام کند که شما با جواهری به نام کودک روبه‌رو هستید.

سومین نشست هم‌اندیشی گروه‌های گویش‌پژوهشی با همکاری پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی و فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد.

روایت حجت‌الاسلام سیدجواد بهشتی درباره 50 سال همراهی و رفاقت با معلم دوست‌داشتنی قرآن، حجت‌الاسلام والمسلمین استاد محسن قرائتی را در ادامه بخوانید.

رئیس هیأت مدیره خانه تئاتر از ورود پیکر آتیلا پسیانی به ایران و تشکیل کمیته‌ای برای برگزاری مراسم تشییع این هنرمند فقید خبر داد.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: غرفه ویژه کتب تقریظ شده مقام معظم رهبری در نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس در همدان برپاست.

کمیت کارهای آتیلای پسیانی، فراوان بود. این را می‌توانی با نگاه کردن به فهرست پروپیمان کارهای سینمایی یا تلویزیونی یا تئاتری‌اش متوجه شوی. حداقل در 40 کار تئاتری بازی کرد.