جمعه 2 آذر 1403

معتادان متجاهر به این 5 منطقه تهران علاقمندند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
معتادان متجاهر به این 5 منطقه تهران علاقمندند

اقتصادنیوز: مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: متکدیان بیشتر در مناطق یک، 4، 5، 17، 20 و21 بودند و معتادان متجاهر نیز بیشتر در مناطق 4، 11، 12، 15 و 16 پراکنده بودند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق 4، 5، 8، 11، 15 و 20 پراکندگی بیشتری داشتند.

احمد احمدی صدر درخصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح 15 روزه ساماندهی آسیب های اجتماعی شهر تهران 4 گام اصلی داشت که شناسایی، جمع آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در 124 ناحیه مناطق 22 گانه به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی 124 گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع آوری ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق 22 گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق 22 گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی محقق شد.

احمدی صدر درباره تعداد گشت های حامی شهر در مناطق گفت: 11 منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، 5 منطقه نیز هر کدام 3 گشت حامی شهر در اختیار داشتند و 6 منطقه دیگر از 4 گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی درخصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع 7298 نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود 651 نفر متکدی، 2933 معتاد متجاهر و 482 کودک کار و خیابان بودند و 3232 نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

احمدی صدر در مورد پراکندگی آسیب های اجتماعی در پایتخت خاطرنشان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق یک، 4، 5، 17، 20 و21 بودند و معتادان متجاهر نیز بیشتر در مناطق 4، 11، 12، 15 و 16 پراکنده بودند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق 4، 5، 8، 11، 15 و 20 پراکندگی بیشتری داشتند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه های ایجاد آسیب های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود، آسیب های اجتماعی دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسئولان، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگسازی عمومی و... بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید